Keystone logo
The United Nations Institute for Training and Research (UNITAR) Master of Laws – Offentlig folkerett
The United Nations Institute for Training and Research (UNITAR)

Master of Laws – Offentlig folkerett

Vienna, Østerrike

2 Semesters

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

02 Oct 2024

EUR 8 000 / per semester

Fjernundervisning, På universitetsområdet

Introduksjon

UNITAR har gleden av å tilby Masterprogram i offentlig internasjonal rett (Master of Laws (LL.M.) , i samarbeid med Sigmund Freud University Wien (SFU) Dette nye doktorgradsprogrammet vil kombinere SFUs akademiske styrke med UNITARs praktiske fokus og vil bli implementert på campus i Wien, eller online, i ett år.

Masterstudiet i offentlig folkerett har som mål å utdype studentenes kunnskap og ferdigheter om internasjonal rett og gir direkte innsikt i aktivitetene til FN og andre internasjonale organisasjoner. Med mastergraden tilegner studentene seg evnen til å utføre krevende juridiske oppgaver i det globale miljøet, arbeide for nasjonale og overnasjonale myndigheter, frivillige organisasjoner, internasjonale domstoler samt andre tvisteløsningsmekanismer.

Programmet tar sikte på å utdype studentenes kunnskap og ferdigheter i folkerett og gir direkte innsikt i aktivitetene til FN og andre internasjonale organisasjoner. Bortsett fra de juridiske kvalifikasjonene, tilbyr felles master en direkte forbindelse til FN og dets byråer. Studentene kan forvente å:

  • Opplev FNs arbeidsmiljø i Wien på første hånd
  • Bygg personlige relasjoner med FN-eksperter og ansatte
  • Dra nytte av skreddersydde FNs karriereutviklingsøkter
  • Få støtte og tilgang til inngangspunkter til FN-systemet

Programmet er designet i et hybridformat. Dette betyr at deltakerne har fleksibiliteten til å delta på programmet enten personlig i Wien eller online, og gir varierte læringsalternativer skreddersydd til individuelle preferanser og omstendigheter. Deltakerne kan også bestemme seg for å delta på noen deler av programmet på stedet i Wien mens de fullfører de fleste kursene online. Vi oppfordrer spesielt til personlig oppmøte på FNs orienteringsuke, som finner sted den første uken i oktober. Søk direkte her.

Bli med på vår virtuelle åpen dag for å lære mer om programmene våre!

Opptak

Læreplan

Programresultat

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål