Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Master of Law (Generelt) - Heltid
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Master of Law (Generelt) - Heltid

12 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Fjernundervisning, På universitetsområdet

* £10 500 innenlands, London; £9 500 innenlands, ikke-London; £14 000 International, London; £12 000 Internasjonalt, ikke-London; £9 500 online

Introduksjon

Våre LLM-er fra vår nye Master's in Law suite av programmer er designet for jusstudenter som ønsker å utforske den praktiske anvendelsen av et bestemt spesialområde av loven. Studer ansikt til ansikt eller online.

LLM Master of Law (Generelt) - Heltid

En Master of Laws (LLM) er en doktorgrad designet for å forbedre din akademiske juridiske kunnskap, slik at du kan fokusere på spesifikke interesseområder. Med Master of Law (Generelt) kan du nyte maksimal fleksibilitet i valg av moduler og avhandlingsemne. Kurset er med hensikt designet for å være et innovativt, tilpasningsdyktig program for juss- og ikke-juridiske kandidater for å tilpasse studiene for å passe deres foretrukne interesseområder.

Loven i sammenheng

Et innovativt program med maksimal fleksibilitet i valg av moduler og et avhandlingsemne om juridiske regler slik de brukes i den virkelige verden.

Fleksibel studie

Programstrukturen er svært fleksibel. Du kan designe din egen grad Pathway som passer deg og oppfyller dine karrieremål, uansett hva de måtte være.

Undervist av fageksperter

Undervist av en kombinasjon av tidligere og nåværende praktikere, samt forsknings- og undervisningsakademikere som er fokusert på juridisk praksis, ikke bare teori.

Kurskrav

Inngangskrav for Storbritannia

 • Studenter bør ha en britisk lavere grad i ethvert emne på 2:2 eller høyere eller en tilsvarende kvalifikasjon.
 • En obligatorisk to-ukers induksjon er nødvendig for alle studenter med mindre de kan bevise vellykket gjennomføring av enten:
  • En LLB eller tilsvarende; eller
  • Minimum 3 juridiske moduler, verdt minst 80 QCF-kreditter som må inkludere;
   • Engelsk rettssystem
   • Kontraktsrett
   • Erstatningsloven

Engelskspråkkrav for søkere hvis førstespråk ikke er engelsk

 • Et engelskspråklig nivå tilsvarende IELTS 6.5 eller høyere, med minimum 6.0 i hver komponent.

kursdetaljer

Master of Laws (Generelt) er designet for de som ønsker fleksibilitet i valg av moduler og avhandlingsemne mens de studerer. Programdesignet gjør at du kan velge moduler ut fra de kriteriene som er viktigst for deg. Enten du har et bestemt karrieremål i tankene eller studerer for ren nytelse, gir Master of Laws (Generelt)-programmet deg maksimal kontroll over graden din.

Når du studerer LLM Master of Laws (General) hos oss vil du:

 • Bli undervist av fageksperter, tidligere og nåværende praktikere og forsknings- og undervisningsfokuserte akademikere.
 • Fokuser på juridisk praksis, ikke bare teori.
 • Dra nytte av strategiske partnerskap med firmaer, regulatorer og akkrediteringsorganer.
 • Lær om juridisk teknologi ved å velge å studere moduler i juridisk teknologi.
 • Forbedre ansettelsesevnen din ved å få viktige overførbare ferdigheter og kartlegge karrieren din med vårt karriereteam.

Du vil ha sjansen til å velge fire valgfrie moduler som interesserer deg, samt fullføre en avhandling som lar deg utforske et område knyttet til et av dine valgfrie modulfagområder gjennom uavhengig forskning. Du vil lære praktiske juridiske ferdigheter innen analyse og kritisk evaluering, sammen med en rekke overførbare ferdigheter som forskning og presentasjonsferdigheter.

Vårt fleksibelt strukturerte kurs leveres av kvalifiserte advokater og forsknings- og undervisningsfokuserte akademikere, og bringer deres ekspertise og erfaring inn i klasserommet for å gi deg den virkelige innsikten som kan hjelpe deg med å forberede deg på den praktiske anvendelsen av loven.

I tillegg til en generell introduksjon til programmet, er det en to-ukers introduksjon som dekker nøkkelprinsippene i det engelske rettssystemet. Dette er obligatorisk for ikke-jusstudenter, men også åpent for jusstudenter som ønsker en oppfriskning i det grunnleggende om loven i England og Wales. Dette vil være nyttig for enhver student som har tatt en betydelig pause fra juridisk utdanning.

Vær oppmerksom på at på grunn av hjemmekontorets forskrifter, har studenter som trenger et studentrutevisum for å studere hos oss, ikke tillatt å studere på nettet og kan bare velge ansikt-til-ansikt-underviste moduler.

Kursstruktur

Vilkår 1-2 (heltid)

To-ukers induksjon: For ikke-jusstudenter inkluderer dette en obligatorisk introduksjon til loven i England og Wales som må fullføres før du begynner på dine første moduler.

Du vil fullføre:

 • Opplæring i forskningsmetoder

Du kan da velge fire (to per semester) fra listen over valgfrie moduler* som inkluderer moduler som:

 • Selskapsrett i praksis
 • Internasjonal handelslov
 • Internasjonal menneskerettighetslov
 • Internasjonal strafferett
 • Medisinsk lov og etikk
 • Talsmann og advokatferdigheter**
 • Sivile og straffesaker**
 • Mekling og alternativ tvisteløsning**

*Alle valgfrie moduler er avhengig av tilgjengelighet

**Hvis du oppnår 55% eller høyere i disse tre modulene og fullfører masterprogrammet ditt, vil du bli fritatt fra universitetets BPC-utvelgelsesarrangement.

Semester 3 (heltid)

 • Avhandling i et av dine valgfagsmoduler.

Kursinformasjon

evaluering

Moduler vurderes av en tre-timers usett skriftlig eksamen eller 4500-ord kursoppgave.

Oppmøte på en av våre britiske campuser (eller et godkjent utenlandsk senter etter forhåndsavtale) er nødvendig for alle eksamener, inkludert for nettstudier.

Standard campusplassering for nettstudier er London.

Avhandlingsmodulen vil bli vurdert ved innlevering av en oppgave (15 000 ord) og gir mulighet for en vedvarende, dyptgående og intensiv undersøkelse av og refleksjon over ditt valgte spesialistområde.

Struktur

Ettersom du kan skreddersy din LLM for å fokusere på dine interesser og behov, har den sin egen struktur, med ulike vurderinger som passer.

Slik søker du

 • Du kan søke på dette kurset direkte hos universitetet.
 • Dette kurset kan ikke velges for å studere ved siden av vår Legal Practice Couse (LPC).

Vennligst merk: Våre Hong Kong-kurs er ennå ikke åpne for søknader. Hvis du er interessert i å finne ut mer om å studere i Hong Kong, vennligst registrer din interesse i dag.

Om skolen

Spørsmål