Keystone logo
The College of Law

The College of Law

The College of Law

Introduksjon

Handle om

69889_lady-justice-2388500_640.jpg

OPPDRAG

The College of Law er en skole med profesjonell praksis for advokater. Vi er også den største leverandøren av praksisfokusert juridisk utdanning i Australasia.

Vårt oppdrag er å styrke karrierer fra juridiske fagfolk over hele Australia gjennom levering av innovativ, praksisfokusert juridisk utdanning og opplæring.

VÅR FORSKJELL

The College of Law har vært i forkant av praktisk juridisk utdanning siden 1974. Mer enn 60 000 av våre kandidater jobber på tvers av alle fasetter i bransjen - og vi er et av de mest pålitelige navnene i juridisk opplæring i Australia og New Zealand.

Men hva skiller oss fra er vårt fokus på den praktiske siden av loven og den virkelige relevansen av våre utdanningsprogrammer.

Med over 400 ansatte over hele Australia og New Zealand - de fleste av dem praktiserer advokater - jobber vi fra yrket, for yrket.

I Australia er høgskolen et av de få ikke-universiteter som skal oppnå status som selvtillit akkrediterende myndighet fra Tertiary Education Quality and Standards Agency.

69891_sydney-opera-house-354375_640.jpg

ANERKENDT AV AUSTRALIAS TJENESTE UDDANNELSES- OG KVALITETSSTANDARDS AGENTUR

The College of Law er en selv-akkrediterende myndighet anerkjent av Commonwealth of Australia's Tertiary Education and Quality Standards Agency. Dette betyr at College har oppnådd innenfor sine spesialiserte juridiske områder akademiske standarder, styring og kvalitet som tilsvarer et australsk universitet.

I New Zealand er høgskolen akkreditert av New Zealand Qualifications Authority, som har klassifisert College High Confident i sin pedagogiske prestasjon. Dette er det høyeste oppnåelige nivået.

69890_city-1283140_640.jpg

The College of Law ASIA-PACIFIC

The College of Law Asia-Stillehavet og dets direktør, Peter Tritt, er basert i Kuala Lumpur, Malaysia. The College of Law Asia-Pacific ble etablert i 2016 for å utvide universitetets virksomhet i Asia, med et spesielt fokus på det nye ASEAN Economic Community. The College of Law Asia-Stillehavet har lagt til tre nye jurisdiksjonsstrømmer til kollegiet LLM i Applied Law program.

 • ASEAN 6 Cross-border Legal Practice: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialization-programmes/llm-asean

 • Felles lov juridisk praksis (New Zealand): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialization-programmes/llm-common-law-practice

 • Malaysisk juridisk praksis: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialization-programmes/llm-malaysia

Vi tilbyr også profesjonelle utviklingsprogrammer for å utstyre deg med de praktiske ferdighetene du trenger for å bygge og utvikle en vellykket karriere i juridisk praksis. Vi tilbyr følgende programmer:

 • Internasjonal juridisk engelsk og profesjonell ferdigheter (ILEPS): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-foundation-programmes

 • Fortsatt profesjonell utvikling (CPD): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-consolidation-programmes

Steder

 • Sydney

  The College of Law New South Wales, St Leonards Corporate Head Office 2 Chandos Street St Leonards NSW 2065 Australia, , Sydney

 • Auckland

  Level 8, College of Law Centre 3 City Road, Auckland 1010 New Zealand, , Auckland

  • Kuala Lumpur

   The College of Law Asia, Head Office Level 23, Nu Tower 2 Jalan Tun Sambanthan 50470 Kuala Lumpur, , Kuala Lumpur

   • Singapore Online

    Singapore Online, Singapore

    Spørsmål