Keystone logo
Southwestern Law School LL.M. Spesialiseringer for internasjonale jurister (Fokus på teknologi og globale immaterielle eiendomsproblemer)
Southwestern Law School

LL.M. Spesialiseringer for internasjonale jurister (Fokus på teknologi og globale immaterielle eiendomsproblemer)

Los Angeles, USA

Request duration

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Southwestern Law School inviterer forespørsler fra utenlandske advokatfirmaer og individuelle internasjonale utøvere innen teknologi, underholdning og intellektuell eiendom, for spesialiserte opplæringsforslag som fører til tildeling av LL.M.

I en alder-akselerert informasjon og kommunikasjon blir lovens praksis stadig mer global. Southwestern Law School , som ligger i den mest kulturelt mangfoldige byen i USA, og et nav av underholdnings- og teknologibransjen, tilbyr individuell kompetanse og domenespesifikk kunnskap på disse og andre områder. Utover kjernekurs i intellektuell eiendom og avtale lov, Southwestern tilbyr det største antallet valgfag i underholdnings- og teknologilov, slik at tilpassede spesialiseringer for globale utøvere. Hva vil være innvirkningen av gjenforhandlede internasjonale handelsavtaler mellom USA og dets naboer? Hvem er vinnerne og taperne i den amerikanske nettneutralitetsdebatten? Hvordan vil EUs personvernlovgivning påvirke innovasjon og konkurranse? Hva er Kinas utviklingsposisjon på handelshemmeligheter? Hvordan samhandler Hollywood med internasjonale filmindustri i Kina, India, Nigeria, (og senest Saudi-Arabia)? I en verden hvor spørsmålene endrer seg så raskt som svarene, sørger Southwestern sine studenter for å mestre grunnleggende juridiske begreper og bransjespesifikk forretningspraksis, og gi dem den relevante konteksten og ferdighetene til å navigere i behovene til deres arbeidsgivere og klienter.

Southwestern tilbyr avansert kompetanse innen nye områder som teknologilov og entreprenørskap, immateriell rett (inkludert patent, varemerker og opphavsrett), forhandling og tvisteløsning og amerikansk lov og juridiske systemer. Studentene kan spesialisere seg i disse og andre godkjente områder med 12 dedikerte enheter innenfor et 24-studieprogram (maksimalt 30). Kursene inkluderer klasser integrert med amerikanske JD-studenter, samt mindre dedikerte seminarer for internasjonale studenter, og kan også inkludere dedikert praksis med transnasjonale utøvere basert i California. Southwestern har mange relasjoner med utenlandske universiteter og organisasjoner (inkludert Jindal Global Law School i India, NACLE-konsortiet til nordamerikanske skoler og David og Raymond Intellectual Property Group i Shanghai), som bidrar til å lette de raskt utviklende kravene til en global juridisk praksis .

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Menneskerettigheter og sosial rettferdighet LLM
    • Hartford, USA
  • US Legal Studies LLM
    • Hartford, USA
  • LLB i internasjonal rett med yrkeserfaring
    • Kingston upon Thames, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland