Keystone logo
Southern University Law Center Juris doktorgrad
Southern University Law Center

Juris doktorgrad

Baton Rouge, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

SULCs Juris Doctor (JD) -program tilbyr profesjonell opplæring innen sivile (spesifikke for Louisiana) og alminnelig rett. Programmet tar sikte på å forberede kandidatene med ferdigheter og kunnskap til å være svært effektive, kompetente og etiske fagpersoner som har en dyp følelse av fellesskap.

Selv om studieprogrammet vektlegger den materielle og prosessuelle loven i Louisiana, med sin franske og spanske opprinnelse (sivil lov), er også den anglo-amerikanske loven (alminnelig rett) godt integrert i læreplanen.

Det sivile rettssystemet i Louisiana tilbyr jusstudenter en unik pedagogisk mulighet. Instruksjonsprogrammet undersøker den historiske bakgrunnen for det sivile rettssystemet og dets utvikling i USA. I tillegg analyseres fundamentale forskjeller i metode, tilnærming og resultatene som oppnås mellom sivile og vanlige rettssystemer.

Studentene blir også trent i advokatkunsten, juridisk forskning, juridisk teori og sosiale formål med juridiske prinsipper. Teknikker for å styrke studentenes evner innen juridisk resonnement er en integrert del av de pedagogiske målene til Law Center.

Som like viktig for studiet av jus, blir studentene instruert i etikken i advokatyrket med vekt på advokatens faglige ansvar overfor samfunnet.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • LLB (Bachelor of Laws)
    • Ramat Gan, Israel
  • Master's Degree in Law
    • Milan, Italia
  • LLM lov
    • Cardiff, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland