Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM-mekling og alternativ tvisteløsning - Heltid
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM-mekling og alternativ tvisteløsning - Heltid

12 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Fjernundervisning, På universitetsområdet

* £12 500 innenlands, London; £11 350 innenlands, ikke-London; £17 500 Internasjonalt, London; £15 100 Internasjonalt, ikke-London; £11 350 online

Introduksjon

Våre LLM-er fra vår nye Master i jus-programpakke er designet for juss- og ikke-juridiske kandidater som ønsker å utforske den praktiske anvendelsen av et bestemt spesialistområde av loven. Studer ansikt til ansikt eller online.

Kurskrav

Studenter bør ha en britisk bachelorgrad i ethvert emne på 2:2 eller høyere eller tilsvarende kvalifikasjoner. Ikke-jusstudenter må fullføre en obligatorisk to-ukers induksjon som dekker nøkkelprinsippene for det engelske juridiske systemet med mindre de kan bevise vellykket gjennomføring av en LLB (eller tilsvarende) eller minimum 3 juridiske moduler verdt minst 80 QCF-poeng, som må inneholde - engelsk rettssystem, kontraktsrett og erstatningsrett.

kursdetaljer

Vi har designet vår LLM i mekling og alternativ tvisteløsning for å være et praktisk, praktisk kurs som realistisk vil simulere meklings- og forhandlingsscenarier, slik at du kan utvikle ferdighetene som kreves i praksis. Ved å bruke innsikten til våre erfarne profesjonelle veiledere, vil du ha sjansen til å få førstehåndsråd og støtte for å fullt ut forstå nyansene og ferdighetene som kreves for å oppnå gunstige resultater under tvisteløsning.

Når du studerer LLM-mekling og alternativ tvisteløsning med oss vil du:

 • Bli undervist av fageksperter, tidligere og nåværende praktikere og forsknings- og undervisningsfokuserte akademikere.
 • Fokus på juridisk praksis, ikke bare teori.
 • Dra nytte av strategiske partnerskap med firmaer, regulatorer og akkrediteringsorganer.
 • Lær om juridisk teknologi ved å velge å studere moduler i juridisk teknologi.
 • Forbedre ansettelsesevnen din ved å få kritiske overførbare ferdigheter og kartlegge karrieren din med vårt karriereteam.

Den pristilknyttede modulen for dette programmet (mekling og alternativ tvisteløsning) vil også tilby muligheten til å få inngående kunnskap om mekling og alternativ tvisteløsningsferdigheter; kjernekompetanse som raskt blir mer ettertraktet og er en stadig viktigere del av det juridiske landskapet.

I tillegg til en generell introduksjon til programmet, er det en to-ukers introduksjon som dekker nøkkelprinsippene i det engelske juridiske systemet. Dette er obligatorisk for ikke-jusstudenter, men også åpent for jusstudenter som ønsker en oppfriskning i det grunnleggende om loven i England og Wales. Dette vil være nyttig for enhver student som har tatt en betydelig pause fra juridisk utdanning.

For å hjelpe deg med å forberede deg til avhandlingen din vil du studere en rekke obligatoriske og ytterligere valgfrie treningsøkter for forskningsmetoder i de første semesterene.

Vær oppmerksom på at på grunn av hjemmekontorets forskrifter, har ikke studenter som trenger et studentrutevisum for å studere hos oss, tillatt å studere på nettet og kan kun velge ansikt-til-ansikt-underviste moduler.

Kursstruktur

Vilkår 1 og 2 (heltid)

To-ukers induksjon: For ikke-jusstudenter inkluderer dette en obligatorisk introduksjon til loven i England og Wales som må fullføres før du starter dine første moduler.

Du vil fullføre:

 • Mekling og alternativ tvisteløsning**
 • Sivile og straffesaker**
 • Opplæring i forskningsmetoder (økter gjennom termin 1 og 2)

Du kan deretter velge to fra listen over valgfrie moduler* som inkluderer moduler som:

 • Talsmann og advokatferdigheter**
 • Internasjonal voldgift

*Alle valgfrie moduler er avhengig av tilgjengelighet.

**Hvis du oppnår 55% eller høyere i disse tre modulene og fullfører masterprogrammet ditt, vil du bli fritatt fra universitetets BPC-utvelgelsesarrangement.

Termin 3 (heltid)

 • Avhandling i mekling og alternativ tvisteløsning

Kursinformasjon

evaluering

Moduler vurderes av en tre-timers usett skriftlig eksamen eller 4500-ord kursoppgave.

Oppmøte på en av våre britiske campuser (eller et godkjent utenlandsk senter etter forhåndsavtale) er nødvendig for alle eksamener, inkludert for nettstudier.

Standard campussted for nettstudier er London.

Avhandlingsmodulen vil bli vurdert ved innlevering av en avhandling (15 000 ord) og gir mulighet for en vedvarende, dyptgående og intensiv undersøkelse av og refleksjon over et spesialistområde for mekling og alternativ tvisteløsning.

Struktur

Dette kurset har en innovativ fleksibel struktur, med spesifikke vurderinger som bidrar til effektiv læring.

Hvordan søke

 • Du kan søke på dette kurset direkte hos universitetet.
 • Dette kurset kan ikke velges for å studere sammen med vårt juridiske praksiskurs (LPC).

Vennligst merk: Våre Hong Kong-kurs er ennå ikke åpne for søknader. Hvis du ønsker å lære mer om å studere i Hong Kong, vennligst registrer din interesse i dag.

Om skolen

Spørsmål