Keystone logo
Temple University Beasley School of Law LL.M. for utenlandsopplærte advokater
Temple University Beasley School of Law

LL.M. for utenlandsopplærte advokater

Philadelphia, USA

1 Years

Engelsk

Fulltid

16 Oct 2025*

Feb 2025

USD 31 092 / per year **

På universitetsområdet

* 15. april for høstopptak og 15. oktober for våropptak.

** Vi tilbyr delvis undervisningsstipend basert på økonomisk behov og / eller meritter.

Introduksjon

Oversikt

Sterke rangeringer. Personlig oppmerksomhet. Topp verdi. Tjen en LL.M. ved Temple University Beasley School of Law , hvor du vil ta kurs sammen med JD-studenter, bli en del av et tett sammensveiset samfunn som ble opprettet i 1974, og bo i den rimelige byen Philadelphia, strategisk plassert mellom New York og Washington DC. Vi inviterer deg til å bli med i Temple-familien for å fremme din karriere.

128086_Proximity.jpg

Master of Laws (LL.M.) -programmet ved Temple Law har lenge utdannet internasjonale advokater med stor suksess. I dag var over 600 LL.M. nyutdannede bruker sin tempel juridiske utdanning for å praktisere og undervise over hele verden.

LL.M. program for utenlandsopplærte advokater serverer internasjonale:

  • advokater
  • Nyere jusutdannede
  • Embetsmenn
  • Bedrifts juridisk rådgiver
  • Andre juridiske fagpersoner

Studentene vil få en grad i amerikansk rett, lære om det amerikanske rettssystemet og bli ledere i det globale markedet. Studentene kan delta på to eller tre semestre, avhengig av studentens personlige og profesjonelle mål.

Hvorfor velge LL.M. for utenlandsopplærte advokater ved tempelretten?

Temple Law er rangert som en topp 50 amerikansk advokatskole av US News and World Report . Det er også gjennomgående topp rangert for internasjonal rett, juridisk forskning og skriving og rettssak, blant andre spesialiteter. Temple Laws fremragende professorer er dyktige, støttende og dedikerte til å forberede studentene på fremragende karrierer.

Temple har to internasjonale studiesteder, som ligger i Tokyo og Roma, hvor LL.M. studenter kan være i stand til å studere. Over halvparten av fakultetet har undervist på Tempels campus i utlandet, og demonstrert deres globale interesser og følsomhet for internasjonale studenters behov.

Utmerket beliggenhet

Temple Law ligger i Philadelphia, den sjette største byen i USA, beleilig plassert mellom New York City og Washington, DC. Levekostnadene i Philadelphia er lavere enn for andre østkystbyer. Studentene kan spare penger på levekostnader mens de fortsetter med juridiske studier og nettverk i en stor by. Philadelphia er den første UNESCOs verdensarvby i USA og ble nettopp kåret til en av de beste byene som besøkte i USA i 2020 av National Geographic .

Tilpasset pensum

Du vil ha friheten til å designe et studieprogram tilpasset dine interesser. Studentene tar to obligatoriske emner, Introduksjon til amerikansk rett og juridisk forskning og skriving, og kan deretter velge mellom over 180 kurs i amerikansk og internasjonal rett som tilbys hvert år for å tilfredsstille avanserte skriftlige og valgfrie krav.

JD-programmets overføringsmulighet

Interessert LL.M. studenter kan overføre til Juris Doctor (JD) -programmet når de oppfyller visse kriterier. For mer informasjon, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor.

Opptak Forutsetninger

Studentene må demonstrere at de har:

  1. Forutgående juridisk utdanning: For å kvalifisere for opptak til LL.M. program, må du ha oppnådd en første grad i jus (for eksempel en LL.B.) utenfor USA.
  2. Engelsk ferdigheter: Demonstrere engelskferdighet ved å tjene:
  • 88 på TOEFL (rapportkodenummer 2906-03);
  • 6,5 på IELTS (uten individuell bandscore under 6,0); eller
  • Send inn en forespørsel om avkall på hvis morsmålet ditt er engelsk eller du har opparbeidet deg en grad fra en institusjon der engelsk er det primære undervisningsspråket.

Fristen for å søke høstsemesteret er 15. april. Utvidelser kan gis på forespørsel.

Betinget opptak

Søkere som ellers er faglig kvalifiserte, men faller litt under ønsket poengsum, kan bli pålagt å delta på et sommerens engelskspråklige opplæringsprogram i USA som betingelse for opptak. For å kvalifisere seg for betinget opptak, må studentene generelt ha oppnådd en TOEFL-poengsum på 80 eller en IELTS kombinert poengsum på 6,0 (uten individuell båndpoeng lavere enn 5,0).

Studentene kan ta disse kursene på Temple's Center for American Language and Culture (tidligere kjent som Intensive English Language Program). For mer informasjon, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor.

Opptak

Læreplan

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål