Keystone logo
Swansea University LLM i internasjonal handelslov
Swansea University

LLM i internasjonal handelslov

0 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

* UK / EU studenter: £ 7,900 på heltid; £ 3,950 / år for 2-års deltid; £ 2650 / år for 3-års deltid. Internasjonale studenter: £ 16.450 på heltid; £ 8 250 / år for 2-års deltid; £ 5500 / år for 3-års deltid

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

LLM in International Commercial Law vil gi deg kunnskap og ferdigheter til å bane vei for en rekke spennende karrierer innen dette viktige og mangfoldige rettsområdet.

Læring fra eksperter med høyt nivå akademisk og praktisk erfaring, vil du få en grundig forståelse av de juridiske og praktiske utfordringene rundt internasjonale kommersielle transaksjoner.

Denne LLM-graden vil hjelpe deg med å bli spesialist i handelsrett, med kunnskap og ferdigheter som verdsettes høyt av arbeidsgivere.

Hvorfor internasjonal handelsrett på Swansea?

Som en ph.d.-student ved Hillary Rodham Clinton School of Law, vil du være en del av en globalt anerkjent jusskole, med et blomstrende akademisk miljø forpliktet til dyktighet i undervisning og forskning, og tilby en eksepsjonell studentopplevelse.

Du vil bli fritatt fra nivå 2-kravene til CIArb-medlemskap, slik at du kan søke på nivået som Medlem av Instituttet (MCIArb), etter vellykket gjennomføring av International Commercial Arbitration module

Swansea University er rangert som 26. i Storbritannia for forskningskvalitet og 22. for forskningspåvirkning (REF 2014)

Din internasjonale handelsrettslige erfaring

På denne LLM-graden vil du få kunnskap og erfaring til å utvikle seg til en advokat eller juridisk tjenesteperson fra det 21. århundre med spesialist og dyptgående forståelse av internasjonal handelsrett.

Våre doktorgradsstudier gir deg muligheten til å lære av akademikere som er bransjeeksperter, med et vell av akademisk og praktisk erfaring.

Du vil også lære gjennom:

 • Gjesteforelesninger for å gi deg innsikt i praksis på feltet
 • Styggende konkurranser
 • Sommerskoler i utlandet

Internasjonale handelsrettslige ansettelsesmuligheter

Nyutdannede av LLM i internasjonal handelsrett er godt posisjonert for å stimulere og belønne karrieremuligheter.

Forbedring av din ansettbarhet er en viktig prioritering for oss, og vi organiserer en rekke arrangementer for å hjelpe, inkludert den årlige LLM-karrieren, som gir deg muligheten til å møte lokale og internasjonale advokatfirmaer, samt nettverksarrangementer og besøk til ledende praksis i City of London.

Inntakskrav

 • Inngangskravet for denne LLM i International Commercial Law er en 2: 2 honours degree, ideelt sett i en kognitert disiplin.
 • Kandidater med relevant erfaring blir også oppfordret til å søke.
 • Vi tar imot søknader fra studenter fra hele verden og krever bevis på den forrige studien som tilsvarer oppføringskravene.
 • Hvis engelsk ikke er førstespråket ditt, trenger du et akseptabelt bestått i en godkjent engelskspråklig kvalifisering som IELTS-testen (med en samlet poengsum på minst 6,5 og minimum 6,0 i hver komponent).
 • Gratis engelskspråklige klasser er tilgjengelige som er laget for å hjelpe deg med å forbedre din kritiske juridiske tenkning og skriving.

Karriere og arbeidskraft

Karriere og ansettbarhet Swansea Employability Academy (SEA) vil støtte deg på hvert trinn av din karriere reise som hjelper deg med å bygge en lys fremtid.

Våre karrierehjelpstjenester inkluderer:

 • Ansettelighetsverksteder, arbeidsgiversamtaler, skreddersydde arrangementer og karrierer.
 • Individuell rådgivning og veiledning fra profesjonelt kvalifiserte karriererådgivere.
 • Hjelp med å finne jobber, praksisplasser, arbeidsplasser og frivillighetsmuligheter.
 • Tilgang til informasjonsressurser om et bredt spekter av karrierehåndteringstemaer
 • Finansiering for å støtte studentopplæringsmuligheter og Studentforening / Klubbhendelser.

Vi tilbyr også hjelp og råd til Swansea University Alumni opptil to år etter at du har uteksaminert.

Ansettbarhet ved School of Law

School of Law har en proaktiv tilnærming for å styrke ansettbarheten ved graden, med en dedikert ansattes og plasseringsansvarlig. Skolen tilbyr en rekke lokale, nasjonale og internasjonale arbeidsplasser, profesjonelle kurs, råd og støtte for å hjelpe deg med å utvikle ferdighetene som kreves for å oppnå dine ambisjoner.

Å styrke studentenes ansettbarhet er en nøkkelprioritet. For å gjøre dette, organiserer vi en rekke initiativer for LLM-studenter, inkludert den årlige LLM Careers Fair, som gir studentene muligheten til å møte representanter fra lokale og internasjonale advokatfirmaer, nettverksarrangementer og besøk til ledende praksis i City of London .

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

1225-DJI_0003

Swansea University ble kåret til Årets universitet i Whatuni Student Choice Awards 2019 for andre gang på fem år. I tillegg til å bli kronet til University of the Year, tok Swansea University topplassen i den internasjonale kategorien og plasserte topp tre i kategoriene Postgraduate, og Course og Lecturers. Whatuni Student Choice Awards blir valgt ut av studenter, med mer enn 41.000 anmeldelser og kommentarer fra mer enn 160 britiske institusjoner.

I den prestisjetunge Guardian University Guide 2021 er vi plassert på 24. plass i Storbritannia og har vunnet Welsh University of the Year-tittelen for andre gang på tre år, og sementerer vår posisjon som Wales 'ledende institusjon for høyere utdanning.

Vi setter studentene våre i hjertet av alt. Som et resultat oppnådde vi en gullvurdering, den høyeste mulige rangeringen, i det nasjonale læreriket og studentresultatrammeverket (TEF) og er rangert som 6. i Storbritannia for studenttilfredshet i National Student Survey for 2020.

Våre fantastiske campusplasser ved vannkanten gjør oss til et ønskelig sted for studenter og ansatte fra hele verden, og vårt flerkulturelle samfunn gir et globalt perspektiv, slik at de som blir med oss kan utvikle ferdigheter og kunnskaper som gir dem vellykkede og berikende karrierer.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • LLB (Hons) jus med virksomhet med grunnår
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 1 mer
 • LLB (Hons) Law with International Business
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • LLM internasjonal kommersiell og økonomisk rett
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland