Keystone logo
The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

Introduksjon

The University of Edinburgh har vært en konstant i vår komplekse, raskt skiftende verden i mer enn 400 år.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" Student ved <span translate= "no">The University of Edinburgh " src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743, c_limit/element/18/188668_onlineheaderms3.png" alt="188668_onlineheaderms3.png" data-json=" {"author":"University of Edinburgh","author_url":"","source":""} " />Som de varige effektene av Covid-19-pandemien viser, står samfunnet overfor betydelige utfordringer. Som et ledende globalt universitet er vi sikre på at utdanning vil spille en viktig rolle i å løse disse problemene og nyte vårt felles ansvar for å svare på dem.

Det er noe samfunnet vårt alltid har gjort. Sammen har vi utvidet dybden av menneskelig kunnskap og forbedret livene til vanlige mennesker.

Forskning utført her førte til oppdagelsen av kloroformanestesi, Higgs-bosonpartikkelen og in vitro-befruktning. Våre akademikere, studenter og alumni oppdaget karbondioksid, ledet den skotske opplysningstiden og la grunnlaget for samtidstanke, utviklet en genetisk konstruert vaksine mot hepatitt B og identifiserte SARS-koronaviruset.

Vi har lenge hatt en ånd av innovasjon og samarbeid og fortsetter å gjøre det i dag. Vi er stolte åpne for alle, og bringer mennesker med nye syn og perspektiver sammen i et internasjonalt samfunn som etablerer datahovedstaden i Europa, takler klimaendringer og baner vei for nye fertilitetsbehandlinger. Våre forskere søker kurer mot kreft, gjenbruker medisiner for å forbedre behandlinger for Covid-19-koronaviruset og bidro til det globale søket etter en vaksine.

Sammen er vi åpne for verden i dag, slik at vi kan påvirke verden i morgen.

Visumkrav

Rangeringer

Steder

  • Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

Spørsmål