Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes Legal Practice Course (LPC) - deltidsdag
The University of Law Postgraduate Programmes

Legal Practice Course (LPC) - deltidsdag

22 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 500 *

På universitetsområdet

* Innenriks: Fra £12 900; Internasjonalt: Fra £12 900

Introduksjon

Hvis du har en juridisk grad eller GDL og ønsker å utdanne deg til advokat, tilbyr vi tre alternativer, inkludert en LPC MSc i jus, business og ledelse for å gjøre deg klar for virksomheten.

 • Kvalifiser deg med en LPC, med muligheten til å få en MSc eller LLM uten ekstra kostnad
 • Utvikle din kommersielle bevissthet, kritisk tenkning og nødvendige faglige ferdigheter for å forberede deg på utfordringene ved å være advokat
 • Skreddersy kurset til dine spesialiserte interesseområder gjennom et bredt utvalg av valgfag
 • Studer din LPC med en mastergrad, og du kan være kvalifisert for et studielån

Med et tydelig fokus på din fremtidige ansettelsesevne, er vi tryggere enn noen gang på din suksess og tilbyr vårt LPC Employment Promise. Få en jobb om ni måneder, ellers gir vi deg 100 % av honorarene dine tilbake: 50 % av gebyrene dine som cashback pluss 50 % av gebyrene dine som kreditt til eventuelle videre kurs.

95 % av våre 2017/18 fulltids, UK, LPC-kandidater har sikret seg arbeid eller videre studier innen femten måneder etter å ha fullført dette kurset, basert på Graduate Outcomes-data.

Legal Practice Course (LPC) - deltidsdag

LPC er det siste yrkesopplæringsstadiet for å bli en kvalifisert advokat. Du studerer LPC etter vellykket gjennomføring av en kvalifiserende jusgrad eller andre anerkjente kvalifikasjoner. Med vår LPC har du valget mellom å studere deltidsdag for å passe dine personlige behov best. Denne ruten er utformet for å gi deg best mulig forberedelse til å praktisere advokatvirksomhet. Vi fokuserer på ferdighetene som arbeidsgivere er mest interessert i, slik at du kan forbedre din akademiske kunnskap mens du forbereder deg på livets realiteter i juridisk praksis.

Kurskrav

For å være kvalifisert til å ta opp plassen din på vår LPC, må du overholde kravene for å starte et Legal Practice Course (LPC) fastsatt av Solicitors Regulation Authority (SRA) – se nedenfor. Unnlatelse av å overholde disse kvalifikasjonskravene betyr at universitetet ikke har noe annet valg enn å kansellere plassen din på kurset.

Hvis du er en ikke-EØS-student vil du også kreve et visum som dekker hele varigheten av kurset ditt – se visumkrav nedenfor.

University of Law LPC utvalgskriterier

 • Akademisk profil og prestasjon, vanligvis et minimum av en faktisk eller forutsagt annenklasses jusgrad eller GDL/CPE/MA Law*
 • Tilstrekkelig beherskelse av det engelske språket for å fullføre kurset - se engelskspråklige krav nedenfor
 • Eventuelle spesielle omstendigheter avslørt i søknaden din

Akademiske eller andre referanser

*Dette kravet oppfylles av enten: A) Tildeling av en kvalifiserende jusgrad. Din jusgrad må oppfylle visse akademiske standarder for å kvalifisere deg. Dette må inkludere å ha tilstrekkelig bestått vurderinger i de syv grunnlagene for juridisk kunnskap – offentlig rett, forpliktelser I (kontrakt), forpliktelser II (erstatningsrett), strafferett, jordlov, egenkapital og truster og lov i EU. Ytterligere veiledning om hva som er en kvalifiserende jussgrad; eller B) bestå en vanlig faglig eksamen (CPE)/graduate Diploma in Law (GDL)/MA Law og bli tildelt et Graduate Diploma in Law, MA Law, eller lignende som CILEX.

Juridisk universitet følger fullt ut likestillingslovgivningen og oppmuntrer aktivt til mangfold innen advokatyrket. Vår opptaksprosess fungerer rettferdig og tar sikte på å gjøre det mulig for studentene å utnytte talentene sine best mulig. Du oppfordres til å fortelle oss om eventuelle spesielle krav så snart som mulig. Dette vil tillate oss å diskutere hvordan vi kan gå frem for å møte dine behov.

Du må oppfylle alle kvalifikasjonskrav ved kursstart – unnlatelse av dette kan føre til at du blir forhindret fra å bli med på kurset. Hvis du mener at dette kan være et problem (for eksempel hvis du har sene vurderingsresultater), ta kontakt med Inntak så snart som mulig.

Fremtidige advokater

SRA har nylig konsultert om en rekke foreslåtte endringer i forskriftene sine, inkludert fjerning av kravet til studenter om å søke om studentregistrering og godkjenning av deres akademiske trinn i opplæringen før de starter LPC.

Hvis du har blitt tilbudt en opplæringskontrakt, må du sørge for at Solicitors Regulation Authority (SRA) har sjekket din "karakter og egnethet" til å være advokat.

Dette kan ta minst seks måneder å fullføre hvis du har:

 • Begått visse straffbare handlinger
 • Ble funnet skyldig i en akademisk lovbrudd
 • Hadde alvorlige økonomiske problemer (som konkurs, individuelle frivillige ordninger eller dommer fra fylkesretten)
 • Vært gjenstand for negative regulatoriske funn
 • Demonstrerte annen oppførsel som vi ikke ville forvente av en advokat (for eksempel oppførsel som var uærlig, voldelig eller diskriminerende)

Ta en titt på SRA Suitability Test 2011 for mer informasjon og fyll ut kvalifikasjonssøknaden hvis du trenger å fortelle dem om noen problemer.

Hvis du ikke har noe å fortelle SRA, kan du informere dem om dette når du og din arbeidsgiver gir beskjed om at opplæringen din skal starte.

Skulle SRAs beslutning ikke bekreftes før LPC-startdatoen, kan du fortsette med kurset, men gjør det på egen økonomisk risiko. Hvis du har noen bekymringer om et karakter- og egnethetsproblem, vennligst kontakt SRA.

Akkreditering av realkompetanse

Hvis du tidligere har studert en BVC eller BPTC, kan du være unntatt fra visse elementer i LPC. For mer informasjon, vennligst besøk SRA-nettstedet og kontakt opptaksteamet vårt.

Engelsk språkkrav

Hvis du har fullført en grad utenfor Storbritannia og du ikke kommer fra et "engelsktalende majoritetsland", vennligst oppgi en bekreftet kopi av en av de godkjente engelskspråklige testene.

Frittstående modul for EU-lov

Hvis din underliggende jusgrad ikke inkluderte EU Law-modulen, må du studere en ekstra modul før LPC.

Denne frittstående nettmodulen gir tilleggsopplæringen du trenger for å kvalifisere deg for å fullføre LPC og gir deg de nødvendige ferdighetene og kunnskapene du trenger for å studere LPC.

Hvordan søke

 • Søknader til dette kurset er nå åpnet.
 • For deltidsstudier kan du søke direkte hos oss.

kursdetaljer

Legal Practice Course (LPC)

Vår LPC tilbyr deg den best mulige forberedelsen til å praktisere advokatvirksomhet. Som en av de lengste leverandørene av LPC i Storbritannia, har vi finjustert kurset for å møte forventningene til de i advokatbransjen og jobber for tiden med over 90 av de 100 beste advokatfirmaene. Vårt mål er å forberede deg fullt ut for livet som advokatpraktikant.

Med et klart fokus på din fremtidige ansettelsesevne, har vi designet vår LPC for å hjelpe deg med å forbedre karriereutsiktene dine ved å lære de grunnleggende faglige ferdighetene som juridiske arbeidsgivere ser etter. Du vil studere i små gruppeverksteder, undervist av kvalifiserte advokater som har omfattende praksiserfaring, og gjennom nettbaserte læringsressurser som lar deg få tilgang til studiemateriellet ditt når som helst fra hvor som helst.

Vårt karrierefokuserte kurs hjelper deg med å utvikle kommersiell bevissthet, kritisk tenkning og de faglige ferdighetene som juridiske arbeidsgivere ser etter. Dette er grunnen til at vi har en sysselsettingsgrad på 95 % for fulltids LPC-studenter*. Og med et bredt spekter av valgfrie moduler å velge mellom, kan du virkelig skreddersy kurset til dine spesialiserte interesseområder.

Når du studerer LPC hos oss vil du motta:

 • En karrierefokusert tilnærming til læring, utvikling av kommersiell bevissthet, kritisk tenkning og faglige ferdigheter som juridiske arbeidsgivere ser etter
 • En MSc in Law, Business and Management eller LLM i profesjonell juridisk praksis uten ekstra kostnad, og du kan være kvalifisert for et studielån
 • Skreddersydde kursalternativer som passer dine spesialistområder gjennom et bredt utvalg av valgfag
 • Fleksibelt studium – velg å studere på en av våre lokasjoner over hele landet med valg av heltids-, deltids-, dag-, kvelds- og helgekurs, samt nettbaserte kursalternativer
 • Tilgang til prisvinnende karrierestøtte for å hjelpe deg med søknader om treningskontrakter med over 3000 pro bono-muligheter så snart du godtar plassen din

Det er to stadier for å studere LPC. Den første innebærer å fullføre fire obligatoriske moduler; den andre lar deg lage et utvalg fokuserte moduler, avhengig av dine interesseområder og hvilken versjon av kurset du studerer.

Kursstruktur

1. stadie

 • Introduksjon til yrkesutøvelse (Profesjonell oppførsel innenfor denne modulen har 15 studiepoeng)
 • Forretningsjus og praksis Kunnskap og ferdigheter (30 studiepoeng)
 • Tvisteløsningskunnskap og ferdigheter, inkludert straffesaker (30 studiepoeng)
 • Eiendomskunnskap og ferdigheter (30 studiepoeng)

Trinn 2

Velg tre*:

 • Avansert kriminell
 • Avansert eiendom
 • Bank og gjeldsfinansiering
 • Løsning av kommersielle tvister
 • Forretningsjuss
 • Konkurranse lov
 • Ansettelseslov
 • Familie Jus
 • Innvandring
 • Forsikring
 • Åndsverk
 • Fusjoner og oppkjøp
 • Personskade og klinisk uaktsomhet
 • Privat klient
 • Offentlige selskaper

*Tilgjengelighet avhengig av etterspørsel, rutetider og plassering

Kursinformasjon

evaluering

Vurdert gjennom en rekke vurderinger. Inkludert muntlige vurderinger i Intervju og påvirkning, åpen bok og lukket bok eksamen.

Hvis du velger å studere din LPC med en mastergrad vil du også bli vurdert med en skriftlig rapport og en muntlig stilvurdering.

Struktur

Hver av våre LPC-studiealternativer har sin egen struktur, med ulike vurderinger som passer.

Legg til en gratis mastergrad

I stedet for å melde deg på kjerne-LPC, foretrekker du kanskje å melde deg på en av følgende mastergradskvalifikasjoner som er tilgjengelige for deg uten ekstra kostnad.

LPC MSc i jus, business og ledelse

Hvis du ønsker å jobbe for et advokatfirma eller en arbeidsgiver med et selskaps-/kommersielt fokus, eller hvis du er interessert i å forstå virksomheten både fra det kommersielle og juridiske perspektivet, vil vår LPC MSc utstyre deg med de viktigste juridiske kunnskapene og ferdighetene som kreves å jobbe vellykket i juridisk praksis og vil gi et uttalt forretningsfokus som vil gjøre deg i stand til å bedre forstå dine klienters forretningspraksis.

De to ekstra MSc-modulene er:

1. Juss og næringsliv

En undervist modul som omfatter følgende emner:

 • Økonomi, forretningsmiljø og globalisering
 • Byens funksjon
 • Ledelse
 • Finansiell analyse
 • Bedriftsøkonomi
 • Forretningsutvikling
 • Strategi

Vær oppmerksom på at Juss og Business involverer mange beregninger og derfor kreves et grunnleggende nivå i matematikk.

2. Kasusstudieprosjekt

Et forretningsbasert Case Study-prosjekt, som er en selvstuderende forskningsmodul basert på noen av temaene og emnene som dekkes i Law and Business.

LPC LLM i profesjonell juridisk praksis

Alternativt, hvis du ønsker muligheten til å få en dypere interesse for et spesialistområde av loven og holde mulighetene åpne, vil vår LLM passe dine behov. Fullfør din LPC med enten et ekstra valgfag du ønsker eller en juss- og forretningsmodul og en forskningsrapport for profesjonell praksis, og du vil motta en LPC LLM i profesjonell juridisk praksis.

Hvis du bare vil studere LPC

Hvis du velger å ikke ta enten MSc eller LLM, kan du fortsatt melde deg på LPC uten en Masters-pris. Du vil bli utstedt med et Postgraduate Diploma in Professional Legal Practice og vil fortsatt ha fullført det yrkesfaglige stadiet for opplæringskrav.

LPC-veien for å kvalifisere seg som advokat

Kan jeg fortsatt studere LPC?

Du kan fortsatt fortsette med LPC-ruten for å kvalifisere deg som advokat hvis du fullførte, startet, aksepterte et tilbud eller betalte et ikke-refunderbart depositum for ett av følgende innen 31. august 2021:

 • Et Graduate Diploma in Law (GDL) / Common Professional Examination
 • Vår MA Law
 • Legal Practice Course (LPC)
 • En periode med anerkjent opplæring (også kjent som en opplæringskontrakt)

For en kvalifiserende jusgrad (QLD) og fritakende jusgrad (ELD), for eksempel vår LLB, må du ha fullført, begynt, akseptert et tilbud eller betalt et ikke-refunderbart depositum innen 21. september 2021.

I de fleste tilfeller, for QLD, ELD og CPE, må det aktuelle kurset ha startet senest 31. desember 2021 eller før.

Hvis du allerede har påbegynt en kvalifiserende jusgrad, GDL eller opplæringskontrakt, er det overgangsordninger på plass frem til 31. desember 2032 for å kvalifisere deg som advokat under gjeldende ruter, så lenge kursene fortsatt er tilgjengelige.

Viktig informasjon

Progresjon for fulltids GDL- og MA jusstudenter

Hvis du startet vårt fulltids Graduate Diploma in Law (GDL) eller Master of Arts in Law (MA Law) i september 2021, bør du være kvalifisert til å begynne på Bar Practice Course (BPC) eller Legal Practice Course (LPC) i september 2022 ved vellykket gjennomføring av kurset ditt.

Vennligst merk: Hvis du trenger visum for å studere i Storbritannia og ønsker å gå videre til et av våre yrkeskurs på campus, vennligst se vår side med visumkrav til Storbritannia for informasjon om søknad om studentrutevisum.

Om skolen

Spørsmål