Keystone logo
Sustainability College Bruges

Sustainability College Bruges

Sustainability College Bruges

Introduksjon

Bærekraftshøgskolen Bruges (SCB) er en privat institusjon som tilbyr videreutdanning, forskning, rådgivning og mekling, for et verdensomspennende publikum - om miljø, energi, klimaendringer og helse- og sikkerhetsspørsmål.

Aktiviteten til SCB er inspirert og styrt av 2015 FNs bærekraftige utviklingsmål og 2016 europeisk handlingsplan for bærekraftig utvikling.

SCB består av et senter for videreutdanning, et senter for forskning, et senter for mekling og tvisteløsning og et senter for rådgivende tjenester.

Den støttes av en stor gruppe SCB Fellows, et internasjonalt rådgivende styre og SCBs venner.

Brugge 1

Videreutdanning

SCB senter for videreutdanning (CCE) organiserer videreutdanning (programmer, konferanser, seminarer, presentasjoner) som er "problemorientert", "etterspørsel drevet", "vitenskapelig basert" og "didaktisk nyskapende". Dette foregår hovedsakelig på tverrfaglig måte og med fokus på samfunnsfag og humaniora aspekter. Om nødvendig og hensiktsmessig er naturvitenskap og biomedisinsk kompetanse inkludert. Skreddersydd utdanning er målet.

SCB CCE-aktivitetene fører ikke til bachelor-, mastergrad eller doktorgradsutdanning. Deltakelse og evaluering belønnes med et SCB CCE-sertifikat (av deltagelse, deltakelse, evaluering).

SCB senter for forskning

SCBs senter for forskning utfører (inter) disiplinær forskning på miljø, energi, klimaendringer og helse- og sikkerhetsspørsmål. Dette gjøres på initiativ av SCB Fellows og / eller på forespørsel fra offentlige eller private partier.

Den utførte forskningen presenteres ved SCB lanseringshendelser, seminarer eller konferanser, og publiseres i SCB Opinion Papers.

Brugge

Mekling

SCB senter for mekling og tvisteløsning (CMDR) tar sikte på å fremme mekling og andre alternative konfliktløsningsteknikker innen miljø, energi, klimaendringer og helse- og sikkerhetsspørsmål. Den inkorporerer aktiviteter i den flamske foreningen for veiledning og mekling i komplekse investeringsprosjekter, opprettet i 2010 av Kurt Deketelaere og Dirk Henckens, og er åpen for europeiske og internasjonale ADR-utviklinger.

Rådgivende tjenester

SCBs senter for rådgivende tjenester (CAS) tilbyr juridisk og tverrfaglig rådgivning og støtte til regjeringer (lokale, nasjonale, europeiske, internasjonale), profitt og ideell organisasjon innen miljø, energi, klimaendringer og helse- og sikkerhetsspørsmål. Dette gjøres på en vitenskapelig og upartisk måte. SCB CAS fungerer også som en "andre oppfatning" -leverandør for juridiske og konsulentfirmaer.

SCB Vision & Mission

SCBs visjon er "Investering i kunnskap for en bærekraftig fremtid".

SCBs oppdrag er:

 • Dele vår lidenskap for miljø, klima, energi, helse og sikkerhet,
 • Tilbyr innholdsdrevet videreutdanning i stedet for formatdrevet utdanning,
 • Å være fleksibel, tilpasningsdyktig og forutse et stadig skiftende lovgivningsmiljø,
 • Utføre tverrfaglig forskning fra et samfunnsvitenskapelig og humanistisk perspektiv, samtidig som alle relevante interessenter deltar,
 • Levering av kompetent og skreddersydd rådgivning, mekling og tvistbilæggelse,
 • Basert på "nettverkssourcing", som bringer verdens ledende eksperter innen profitt, ikke-kommersiell, offentlig og akademisk sektor til de som ikke har tid eller mulighet til å studere eller engasjere seg i utlandet,
 • Å være global, og gjøre videreutdanning og forskning tilgjengelig for alle, uavhengig av sted og tidssone,
 • Striving for excellence i alle aktiviteter utviklet, med støtte fra en verdensklasse gruppe engasjert og kompetent fellesskap.Brugge

Steder

 • Bruges

  Potterierei 4 8000 Bruges (Belgium), , Bruges

Programmer

  Spørsmål