Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Texas A&M University School of Law

Texas A&M University School of Law

Texas A&M University School of Law

Introduksjon

Advokaten fra det 21. århundre må gjøre mer enn bare å prøve saker i retten. Du trenger evnen til å forhandle avtaler, utarbeide kontrakter, håndverksoppgjør og megle tvister. På Texas A&M University School of Law har vi dekket deg. Vårt innovative JD-program understreker viktigheten av virkelige juridiske ferdigheter som fullt ut vil forberede deg på alle aspekter av karrieren din.

Det er mer enn en type advokat. I det 21. århundre tjener praktiserende advokater et bredt spekter av klienter i forskjellige kapasiteter og i utallige bransjer. På Texas A&M University School of Law kan du holde alternativene åpne ved å følge en bred utdannelse. Eller du kan velge en av tre forskjellige baner vi tilbyr. Innenfor hver av disse banene kan du til og med velge å fokusere på bestemte praksisområder, som immateriell eiendom eller olje- og gasslov.

Å velge en juridisk skole betyr å velge hjem de neste årene, og du finner ikke et bedre sted å lære og bo enn Fort Worth. Fort Worth tilbyr uovertruffen livskvalitet, et juridisk fellesskap som tar imot og veileder unge advokater, og tilgang til et bredt spekter av arbeidsgivere i forskjellige praksisinnstillinger, inkludert advokatfirmaer, offentlige etater, ideelle organisasjoner og juridiske avdelinger i selskaper.

Steder

  • Fort Worth

    1515 Commerce Street, 76102, Fort Worth

    Spørsmål