Keystone logo
Temple University Beasley School of Law

Temple University Beasley School of Law

Temple University Beasley School of Law

Introduksjon

Om tempelretten

Temple University Beasley School of Law er konsekvent anerkjent som en topp 50 og beste verdi lovskole, og er rangert som nr. 3 i rettssak, # 11 i juridisk skriving, # 19 i folkerett og # 25 i skatterett av US News

Temple Law er ledende innen erfaringslæring og har et fakultet med internasjonalt rykte for akademisk dyktighet, stipend og effektiv undervisning. Det er også fem sentre ved Temple Law: Sheller Center for Social Justice, Institute for International Law

Studenter fra hele verden melder seg på Temple Laws Juris Doctor (JD) -program og Master of Laws-programmer på grunn av skolens 120 år lange dedikasjon til overlegen juridisk utdanning til en overkommelig pris.

Livet i Philadelphia

Byen Philadelphia er en viktig del av tempelrettsopplevelsen. Philadelphia er den første UNESCOs verdensarvby i USA og ble nylig kåret til en av de beste byene som besøkte i USA i 2020 av National Geographic . Studentenes akademiske programmer forbedres hver dag av det kulturelle og intellektuelle livet i denne vakre og livlige byen, og til en mye rimeligere levekostnad sammenlignet med andre østkystbyer.

Den sjette største byen i landet, Philadelphia, er hjemsted for statlige og føderale domstoler på alle nivåer, utallige advokatfirmaer, store og små, dusinvis av kommunale etater og hundrevis av andre lovlige arbeidsgivere. Temple Law-studenter kan enkelt pendle til New York City og Washington DC på grunn av Filadelfias praktiske beliggenhet mellom de to store byene.

120285_philadelphia-224447_640.jpg

Oppdrag

Temple Law ble opprettet i 1895, og er forpliktet til dyktighet i undervisning, læring, stipend og tjeneste. Temple Law er dedikert til å forberede studentene til å delta og fortsette i det juridiske yrket med høyest mulig ferdighetsnivå, med en fast forpliktelse til prinsipper om profesjonelt ansvar, og med en følelse av personlig forpliktelse til å lede og tjene samfunnene der de er i leve og øve.

Temple Law opprettholder et grunnleggende ideal om å gjøre juridisk utdanning tilgjengelig for alle talentfulle individer, inkludert individer som ellers ikke har den muligheten eller som kan støte på barrierer på grunn av rase, trosbekjennelse, kjønn, funksjonshemming, seksuell legning, kjønnsidentitet eller uttrykk, alder, sosioøkonomisk bakgrunn, eller andre personlige egenskaper.

Steder

  • Philadelphia

    Temple University Beasley School of Law 1719 North Broad Street Philadelphia, PA 19122, 19122, Philadelphia

Spørsmål