Keystone logo
Stellenbosch University LLM
Stellenbosch University

LLM

Stellenbosch, Sør-Afrika

Request duration

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

Dette programmet tilbyr juridisk utdanning på høyeste nivå i en rekke fokuserte studieområder av akademisk og praktisk betydning. Formålet med dette programmet er å gjøre det mulig for jusstudenter å spesialisere seg, få dypere innsikt i utvalgte rettsfelt og bli spesialistutøvere og ledere innen sine valgte felt.

Graden tildeles etter vellykket gjennomføring av fire underviste moduler og et forskningsprosjekt på mellom 15 000 og 20 000 ord om et godkjent emne.

Studentene kan enten følge det generelle programmet eller et spesialisert program (alternativ tvisteløsning, internasjonal handelsrett, immaterialrett eller arbeidsrett).

Programmet krever klasseoppmøte i Stellenbosch gjennom hele året, med klasser som vanligvis presenteres en gang i uken per modul på kvelden fra 18:00 til 20:00.

Alle moduler undervises på engelsk, og studenter som melder seg på dette programmet må kunne engelsk.

I. LLM-programmene ved Stellenbosch

1.1 Stellenbosch University tilbyr seks LLM-programmer etter kurs, nemlig:

Den generelle LLM ved kurs;

  • LLM i internasjonal handelsrett;
  • LLM i intellektuell eiendomsrett;
  • LLM i arbeidsrett;
  • LLM i alternativ tvisteløsning;
  • LLM i regulering og politikk for offentlige anskaffelser;

1.2 Læreplanen for generell LLM etter kurs er ikke formelt organisert på avdelingsbasis, og det er ingen enhetlig sett med foreskrevne moduler. I stedet inviteres studentene til å sette sammen en læreplan fra moduler som tilbys av fakultetet. Utvelgelsen må oppfylle de formelle gradskravene og må godkjennes av fakultetsstyret. Timeplanen begrenser også mulighetene som er tilgjengelige for studenten. Dette er uunngåelig. Timeplanen, mens den gir rom for tverrfaglige valg, tillater studentspesialisering ved å velge moduler innenfor de brede områdene enten privat, merkantil eller offentlig rett. I tillegg til modulene må det fylles ut en forskningsoppgave. For mer informasjon om forskningsoppgaven, se avsnitt 18 nedenfor.

1.3 LLM i internasjonal handelsrett omfatter følgende moduler: Internasjonal salgslov; Internasjonal kommersiell voldgift; Lov om bærekraftig utvikling; Betaling og garantier i internasjonale kontrakter; Transport av varer til sjøs; Juridiske aspekter ved verdenshandel og regional handel; og internasjonal skatterett (alle moduler fra Institutt for handelsrett). Studentene må fullføre 4 av de 6 modulene (2 moduler per semester). I tillegg til modulene må det fylles ut en forskningsoppgave. For mer informasjon om forskningsoppgaven, se avsnitt 18 nedenfor

1.4 LLM i intellektuell eiendomsrett består av tre obligatoriske moduler og ett valgfag (alle moduler fra Institutt for handelsrett). De obligatoriske modulene er opphavsrett, patentrett og lov om registrert design, samt varemerkerett. Studentene tar enten åndsverksrett i det digitale miljøet eller konkurranserett som valgfag. I tillegg til modulene må det fylles ut en forskningsoppgave. For mer informasjon om forskningsoppgaven, se avsnitt 18 nedenfor.

1.5 LLM i arbeidsrett består av fire obligatoriske moduler, arbeidsrettigheter, utvalgte spørsmål i internasjonal arbeids- og trygderett, likestilling på arbeidsplassen og utvalgte spørsmål om kollektiv arbeidsrett (alle moduler fra Institutt for handelslov). I tillegg til modulene må det fylles ut en forskningsoppgave. For mer informasjon om forskningsoppgaven, se avsnitt 18 nedenfor.

1.6 LLM i alternativ tvisteløsning består av tre obligatoriske moduler og ett valgfag. De obligatoriske modulene er internasjonal kommersiell voldgift, mekling og utvalgte tvisteløsningsteknikker. Studenter kan velge internasjonal kjøpslov eller arbeidsrettigheter som valgmodul. I tillegg til modulene må det fylles ut en forskningsoppgave. For mer informasjon om forskningsoppgaven, se avsnitt 18 nedenfor.

1.7 LLM i regulering og politikk for offentlige anskaffelser er en profesjonell LLM-grad og består av to obligatoriske moduler og to valgfag. Den profesjonelle LLM er annerledes organisert enn LLM-programmene ovenfor.

1.7 Med unntak av LLM i internasjonal handelsrett, intellektuell eiendomsrett, arbeidsrett, alternativ tvisteløsning og regulering og politikk for offentlige anskaffelser, under universitetsbestemmelser, vil ikke gradsbeviset reflektere noe valgt spesialiseringsfelt.

1.8 LLM ved kurs er ikke et korrespondansekurs. Klasseoppmøte på Stellenbosch er påkrevd.

Opptak

Læreplan

Om skolen

Spørsmål