Keystone logo
The University of Edinburgh Online International Commercial Law and Practice, LLM (Online Learning)
The University of Edinburgh Online

International Commercial Law and Practice, LLM (Online Learning)

Online

1 Years

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 24 700 / per year *

Fjernundervisning

* for 2023/24

Introduksjon

The University of Edinburgh er for tiden rangert som 16. i verden i QS World University Rankings 2022.

Dette programmet tar sikte på å gi deg en dypere forståelse av hvordan internasjonal handelsrett fungerer i praksis. Kursene i programmet undersøker moderne problemstillinger innen handelsrett på tvers av et bredt spekter av emner, som tar sikte på å utstyre deg med en grundig forståelse av loven, teori og politikk, samt en forståelse av hvordan loven praktiseres.

Globalisering og utvikling innen teknologi har ført til en markant økning i internasjonal handel med varer og tjenester, internasjonale investeringer og utvikling av globale finansmarkeder. Parallelt har den internasjonale handelsverdenen hatt stor vekst i reguleringen av kommersiell aktivitet på nasjonalt og internasjonalt nivå, og i internasjonale rettssaker og voldgift når det oppstår tvister.

Denne LLM tar sikte på å hjelpe deg å forstå den internasjonale konteksten som virksomheter for tiden opererer i. Programmet fokuserer på de juridiske svarene på utviklingen som former internasjonal handel i dag, ettersom advokater og forretningsfolk i økende grad må se utover nasjonal lovgivning for å finne løsninger som passer til deres internasjonale forretningsbehov og muligheter.

Nettbasert læring

Våre nettbaserte læringsprogrammer leveres helt online via et virtuelt læringsmiljø. Læring og undervisning skjer 'asynkront'. Dette betyr at du har fleksibiliteten til å logge på til tider og på steder som passer deg, bidra med synspunkter og svare på andre, og fortsatt opprettholde en følelse av fellesskap med dine medstudenter på tvers av tidssoner.

Rangeringer

Programresultat

Karrieremuligheter

Læreplan

Opptak

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål