Keystone logo
Southwestern Law School

Southwestern Law School

Southwestern Law School

Introduksjon

Diverse, Engasjert, Inspirerende - Dette er Southwestern Law School en historie med offentlig tjeneste, nyskapende lærere, strålende lærde, og trailblazing alumni. Forbered deg på å lykkes gjennom våre nyskapende læreplaner og erfaringsmessige læringsmuligheter. Den pulserende midtbyen campus gir den ideelle innstillingen for studiet av loven, og legger vekt på samfunn, mangfold og offentlig service.

Stiftet for over 100 år siden, har Southwestern utviklet et rykte for å uteksaminere advokater som er avrundet, entreprenørskap og forberedt på å lykkes.

Southwestern studenter har en sterk følelse av fellesskap. De kommer fra nesten alle stater, mer enn et dusin land, og representerer over 200 grunninstitusjoner. I den siste inntastende klassen representerer kvinner 53 prosent, mens minoriteter utgjør 49 prosent, og studentene rapporterer flyt på over 20 fremmedspråk. Gjennomsnittlig alder er 27, med en rekkevidde fra 21 til over 50. De siste årene har Southwestern hatt den høyeste representasjonen av afroamerikanske studenter og nest høyeste av latino / spansk studenter på en hvilken som helst California lovskole. Student Bar Association sponser prisbelønte studentvelferd og samfunnsopplæringsprogrammer og overvåker over 50 studenterorganisasjoner, inkludert juridiske brorskap minoritets-, kulturelle, politiske og religiøse grupper; og samfunn fokusert på bestemte rettsområder.

Inspirerende fagmiljø

Southwestern har skapt en innbydende student-sentrert oase i det pulserende sentrum av Los Angeles, og inkluderer en av byens mest historiske arkitektoniske landemerker - den ikoniske Bullocks Wilshire-bygningen. Dette art deco-mesterverket ligger i hjertet av campusen, som ligger midt i Los Angeles "offentlige tjeneste korridor." Studenter på sørvest bruker mer enn 20.000 timer hvert år til pro bono service i samfunnet.

Trailblazing Alumni

Southwesterns 15.000 alumni har inkludert fremtredende offentlige tjenestemenn - fra medlemmer av kongressen til borgmestere, og over 400 dommere - samt grunnleggere av store advokatfirmaer og generell rådgiver for multinasjonale selskaper. Lovskolen har sterke bånd til juridiske, næringsliv og samfunnssektorer, og dets Biederman Entertainment and Media Law Institute er nært knyttet til underholdningsindustrien i Hollywood og internasjonalt. Mens de fleste uteksaminere i sørvest velger å trene i California, kan alumni finnes i nesten alle stater, to territorier og mer enn to dusin land. Southwestern alumni har tjent som medlemmer av den amerikanske senatet og representanthuset, medlemmer av California State Senate og Assembly og forsamlingen av forsamlingen, California statssekretær, California State Treasurer og Los Angeles County District Attorney. Blant sørvest er mange av de mange spedbarnsmedlemmene som er den lengste serveringen i California's høyesteretts historie, Los Angeless første afrikansk-amerikanske borgmester, den første kinesisk-amerikanske distriktsdommer i det kontinentale USA, den første kvinnelige afrikansk-amerikanske appellederdomstolen i nasjonen, den første latina-dommer i USA, og den første indianer-dommeren i California, blant mange andre førsteganger.

Innovativ juridisk utdanning

Southwestern er den eneste lovskolen som tilbyr fire JD-programmer som er forskjellige i både planlegging og instruksjonsmetode. Southwestern er ledende innen nyutdannelse og kompetanse, særlig innen underholdnings- og medielovgivning, folkerett, strafferettslig behandling og rettssaker / rettssaker. Den obligatoriske læreplanen er beriket med ca 200 valgfag, 150 eksternship-plasseringer, 6 klinikker og 4 praktikum. Øvre delforbedringer omfatter over 50 faglige ferdigheter kurs, en januar intersession, capstone kurs, og spesielle minikurs kurs undervist av internasjonale juridiske eksperter.

Southwestern etablerte også tre- og fireårige JD / MBA grad programmer med Drucker Graduate School of Management av Claremont Graduate University. BA / JD 3 3-programmer tilbys i samarbeid med California State University, Northridge og California State University, Dominguez Hills. Southwestern tilbyr også LLM-programmer i individuelle lovstudier og underholdnings- og medielovgivning.

Southwestern var den første lovskolen for å etablere et senter for underholdnings- og medielovgivning. Det internasjonalt anerkjente Biederman Entertainment and Media Law Institute bidrar til å forberede studentene for lovopplæring i kreative næringer som film, fjernsyn og musikk.

Law School på dine vilkår

Våre studenter er trukket til Southwesterns vakre campus i sentrum av en kosmopolitisk by, nær domstolene, korridoren for offentlig tjeneste og underholdningsindustrien. De føler seg hjemme i vårt inkluderende samfunn, og oppmuntret av vårt tilnærmet fakultet. De ønsker å følge i sporet av våre trailblazing alumni mens du lager en tilpasset lovskoleopplevelse på sine egne betingelser. Se på videoen for å lære hvordan åtte av våre studenter valgte lovskolen som var riktig for dem.

Southwestern er LAs Law School

Southwestern er Los Angeles 'lovskole. Fra vår grunnlag for over 100 år siden, til vårt sted i hjertet av Los Angeles Public Interest Corridor langs Wilshire Boulevard i Koreatown, til våre forbindelser til underholdningsindustrien og District Attorney's Office, har Southwestern dype bånd til byen av engler. Se videoen for å se rask statistikk om våre alumni, våre innovative studieprogrammer og læreplaner, våre eksterne skoler og klinikker, og vårt mangfold.

Steder

  • Los Angeles

    3050 Wilshire Boulevard, CA 90010, Los Angeles

Spørsmål