Keystone logo
Southern Illinois University School Of Law Lawyering Skills Program
Southern Illinois University School Of Law

Lawyering Skills Program

Carbondale, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Fordi loven endrer seg raskt, og fordi bevisene er at de fleste advokater vil endre jobb og karrierevekt over tid, trenger dagens jusstudent både ferdigheter og kunnskap som er nødvendig for livslang læring og faglig utvikling. Southern Illinois University (SIU) var i forkant av standardoppsatte og fremtidsrettede advokatskoler som trener studenter i et bredt spekter av ferdigheter som kreves for juridisk praksis.

Advokatferdigheter I og II engasjerer studentene i en kritisk forståelse av de forskjellige modellene for advokatvirksomhet og juridisk praksis og profesjonalitet og etisk praksis i loven. Studentene lærer om juridisk analyse og resonnement, juridisk skriving, juridisk forskning, klientintervju, klientrådgivning, advokatvirksomhet og forhandlinger. Mens kurset oppmuntrer til gode individuelle ferdigheter, lærer studentene også å samarbeide med klassekamerater.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • LLB (Bachelor of Laws)
    • Ramat Gan, Israel
  • Master's Degree in Law
    • Milan, Italia
  • LLM lov
    • Cardiff, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland