Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM International Human Rights - Deltid
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM International Human Rights - Deltid

24 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Fjernundervisning, På universitetsområdet

* £10 500 innenlands, London; £9 500 innenlands, ikke-London; £14 000 International, London; £12 000 Internasjonalt, ikke-London; £9 500 online

Introduksjon

Våre LLM-er fra vår nye Master i jus-programpakke er designet for jus- og ikke-juridiske kandidater som ønsker å utforske den praktiske anvendelsen av et bestemt spesialistområde av loven. Studer ansikt til ansikt eller online.

LLM International Human Rights - Deltid

En Master of Laws (LLM) er en doktorgrad utviklet for å forbedre din akademiske juridiske kunnskap, spesielt med fokus på spesifikke interesseområder. Spesialdesignet for juss- og ikke-juridiske kandidater som ønsker å få en masterkvalifikasjon i jus, fokuserer dette kurset spesielt på å utvikle en dyptgående kunnskap om internasjonal menneskerettighetslov og å utforske hvordan internasjonal lov blir involvert for å beskytte menneskerettigheter over hele verden.

Loven i sammenheng

Få essensiell dybdekunnskap og innsikt i ditt valgte rettsområde og forstå viktigheten av juridiske regler slik de brukes i den virkelige verden.

Fleksibel studie

Programstrukturen er svært fleksibel. Du kan designe din egen grad Pathway som passer deg og oppfyller dine karrieremål, uansett hva de måtte være.

Undervist av fageksperter

Undervist av en kombinasjon av tidligere og nåværende praktikere, samt forsknings- og undervisningsakademikere som er fokusert på juridisk praksis, ikke bare teori.

Kurskrav

Inngangskrav for Storbritannia

 • Studenter bør ha en britisk lavere grad i ethvert emne på 2:2 eller høyere eller en tilsvarende kvalifikasjon.
 • En obligatorisk to-ukers induksjon er nødvendig for alle studenter med mindre de kan bevise vellykket gjennomføring av enten:
  • En LLB eller tilsvarende; eller
  • Minimum 3 juridiske moduler, verdt minst 80 QCF-kreditter som må inkludere;
   • Engelsk rettssystem
   • Kontraktsrett
   • Erstatningsloven

Engelskspråkkrav for søkere hvis førstespråk ikke er engelsk

 • Et engelskspråklig nivå tilsvarende IELTS 6.5 eller høyere, med minimum 6.0 i hver komponent.

Kursstruktur

Vilkår 1-4 (deltid online)

To-ukers induksjon: For ikke-jusstudenter inkluderer dette en obligatorisk introduksjon til loven i England og Wales som må fullføres før du begynner på dine første moduler.

Du vil fullføre:

 • Internasjonale menneskerettigheter
 • Opplæring i forskningsmetoder (økter gjennom termin 1–4)

Du kan deretter velge tre fra listen over valgfrie moduler* som inkluderer moduler som:

 • Talsmann og advokatferdigheter**
 • Sivile og straffesaker**
 • Internasjonal strafferett
 • Mekling og alternativ tvisteløsning**

*Alle valgfrie moduler er avhengig av tilgjengelighet.

**Hvis du oppnår 55% eller høyere i disse tre modulene og fullfører masterprogrammet ditt, vil du bli fritatt fra universitetets BPC-utvelgelsesarrangement.

Vilkår 5 og 6 (deltid online)

 • Avhandling i internasjonal menneskerettighetsrett

Kursinformasjon

evaluering

Moduler vurderes av en tre-timers usett skriftlig eksamen eller 4500-ord kursoppgave.

Oppmøte på en av våre britiske campuser (eller et godkjent utenlandsk senter etter forhåndsavtale) er nødvendig for alle eksamener, inkludert for nettstudier.

Standard campusplassering for nettstudier er London.

Avhandlingsmodulen vil bli vurdert ved innlevering av en avhandling (15 000 ord) og gir mulighet for en vedvarende, dyptgående og intensiv undersøkelse av og refleksjon over et spesialistområde innen internasjonal menneskerettighetslov.

Struktur

Dette kurset har en innovativ fleksibel struktur, med spesifikke vurderinger som bidrar til effektiv læring.

kursdetaljer

Vår LLM i internasjonal menneskerettighetslov er designet for å dekke områder som de generelle prinsippene for internasjonale menneskerettigheter, forholdet mellom menneskerettighetslov og humanitær lov, og begrensningene og fremtiden til internasjonale og nasjonale menneskerettigheter.

Når du studerer LLM International Human Rights Law hos oss vil du:

 • Bli undervist av fageksperter, tidligere og nåværende praktikere og forsknings- og undervisningsfokuserte akademikere.
 • Fokuser på juridisk praksis, ikke bare teori.
 • Dra nytte av strategiske partnerskap med firmaer, regulatorer og akkrediteringsorganer.
 • Lær om juridisk teknologi ved å velge å studere moduler i juridisk teknologi.
 • Forbedre ansettelsesevnen din ved å få viktige overførbare ferdigheter og kartlegge karrieren din med vårt karriereteam.

Den pristilknyttede modulen for dette programmet (International Human Rights) vil også vurdere spenningen mellom universalitet og kulturell relativisme av menneskerettigheter. Målet med denne modulen er å sette menneskerettigheter i sammenheng med en internasjonal setting, slik at du kan lære hvordan du bruker komplekse teoretiske konsepter på klientsituasjoner i den virkelige verden. Med ekspertveiledning fra erfarne fagfolk, vil du få utforske en rekke viktige spørsmål rundt beskyttelse av enkeltpersoner og samfunn i mange situasjoner rundt om i verden.

I tillegg til en generell introduksjon til programmet, er det en to-ukers introduksjon som dekker nøkkelprinsippene i det engelske rettssystemet. Dette er obligatorisk for ikke-jusstudenter, men også åpent for jusstudenter som ønsker en oppfriskning i det grunnleggende om loven i England og Wales. Dette vil være nyttig for enhver student som har tatt en betydelig pause fra juridisk utdanning.

For å hjelpe deg med å forberede deg til avhandlingen din i termin 3, inkluderer termin 1 og 2 en rekke obligatoriske og ytterligere valgfrie forskningsmetodeopplæringsøkter.

Vær oppmerksom på at på grunn av hjemmekontorets forskrifter, har studenter som trenger et studentrutevisum for å studere hos oss, ikke tillatt å studere på nettet og kan bare velge ansikt-til-ansikt-underviste moduler.

Kurskrav

Studenter bør ha en britisk bachelorgrad i ethvert emne på 2:2 eller høyere eller tilsvarende kvalifikasjoner. Ikke-jusstudenter må fullføre en obligatorisk to-ukers induksjon som dekker nøkkelprinsippene for det engelske juridiske systemet, med mindre de kan bevise vellykket gjennomføring av en LLB (eller tilsvarende) eller minimum 3 juridiske moduler verdt minst 80 QCF-poeng, som må inneholde - engelsk rettssystem, kontraktsrett og erstatningsrett.

Slik søker du

 • Du kan søke på dette kurset direkte hos universitetet.
 • Dette kurset kan ikke velges for å studere ved siden av vår Legal Practice Couse (LPC).

Vennligst merk: Våre Hong Kong-kurs er ennå ikke åpne for søknader. Hvis du er interessert i å finne ut mer om å studere i Hong Kong, vennligst registrer din interesse i dag.

Om skolen

Spørsmål