Keystone logo
The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

Introduksjon

Velkommen til den hebraiske universitetet

Den hebraiske universitetet i Jerusalem, grunnlagt i 1918 og åpnet offisielt i 1925, er Israels fremste universitet, samt det ledende forskningsinstitusjon. Den hebraiske universitetet er rangert internasjonalt blant de 100 ledende universiteter i verden og først blant israelske universiteter. Den anerkjennelse som den hebraiske universitetet har oppnådd, bekrefter sitt rykte for fortreffelighet og dets ledende rolle i det vitenskapelige samfunn. Det understreker excellence og tilbyr et bredt spekter av studiemuligheter i humaniora, samfunnsfag, ekspertvitenskap og medisin. Universitetet oppfordrer tverrfaglige aktiviteter i Israel og utenlands og fungerer som en bro mellom akademisk forskning og dens sosiale og industrielle applikasjoner. Den hebraiske universitetet har satt som mål opplæring av offentlig, vitenskapelig, pedagogisk og profesjonelt lederskap; bevaring av og forskning i jødiske, kulturelle, åndelige og intellektuelle tradisjoner; og utvidelsen av kunnskapsgrensene til fordel for hele menneskeheten./>

l

l
l

FAKTA:

Grunnlagt i: 1918 Åpnet i: 1925 6 universiteter 7 fakulteter 14 skoler 23 000 studenter 1.000 seniorfaglige medlemmer Mer enn 7.000 patenter registrert 8 Nobelprisvinnere 1 Feltmedaljevinder i matematikk Blant grunnleggerne er Albert Einstein, Martin Buber, Chaim Nahman Bialik, Chaim Weizmann Excellence Den hebraiske universiteten arbeider for excellence, et integrert element i sitt akademiske liv. Dens fremragende lærde har oppnådd imponerende gjennombrudd i en rekke fagområder, og det er blant de aller beste vinnerne av Det europeiske forskningsrådets konkurransegrunnlag til unge forskere. En tredjedel av alle konkurransedyktige forskningsbevilgninger tildelt i Israel er vunnet av hebraiske universitetslærere. Universitets akademikere publiserer ofte i prestisjefylte vitenskapelige tidsskrifter, og deres forskning har gitt fremragende priser i Israel og over hele verden, inkludert Nobelprisen, feltmedaljen og israelsk prisen. De fleste doktorgradsholdere i Israel har vunnet sine grader ved det hebraiske universitetet, og våre alumni har nøkkelstillinger i akademia, offentlig tjeneste og næringslivet.

Livet på campus

s

I Jerusalem, en av de vakreste byene i verden, opprettholder universitetet tre universiteter: Mount Scopus campus for humaniora og samfunnsvitenskap; Edmond J. Safra Campus for eksakte fag; og Ein Karem Campus for medisinske fag. Dens andre campus er Rehovot-fakultetet for jordbruk, mat, veterinærmedisin og miljøvitenskap; Veterinærhospitalet i Beit Dagan; og Interuniversity Institute for Marine Sciences i Eilat. Universitetet har tre idrettsanlegg som er blant de mest avanserte i landet, 11 biblioteker, 5 datasentre, 6000 sovesaler og dusinvis av studentaktivitetsgrupper med fokus på politikk, samfunn, miljø og mer.

Internasjonalt engasjement

73413_48379_LawFaculty-157_2.jpg

Den hebraiske universitetet er rangert internasjonalt blant de 100 ledende universiteter i verden. Studentkåren sin nummer 23.000 studenter fra Israel og 65 andre land. Det er aktivt engasjert i internasjonalt samarbeid for forskning og undervisning. Det har inngått 150 avtaler om fellesprosjekter med andre universiteter og 25 avtaler for studentutveksling med 14 land. Fakultetets medlemmer inkluderer unge lærde som har returnert til Israel fra avanserte studier ved ledende institusjoner for høyere utdanning over hele verden. Den hebraiske universitetet har vært leder for å skape forandringer i verdenssamfunnet innen landbruk, miljøkvalitet og folkehelse. Studenter fra utviklingsland har gjennomført avanserte studier ved den hebraiske universitetet og returnert til hjemlandet for å kunne anvende kunnskapen de oppnådde og forbedre servicenivået til sine landsmenn. Universitetets Rothberg International School tilbyr programmer for utenlandske studenter. Blant alumni er skuespillerinne Natalie Portman, journalist Thomas Friedman, og tidligere amerikanske ambassadører til Israel Martin Indyk og Daniel Kurtzer.

Patenter og innovasjoner Den Yissum Research Development Company av den hebraiske universitetet er 15. i verden i antall registrerte patenter. Yissum er ansvarlig for markedsføring av teknologi og vitenskapelig knowhow generert av hebraiske universitetsforskere og studenter. Hittil har det registrert over 7.000 patenter for 2.023 oppfinnelser, mer enn 600 av disse patenter har blitt kommersialisert, og produkter produsert på grunnlag av patenter blir solgt til over 2 milliarder dollar i året. Yissums portefølje kan skryte av 72 selskaper etablert på bakgrunn av oppfinnelser utviklet av hebraiske universitetsforskere. Særlig fremragende utviklingen inkluderer stoffene Exelon brukes til å behandle Alzheimers pasienter og Doxil for bruk i eggstokkreft. en kirsebær tomat sort med en spesielt lang og utmerket holdbarhet; og Mobileye, en "datamaskin-visjon" kjøretøy kollisjon advarsel og sjåfør sikkerhetssystem. Alle bilder av Daniel Hanoch.

Steder

  • Jerusalem

    The Hebrew University of Jerusalem , , Jerusalem

Spørsmål