Keystone logo
SOAS University of London NLUD-SOAS Joint LLM/MA i Environmental Justice i Sør-Asia
SOAS University of London

NLUD-SOAS Joint LLM/MA i Environmental Justice i Sør-Asia

London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 12 354

På universitetsområdet

Introduksjon

LLM/MA Environmental Justice i Sør-Asia er et innovativt 1-årig kurs lokalisert i det globale nord og det globale sør for å utforske kritiske miljø- og klimaendringer fra sør-nord-perspektivet, samtidig som det gir studentene en rik læringsmulighet til å engasjere seg. og lær direkte fra felteksponering.

Det gir en unik og transformativ læringsopplevelse, som nyutdannede av kurset kan bringe til karrierer innen forskning, politiske studier og internasjonale ikke-statlige og statlige organisasjoner. Kurset inneholder en kjernekomponent, en klinisk komponent og en avhandling.

Hvorfor studere LLM/MA i miljørettferdighet i Sør-Asia?

Programmet gir en unik spesialisering i et av de raskest utviklende rettsområdene med spesiell referanse til Sør-Asia. Det gir studentene en mulighet til å studere miljørett og dens anvendelse og relevans for et bredt spekter av områder med spesiell referanse til Sør-Asia. Programmet gir studentene en mulighet til å lære verktøy for forskningsmetodikk som er unike for miljølovgivning sammen med eksponering for feltet gjennom en klinisk komponent.

Kurset tar sikte på å bygge studentens potensial for vekst både personlig og profesjonelt, og det gir en vei til videre studier gjennom en doktorgrad. Etter kurset vil studentene bli utstyrt med forskningsferdigheter og eksponering for det globale sør og nord, samtidig som de får de nødvendige ferdighetene for karriereprogresjon.

Hvorfor SOAS?

  • SOAS er rangert i Storbritannias topp 20 (QS World University Rankings 2023).
  • Vi er rangert som 6. i Storbritannia for sysselsettingsresultater (QS World University Rankings 2023).
  • Forskningspublikasjonene våre har blitt rangert først i Storbritannia - og School of Law rangert som sjette i Storbritannia - i Research Excellence Framework (REF) 2021. NLUD
  • National Law University Delhi er rangert som nummer 2 i Law Category, i 2023 National Institutional Ranking Framework (NIRF) Rankings.
  • NLUD ble etablert i 2008 og har blitt en av de ledende institusjonene for juridisk utdanning og effektdrevet forskning i India.
  • Det er akkreditert med en CGPA på 3.10 på en fire-punkts skala med en 'A' karakter gyldig frem til april 2028, tildelt av National Assessment and Accreditation Council (NAAC).

Hvorfor NLUD?

  • National Law University Delhi er rangert som nummer 2 i Law Category, i 2023 National Institutional Ranking Framework (NIRF) Rankings.
  • NLUD ble etablert i 2008 og har blitt en av de ledende institusjonene for juridisk utdanning og effektdrevet forskning i India.
  • Det er akkreditert med en CGPA på 3.10 på en poengskala med en 'A' karakter gyldig frem til april 2028, tildelt av National Assessment and Accreditation Council (NAAC).

Undervisning og læring

Undervisningsspråket for programmet vil være engelsk.

Kontakttider

Master i miljørettferdighet i Sør-Asia består av 180 SOAS-poeng/120 NLUD-poeng, sammensatt av underviste moduler på 15/10 studiepoeng undervist over ett semester, og en avhandling på 60/40 studiepoeng.

Programstrukturen viser hvilke moduler som er obligatoriske og hvilke som er valgfrie.

Hos SOAS tilsvarer 1 studiepoeng omtrent 10 timers arbeid. Det meste av dette vil være selvstendig studium, inkludert lesing og forskning, forberedelse av kurs, revisjon til eksamen, og så videre.

På NLUD tilsvarer 1 studiepoeng omtrent 15 timer klasseromsundervisning. Det vil også inkludere klassetid, som kan omfatte forelesninger, seminarer og andre klasser.

Opptak

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål