Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM International Public Law - Deltid
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM International Public Law - Deltid

24 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Fjernundervisning, På universitetsområdet

* £10 500 innenlands, London; £9 500 innenlands, ikke-London; £14 000 International, London; £12 000 Internasjonalt, ikke-London; £9 500 online

Introduksjon

Våre LLM-er fra vår nye Master i jus-programpakke er designet for jus- og ikke-juridiske kandidater som ønsker å utforske den praktiske anvendelsen av et bestemt spesialistområde av loven. Studer ansikt til ansikt eller online.

LLM folkerett

En Master of Laws (LLM) Public International Law* er en doktorgrad utviklet for å forbedre din akademiske juridiske kunnskap, spesielt med fokus på spesifikke interesseområder. Spesialdesignet for juss- og ikke-juridiske kandidater som ønsker å få en masterkvalifikasjon i jus, fokuserer dette kurset spesifikt på å utforske de komplekse spørsmålene rundt det juridiske rammeverket som styrer internasjonale relasjoner.

*Med forbehold om godkjenning.

Kurskrav

Studenter bør ha en britisk bachelorgrad i ethvert emne på 2:2 eller høyere eller tilsvarende kvalifikasjoner. Ikke-jusstudenter må fullføre en obligatorisk to-ukers induksjon som dekker nøkkelprinsippene for det engelske juridiske systemet, med mindre de kan bevise vellykket gjennomføring av en LLB (eller tilsvarende) eller minimum 3 juridiske moduler verdt minst 80 QCF-poeng, som må inneholde - engelsk rettssystem, kontraktsrett og erstatningsrett.

Kursstruktur

Vilkår 1-4 (deltid)

To-ukers induksjon: For ikke-jusstudenter inkluderer dette en obligatorisk introduksjon til loven i England og Wales som må fullføres før du begynner på dine første moduler.

Du vil fullføre:

 • Folkeretten
 • Opplæring i forskningsmetoder (økter gjennom termin 1–4)

Du kan deretter velge tre* fra listen over valgfrie moduler som inkluderer moduler som:

 • Databeskyttelse og åndsverk
 • Internasjonale menneskerettigheter
 • Internasjonal Corporate Governance

*Alle valgfrie moduler er avhengig av tilgjengelighet.

Vilkår 5-6 (deltid)

 • Avhandling i folkerett

kursdetaljer

LLM Public International Law er et innovativt, fleksibelt program designet for juss og ikke-juridiske kandidater som vil gi deg muligheten til å få en grundig kunnskap om folkeretten i praksis. Dette kurset vil sette deg opp for ansettelse innenfor folkeretten som diplomati eller PR. Det vil også hjelpe deg hvis du allerede jobber innenfor denne sektoren med å ta på deg en mer senior rolle.

Når du studerer LLM Public International Law hos oss vil du:

 • Bli undervist av fageksperter, tidligere og nåværende praktikere og forsknings- og undervisningsfokuserte akademikere.
 • Fokuser på juridisk praksis, ikke bare teori.
 • Dra nytte av strategiske partnerskap med firmaer, regulatorer og akkrediteringsorganer.
 • Lær om juridisk teknologi ved å velge å studere moduler i juridisk teknologi.
 • Forbedre ansettelsesevnen din ved å få viktige overførbare ferdigheter og kartlegge karrieren din med vårt karriereteam.

I tillegg til en generell introduksjon til programmet, er det en to-ukers introduksjon som dekker nøkkelprinsippene i det engelske rettssystemet. Dette er obligatorisk for ikke-jusstudenter, men også åpent for studenter som ønsker en oppfriskning i det grunnleggende om loven i England og Wales. Dette vil være nyttig for enhver student som har tatt en betydelig pause fra juridisk utdanning.

For å hjelpe deg med å forberede deg til avhandlingen din vil du studere en rekke obligatoriske og ytterligere valgfrie treningsøkter for forskningsmetoder i de første semesterene.

Vær oppmerksom på at på grunn av hjemmekontorets forskrifter, har studenter som trenger et studentrutevisum for å studere hos oss, ikke tillatt å studere på nettet og kan bare velge ansikt-til-ansikt-underviste moduler.

Kursinformasjon

evaluering

Moduler vurderes av en tre-timers usett skriftlig eksamen eller 4500-ord kursoppgave.

Oppmøte på en av våre britiske campuser (eller et godkjent utenlandsk senter etter forhåndsavtale) er nødvendig for alle eksamener, inkludert for nettstudier.

Standard campusplassering for nettstudier er London.

Avhandlingsmodulen vil bli vurdert ved innlevering av en avhandling (15 000 ord) og gir mulighet for en vedvarende, dyptgående og intensiv undersøkelse av og refleksjon over et spesialistområde innen folkerett.

Struktur

Kurset har en innovativ fleksibel struktur, med spesifikke vurderinger som bidrar til effektiv læring.

Om skolen

Spørsmål