Keystone logo
Thomas Jefferson School of Law

Thomas Jefferson School of Law

Thomas Jefferson School of Law

Introduksjon

Velkommen

Vårt oppdrag er å tilby en enestående juridisk utdanning for et internasjonalt basert, mangfoldig studentorgan. Mens vårt JD-program har eksistert i flere tiår, er våre online graduate-programmer et av de lengste stående advokatskolene på nettet i verden. Vi har vært online siden 2008.

OM OSS

Thomas Jefferson School of Law 's Graduate Programs tilstreber den høyeste fortreffeligheten. Thomas Jefferson er kjent for vårt høyt tilgjengelige fakultet i verdensklasse.

STUDIER

Intellektuelle, utmerkede, omfattende og mangfoldige akademiske program Thomas Jefferson School of Law innovative online Graduate Programs (LLM) og Master's of Science of Law (MSL)] har noen av følgende funksjoner:

  1. Konsentrer deg om et av følgende områder: Skatt, finansielle tjenester og formuesforvaltning, eller økonomisk samsvar og risikostyring
  2. 100% online
  3. Tilbyr gjennom California akkreditert advokatskole, med tiltredelse til alle masterstudier av California Committee of Bar Examiners
  4. Tilgjengelig for advokater og ikke-advokater

Det er også to (2) bolig-LLM-programmer tilgjengelig - LLM i amerikanske juridiske studier og LLM i praksisferdigheter . Disse programmene er tilgjengelige for alle som allerede har en JD / LLB (eller tilsvarende) grad. De er bolig i den vakre bygningen vår i sentrum av San Diego, CA, hvor du vil få personlig oppmerksomhet i studiene.

Studenter i vår LLM i praksisferdigheter er studenter som bare ønsker å spesialisere seg eller forbedre sine ferdigheter i en bestemt lovfasett.

For de med en JD / LLB (eller tilsvarende) grad og LLM grad, er Thomas Jefferson stolt av å tilby en 100% online doktorgrad i rettsvitenskap (JSD). Dette fem (5) årsprogrammet er et flott tillegg til din juridiske karriere, og hjelper deg med å fremme deg og gi deg et forsprang i å fremme karrieren din. Ved å jobbe med et team av oppmerksomme professorer, vil du undersøke og forsvare en avhandling, og til slutt komme bort med en grundig kunnskap om et tema du velger. Dette er et svært konkurransedyktig program, med overføringskreditter tilgjengelig fra LLM.

For mer informasjon, vennligst fyll ut et skjema eller kontakt innleggelser @ TJSL Edu, og vi vil gjerne diskutere alle disse programmene videre med deg.

Steder

  • San Diego

    Thomas Jefferson School of Law, 701 B Street, Suite 110, CA 92101, San Diego

    Spørsmål