Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM International Criminal Law - Heltid
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM International Criminal Law - Heltid

12 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

Fjernundervisning, På universitetsområdet

* £12 500 innenlands, London; £11 350 innenlands, ikke-London; £17 500 Internasjonalt, London; £15 100 Internasjonalt, ikke-London; £11 350 Online

Introduksjon

Våre LLM-er fra vår nye Master i jus-programpakke er designet for jus- og ikke-juridiske kandidater som ønsker å utforske den praktiske anvendelsen av et bestemt spesialistområde av loven. Studer ansikt til ansikt eller online.

LLM internasjonal strafferett

En Master of Laws (LLM) i internasjonal strafferett* er en doktorgrad utviklet for juss- og ikke-juridiske kandidater for å forbedre sin akademiske juridiske kunnskap. Dette internasjonalt anerkjente masterkurset vil gi deg ferdighetene til å komme videre innen internasjonal strafferett og kan åpne opp for Pathways en karriere som advokat, advokat, straffeadvokat, etterretningsanalytiker, grensestyrkeoffiser og mer.

kursdetaljer

LLM International Criminal Law er et innovativt, fleksibelt program som vil gi deg en inngående kunnskap om internasjonal strafferett i praksis. Du vil utforske spørsmål som forbrytelser mot menneskeheten, aggresjon og grunnlag for å ekskludere ansvar, den internasjonale straffedomstolen og forholdet mellom internasjonal strafferett og internasjonale menneskerettigheter.

Når du studerer LLM International Criminal Law hos oss vil du:

 • Bli undervist av fageksperter, tidligere og nåværende praktikere og forsknings- og undervisningsfokuserte akademikere.
 • Dra nytte av strategiske partnerskap med firmaer, regulatorer og akkrediteringsorganer, som informerer om programutviklingen vår.
 • Forbedre ansettelsesevnen din ved å få viktige overførbare ferdigheter og kartlegge karrieren din med vårt karriereteam.
 • Styrk nettverket ditt - ta kontakt med andre studenter, fakulteter og bransjefolk på internasjonal skala, og søk muligheter for fremtidige plasseringer og jobbmuligheter.
 • Øk inntektspotensialet ditt - 2020 Graduate Labor Market Statistics fant at postgraduate tjener i gjennomsnitt £7 000 mer enn sine kandidater.
 • Kom i forkant av konkurrentene - få inngående kunnskap om ditt interessetema og bli en fagekspert, som vil gi deg et konkurransefortrinn på arbeidsmarkedet.
 • 94 % av doktorgradsstudenter i arbeid var i høyt kvalifiserte yrker 15 måneder etter endt utdanning (2019/20 Graduate Outcomes data).
 • Forbered deg på fremtiden til juridisk teknologi - studer moduler i juridisk teknologi og få innsikt i dette nye rettsområdet.

Vær oppmerksom på at på grunn av hjemmekontorets forskrifter, har studenter som trenger et studentrutevisum for å studere hos oss, ikke tillatt å studere på nettet og kan bare velge ansikt-til-ansikt-underviste moduler.

Kurskrav

Studenter bør ha en britisk bachelorgrad i ethvert emne på 2:2 eller høyere eller tilsvarende kvalifikasjoner. Ikke-jusstudenter må fullføre en obligatorisk to-ukers induksjon som dekker nøkkelprinsippene for det engelske juridiske systemet med mindre de kan bevise vellykket gjennomføring av en LLB (eller tilsvarende) eller minimum 3 juridiske moduler verdt minst 80 QCF-poeng, som må inneholde - engelsk rettssystem, kontraktsrett og erstatningsrett.

Kursstruktur

Vilkår 1 og 2 (heltid)

I tillegg til en generell introduksjon til programmet, er det en to-ukers introduksjon som dekker nøkkelprinsippene i det engelske rettssystemet. Dette er obligatorisk for ikke-jusstudenter, men også åpent for studenter som ønsker en oppfriskning i det grunnleggende om loven i England og Wales. Dette vil være nyttig for enhver student som har tatt en betydelig pause fra juridisk utdanning.

Obligatoriske moduler inkluderer:

 • Internasjonal strafferett
 • Research Methods Training for å hjelpe deg med å forberede deg til avhandlingen din

Du kan deretter velge tre* fra listen over valgfrie moduler som inkluderer moduler som:

 • Folkeretten
 • Internasjonale menneskerettigheter
 • Internasjonal voldgift

*Alle valgfrie moduler er avhengig av tilgjengelighet.

Semester 3 (heltid)

 • Avhandling i internasjonal strafferett.

Kursinformasjon

Vurderinger

Moduler vurderes av en tre-timers usett skriftlig eksamen eller en 4500-ords arbeidsoppgave.

Alle vurderinger gjennomføres på nett.

Avhandlingsmodulen vil bli vurdert ved innlevering av en avhandling (15 000 ord), og gir mulighet for vedvarende, dyptgående og intensiv etterforskning av og refleksjon over et spesialområde innen internasjonal strafferett.

struktur

Kurset har en innovativ fleksibel struktur, med spesifikke vurderinger som bidrar til effektiv læring.

Tilnærmingen til læring og undervisning i Master of Laws-programmene er overveiende elevsentrert. Hver undervist modul er delt inn i et antall enheter som presenteres ved hjelp av Prepare, Engage, Consolide-tilnærmingen.

Forbered: dette representerer alt arbeidet studenten trenger å fullføre før han deltar på den aktuelle workshopen. Tradisjonelt forelesningsinnhold vil bli presentert i korte biter på ca. 10 minutter for å engasjere den moderne studenten bedre. Det forventes veiledet uavhengig forskning og lesing som en del av studentens forberedelse.

Engasjere: dette representerer det interaktive elementet i enheten. Dette kan være et verksted ansikt til ansikt, et synkront nettverksted eller en asynkron nettaktivitet.

Konsolider: dette representerer den siste delen av enheten og kan brukes av studentene til å sjekke forståelsen av enheten umiddelbart etter Engage-aktiviteten eller som en del av revisjonen av modulen eller begge deler.

Om skolen

Spørsmål