Keystone logo
Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Introduksjon

Vår Innovative JD Program

Det 21. århundre advokat har å gjøre mer enn bare å prøve saker for retten. Du trenger muligheten til å forhandle avtaler, utkast kontrakter, håndverk bosetninger og megle tvister. Ved Texas A & M University School of Law, har vi deg dekket. Vårt innovative JD program understreker viktigheten av reelle juridiske ferdigheter som vil fullt forberede deg for alle aspekter av din karriere.

Texas A & M: Å investere i din fremtid

Siden vi ble en del av Texas A & M University i 2013, har vi investert betydelige ressurser for å øke verdien av graden din, og for å forbedre din opplevelse mens du er her på jusstudiet. Vi har mange flere spennende endringer i verk, men vi har allerede tatt flere skritt for å investere i fremtiden.

Veier til suksess

Det er mer enn én type advokat. I det 21. århundre, advokater serverer et bredt utvalg av kunder i ulike kapasiteter og i utallige bransjer. Ved Texas A & M University School of Law, kan du holde mulighetene åpne ved å forfølge en bred utdannelse. Eller du kan velge en av tre forskjellige baner som vi tilbyr. Innenfor hver av disse banene, kan du selv velge å fokusere på bestemte områder av praksis, som intellektuell eiendom eller olje og gass loven.

Fort Worth / Dallas

Velge en lov skolen betyr å velge ditt hjem for de neste årene, og du vil ikke finne et bedre sted å lære og leve enn Fort Worth. Fort Worth tilbyr uovertruffen livskvalitet, en juridisk fellesskap som tar imot og mentorer unge advokater, og tilgang til et bredt spekter av arbeidsgivere i ulike praksis innstillinger, inkludert advokatfirmaer, offentlige etater, frivillige organisasjoner og de juridiske avdelinger av selskaper.

Texas A & M University School of Law Lik behandling Regler

Texas A & M University School of Law gir like muligheter i sitt program for juridisk utdanning for alle søkere om opptak, registrerte studenter og nyutdannede uten diskriminering eller segregering på grunnlag av rase, farge, religion, nasjonal opprinnelse, kjønn, alder, funksjonshemming, veteranstatus , seksuell orientering, kjønnsidentitet eller kjønnsuttrykk. I tillegg, Texas A & M University School of Law gir sin lærere og andre ansatte med likestilling i ansettelser, videreføring, promotering og ansiennitet.

Texas A & M lovens INNOVATIVE fjernundervisning programmer

Vi tilbyr to fjernundervisning, både i områder der kunnskap og ferdigheter for tiden er i høy etterspørsel: Wealth Management og Risk Management.

Programmene er helt online, Som gir arbeider fagfolk og studenter som har personlige forpliktelser de fleksibilitet de trenger for å lære og få nye ferdigheter med minimal forstyrrelse til sine allerede fulle liv. I våre programmer, kan vi ikke bare sette et kamera på baksiden av et klasserom for å spille inn en professor forelesning. At tilnærmingen er utdatert og ineffektiv. I stedet bruker vi state-of-the-art pedagogiske teknikker som kan dra nytte av det siste innen elektroniske læringsteknologi. Hvert kurs er spesielt forberedt med fjernundervisning studenter i tankene.

Hvert program tar ca seks semestre for å fullføre, og ved ferdigstillelse, har du mulighet til å besøke oss på loven skolen for å motta en æret "Aggie Ring", gjør du et permanent medlem av den omfattende Aggie Network.

Tilgjengelige avstand utdanning programmer

  • Wealth Management
  • Risk Management

To grader - en sterk pensum

To ulike grader tilbys for hvert program-en LL.M. høyere grad for advokater (For de som allerede har fått en JD), og en Masters of Retts (M.Jur.) For ikke-jurist fagfolk. Mens ikke-jurister kan ha en ekstra obligatorisk kurs eller forutsetning i amerikansk lov, for å sette dem på lik linje med sin advokat landsmenn, program strukturer og innhold er så i hovedsak de samme, uavhengig av JD status.

Steder

  • Fort Worth

    Texas A&M University School of Law 1515 Commerce Street , TX 76102, Fort Worth

    Spørsmål