Keystone logo
© Moritz College of Law
The Ohio State University Moritz College of Law

The Ohio State University Moritz College of Law

The Ohio State University Moritz College of Law

Introduksjon

The Ohio State University Moritz College of Law er en integrert del av en av verdens store utdanningsinstitusjoner. Grunnlagt i 1891 og konsekvent den topprangerte jusskolen i staten Ohio, har Moritz College of Law vokst til en av landets fremste offentlige jusskoler og en av de mest respekterte jusskolene i verden.

Grunnlagt i 1891 og konsekvent den topprangerte jusskolen i staten Ohio, har Moritz College of Law vokst til en av landets fremste offentlige jusskoler og en av de mest respekterte jusskolene i verden.

Et kollegialt fellesskap på omtrent 570 studenter og mer enn 50 fakultetsmedlemmer, Moritz er kjent for sitt strenge akademiske program, den banebrytende forskningen til fakultetet i verdensklasse, et dypt engasjement for undervisning og profesjonell opplæring og utvikling av fremtidige ledere.

Høgskolens mer enn 11 000 alumner er sentrale for det nasjonale omdømmet. Nyutdannede inkluderer dommere ved Høyesterett i Ohio, føderale anke- og distriktsdommere, amerikanske senatorer, amerikanske representanter, guvernører, administrerende partnere i advokatfirmaer av alle størrelser, administrerende direktører i Fortune 500-selskaper, professorer ved jusskoler over hele landet, og fremtredende advokater i privat praksis, offentlige tjenester og advokatfirmaer av offentlig interesse.

Moritz College of Law er en integrert del av Ohio State University, et av de beste og største offentlige universitetene i USA. Ohio State University er også valgt blant USAs beste offentlige universitetscampuser. Ohio State University er nasjonalt kjent for sitt fotballag på college, Buckeyes.

Moritz College of Laws oppdrag

  • Vi søker å lære studentene strenge analytiske ferdigheter, hjelpe dem med å utvikle deres forståelse av loven og juridisk prosess, og forbedre deres profesjonelle dømmekraft gjennom et dynamisk og innovativt læringsmiljø med mål om at de blir fremragende jurister som er rustet til å hjelpe og forbedre samfunnet.
  • Tilby innsikt om virkningen av lover og juridiske institusjoner på enkeltpersoner og lokalsamfunn og gå inn for lovendringer som forbedrer menneskers og samfunnets velvære.
  • Bidra med ekspertise i de offentlige samtalene og initiativene som fører til forbedring av lov og rettspleie i Ohio, nasjonen og verden.

Steder

  • Columbus

    Michael E. Moritz College of Law 55 West 12th Avenue, Drinko Hall Columbus, OH 43210-1391, 43210, Columbus

    Spørsmål