Keystone logo
The University of Greenwich LLM internasjonal og kommersiell lov
The University of Greenwich

LLM internasjonal og kommersiell lov

London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18 150 / per year *

På universitetsområdet

* internasjonal heltid| hjem £11 000 per år; internasjonal deltid £3 025 per 30 studiepoeng | hjem £1 850 per 30 studiepoeng

Introduksjon

Med vår LLM i internasjonal og kommersiell lov, vil du oppdage mer om det juridiske rammeverket som styrer det internasjonale samfunnet og de juridiske spørsmålene rundt globale markeder.

Kunnskap om verdenshandelen – og det juridiske rammeverket rundt den – har aldri vært viktigere. På dette kurset vil du se utover nasjonale jurisdiksjoner og sette deg inn i spørsmålene om folkerett og internasjonal handelsrett.

Du kan studere en av tre godkjente Pathways eller følge Pathway som ikke er godkjent. De tre godkjente Pathways er: Business Human Rights & the Environment; Åndsverk; og Ocean Law & Policy. For å få en påtegning, må du (etter å ha startet studiene): få godkjenning til å studere for påtegningen; og få godkjenning for - og deretter fullføre - en avhandling som må handle om et område relatert til påtegningen; og for det tredje studere den obligatoriske, 30 studiepoengs modulen* som er knyttet til påtegningen. (*For Ocean Law & Policy er den obligatoriske modulen for godkjenningen 'The Law of Maritime Security: Navies & the Rule of Law at Sea'; for åndsverk er den obligatoriske modulen for godkjenningen 'Intellectual Property Law'; og for Business Human Rights & the Environment er modulen som er obligatorisk for godkjenningen 'Business Human Rights & the Environment'.) Hvis du er interessert i noen av de godkjente Pathways , vennligst kontakt LLM-teamet på e-post på [email protected] .uk for full informasjon, inkludert detaljer om hver påtegnings obligatoriske og valgfrie moduler og den generelle kursstrukturen.

Som LLM-student vil du bli vurdert gjennom kurs, klassepresentasjoner og en avhandling, slik at du tilegner deg et bredt spekter av ferdigheter.

Hva du bør vite om dette kurset

  • LLM fokuserer på loven og juridisk rammeverk som understøtter det internasjonale samfunnet, samt juridiske spørsmål som påvirker handel og globale markeder.
  • Utenlandske studenter uten erfaring fra en fellesrettslig jurisdiksjon må ta Common Law Foundations i stedet for et av de valgfrie 15 studiepoengskursene i semester 1
  • Hvis du studerte en LLB ved Greenwich og tok noen moduler på et lavere nivå eller hadde en Pro Bono-plassering, kan du ikke ta de samme modulene igjen for LLM.

Opptak

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål