Keystone logo
St. Thomas University School of Law Master i juss i interkulturelle menneskerettigheter (LL.M.)
St. Thomas University School of Law

Master i juss i interkulturelle menneskerettigheter (LL.M.)

Miami Gardens, USA

2 Semesters

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

USD 30 452

På universitetsområdet

Introduksjon

Velkommen!

Denne innovative LL.M. Programmet er designet for å tilby grundig instruksjon om det kritiske spørsmålet i vår tid: beskyttelse av menneskeverd på tvers av politiske, sosiale, økonomiske og kulturelle linjer. Advokater, myndighetspersoner, lærere, menneskerettighetsaktivister og forretningsmenn og -kvinner med engasjement for menneskerettigheter og sosial rettferdighet er invitert til St. Thomas University College of Law i Miami for å ta en avansert grad i et av de mest dynamiske fagområdene i internasjonale fag. lov: interkulturelle menneskerettigheter.

Undervisningens fortreffelighet som kommer fra verdenskjente fakulteter fra FN og eminente stipendsentre skaper et svært stimulerende læringsmiljø og lover den mest utfordrende akademiske opplevelsen i din karriere. Viktige gjesteforelesere inkluderer:

 • Professor Guy S. Goodwin-Gill, D.Phil. (Oxon.), Professor i internasjonal flyktningrett (1998-2014) og emeritusstipendiat, All Souls College, Oxford University, Storbritannia
 • Den ærede Fausto Pocar, lagmannsdommer og tidligere president for Den internasjonale straffedomstolen for det tidligere Jugoslavia (ICTY)
 • Professor José Miguel Vivanco, direktør for Americas Division of Human Rights Watch, New York City
 • Professor Viviana Krsticevic, administrerende direktør for Center for Justice and International Law (CEJIL), Washington, DC
 • Professor Nora V. Demleitner, Roy Steinhauser Professor i jus, Washington & Lee University School of Law

Studentene utvikler evnen til å evaluere de viktigste teoriene, praksisene og grunnleggende konseptene i internasjonal menneskerettighetslov og politikk, samt å drive effektiv forskning og påvirkning innen menneskerettighetsfeltet på en praktisk og interaktiv måte.

Nå har LL.M. Program i interkulturelle menneskerettigheter har uteksaminert 450 studenter fra 90 land rundt om i verden og fra hele USA De er våre ambassadører i kampen for beskyttelse av menneskeverdet, og samarbeider med FNs kontor for høykommissæren for menneskerettigheter, FNs frivillige, FNs høykommissær for flyktninger, Europarådet, Den afrikanske union, den internasjonale Organisasjonen for migrasjon, Verdensbanken, OXFAM, Open Society Forum, parlamentarikerne for global handling, Røde Kors og andre; vellykket saksbehandling i domstoler; arbeider for regjeringer og i akademia; eller drive sine egne frivillige organisasjoner.

LL.M. grad oppnås på ett år etter fullføring av 24 akademiske studiepoeng. Programmet tilbyr mer enn 20 for det meste en ukes, kompakte kurs i interkulturelle menneskerettigheter. Menneskerettighetslov og klageprosedyrer, folkerett, humanitær rett, menneskerettigheter og terrorisme, menneskerettigheter og miljø vil alle bli tatt opp, i tillegg til spørsmål om flyktninger, kvinner og barn, urfolk, religion, strafferett og internasjonal handel. . Våre kurs som utforsker teoretiske problemstillinger og praktiske anvendelser garanterer at programmet, som nå er over et tiår gammelt, fortsetter å utmerke seg.

Honorerer kandidater fra LL.M. programmet er kvalifisert til å søke om opptak til Doctor of Science of Law-programmet i interkulturelle menneskerettigheter

LLM i interkulturelle menneskerettigheter

LL.M. Opptaks- og søknadskrav

Kvalifisering

Påmelding til LL.M. grad er åpen for innehavere av en Juris Doctor (JD) grad eller lignende utenlandske kvalifikasjoner innen rettsfeltet.

På et svært selektivt grunnlag kan opptak også gis til innehavere av en bachelorgrad eller tilsvarende utenlandsk, som har vist et fremragende engasjement for menneskerettigheter og menneskeverd. Ikke-jurister som deltar i dette programmet blir gjort oppmerksom på at programmet ikke forbereder eller kvalifiserer studentene til å engasjere seg i advokatvirksomhet, og at programmet ikke er ment å kvalifisere studenter til å ta en advokateksamen.

Studenter kan søke om fulltids- eller deltidsstatus.

Heltidsstudenter

En heltidsstudent er definert som en som er registrert på minst seks studiepoeng i et semester. Vanligvis vil studenter bli tatt opp som heltidsstudenter for å fullføre programmet i løpet av ett studieår.

Deltidsstudenter

Unntaksvis kan søkere tas opp til studiet som deltidsstudenter. Etter samråd med og godkjenning av programdirektøren, kan de velge sine kurs og fullføre dem over en periode på opptil fire år. Forlengelse av denne perioden kan gis i uvanlige tilfeller av dekan ved School of Law. Dersom det skjer endringer i læreplanen i løpet av denne tidsperioden, vil programdirektøren i samråd med studenten bestemme hvilke klasser av den endrede LL.M. pensum studenten må melde seg på for å oppnå hele 24 studiepoeng.

Opptak

Søkere kan søke om opptak på rullerende basis. Plassen er begrenset; For å øke sjansene deres oppfordrer vi potensielle studenter til å søke så tidlig som mulig.

En søker vil motta en opptaksvedtak innen to uker etter at filen er ferdigstilt. Ved opptak må studentene betale et depositum på $500 for å reservere plass. Dette beløpet krediteres mot undervisningen for studentene som melder seg på programmet, og det går tapt for de som ikke klarer det. Internasjonale studenter belastes et SEVIS-gebyr på $350 ved utstedelse av I-20-skjemaet. Internasjonale søkere se nedenfor for mer detaljert informasjon.

applikasjon

Din komplette søknadsfil bør inneholde:

 • En utfylt og signert søknad.
 • En gjeldende CV (curriculum vitae).
 • Personlig uttalelse.
 • Offisielle karakterutskrifter fra alle høyskoler/universiteter og/eller sertifiserte utenlandske vitnemål eller sertifikater skal sendes direkte fra den utstedende institusjonen til St. Thomas University College of Law, LL.M. Program i interkulturelle menneskerettigheter. Alle utenlandske vitnemål og karakterutskrifter bør oversettes til engelsk og sertifiseres eller attesteres. All utenlandsk legitimasjon må vurderes av et godkjent byrå i USA. Vi anbefaler World Education Services eller Josef Silny & Associates.
 • To anbefalingsbrev, gjerne ett fra din nåværende arbeidsgiver og ett fra en professor.
 • To bilder i passstørrelse [valgfritt på dette stadiet].
 • Personlig intervju eller telefonkonferanse.
 • Søknadsgebyr på $50.
LLM-studenter

Internasjonale søkere

Studentvisum (F1)

Internasjonale studenter er definert som studenter med behov for studentvisum, dvs. ikke amerikanske statsborgere eller fastboende. De må oppfylle de samme opptakskriteriene som amerikanske studenter. I tillegg må de motta et I-20-dokument fra University Office of International Students og betale en SEVIS-avgift på $350 for behandlingen av I-20-søknaden. Dessuten må de få riktig studentvisumstatus før de kommer inn i landet. De kan jobbe ved universitetet (avhengig av tilgjengelighet) i en tid som ikke overstiger 20 timer i uken og er kvalifisert til å søke om valgfri praktisk opplæring etter fullførte studier i LL.M. program. Studenter som er interessert i dette sistnevnte alternativet, anbefales å søke om USCIS-godkjenning så snart som mulig etter å ha startet studiene med direktøren for universitetets kontor for internasjonale studenter. For mer informasjon om immigrasjons- og visumsøknader, vennligst besøk St. Thomas Universitys side for internasjonale studenttjenester. Internasjonale studenter oppfordres spesielt til å søke tidlig, for å fortsette med visumsøknaden i tide. Internasjonale søkere oppfordres til å se St. Thomas University Guide for International Students før de sender inn sin fullførte søknad.

LL.M. Læreplan

Master of Laws in Intercultural Human Rights-studiet fullføres på 24 studiepoeng over to semestre og tilbyr et bredt utvalg av kurs for studenter å velge mellom. Nitten av de 24 studiepoengene som kreves for LL.M. grad er obligatoriske studiepoeng. I tillegg velger studentene to seminarpoeng og tre ekstra valgfrie studiepoeng fra en rekke internasjonale og komparative rettskurs, samt andre relevante kurs som tilbys i JD-pensum som anerkjent av direktøren for LL.M. Program. Disse kursene inkluderer seminarer som The Rule of Law, International Law in the 21st Century, Natural Law, Comparative Law, Poverty Law and Economic Justice, Cybersecurity Law, Legal Storytelling, Sexual Identity and the Law, Canon Law, and Women and the Law. , samt kurs som menneskehandelsrett, immigrasjonsrett, familierett, eldrerett, valgrett, helse og menneskerettigheter, jus og litteratur, jus og biomedisin og rettsvitenskap. De obligatoriske kursene tilbys i henhold til gjeldende LL.M. kursplan. Studentene bør gjennomgå kursplanen for jusskolen for å finne ut hvilke seminarer og valgfag som tilbys for øyeblikket.

Kontakt

For ytterligere informasjon om vår LL.M. og JSD-programmer i interkulturelle menneskerettigheter, vennligst kontakt:

Professor Roza Pati, administrerende direktør

Telefon: +1 305 474 2403

E-post: [email protected]

Nettsted: www.stu.edu/humanrights

Om skolen

Spørsmål