Keystone logo
Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Introduksjon

I mer enn 100 år har Suffolk Law produsert noen av landets mest utmerkede advokater. Med vekt på praksis i den virkelige verden og erfaringsbasert læring, er Suffolk Law et uovertruffent sted å starte, bygge og lansere en vellykket karriere og et liv i loven.

Som en av de største jusskolene i USA, har Suffolk Law en ekspansiv læreplan som kombinerer et sterkt akademisk grunnlag med ekspertise innen en rekke spesialområder. Utdanningen din inkluderer praktiske læringsprogrammer, nasjonalt kjente fakulteter og faktiske advokater som bygger bro mellom teori og praksis for å forberede studentene til å jobbe i det 21. århundre.

Misjon og mål

Suffolk University Law School, som ligger i Boston, er dedikert til å ta imot studenter fra alle bakgrunner og omstendigheter og utdanne dem til å bli svært dyktige og etiske advokater som er godt forberedt til å tjene i deres lokalsamfunn, over hele nasjonen og rundt om i verden. Fordi advokatens rolle har utviklet seg og utvidet siden Suffolks grunnleggelse i 1906, søker Law School å utvikle studentene ferdighetene som er nødvendige for å betjene profesjonens skiftende behov i et stadig mer mangfoldig, globalt og teknologisk avhengig samfunn. Som en av landets største jusskoler, møter Suffolk denne utfordringen ved å gi studentene et kjernegrunnlag i juridisk utdanning, en bredde av kurs og programmer, og utmerket opplæring av et mangfoldig og tilgjengelig fakultet engasjert i stipend og service til deres yrke og lokalsamfunn . Suffolks mål er å gi studentene tilgang til en utmerket juridisk utdanning, inspirere til en forpliktelse til rettferdighet og gi kandidatene muligheten til å oppnå karriereambisjonene sine.

Spørsmål