Keystone logo
SOAS University of London

SOAS University of London

SOAS University of London

Introduksjon

SOAS University of London SOAS er den eneste høyere utdanningsinstitusjon i Europa som spesialiserer seg i studiet av Asia, Afrika og Midt-Østen. SOAS er en bemerkelsesverdig institusjon. Unikt kombinere språkstipend, disiplinær kompetanse og regionalt fokus, har den største konsentrasjonen i Europa av vitenskapelig ansatte opptatt av Afrika, Asia og Midt-Østen. På den ene side betyr dette at SOAS forskere gripe med presserende problemer - demokrati, utvikling, menneskerettigheter, identitet, juridiske systemer, fattigdom, religion, sosial endring - står overfor to tredjedeler av menneskeheten, mens på samme tid som gjenstår voktere av spesialisert kunnskap i språk og perioder og regioner ikke tilgjengelig noe annet sted i Storbritannia. Dette gjør SOAS synonymt med intellektuell forespørsel og prestasjon. Det er en global akademisk base og en viktig ressurs for London. Vi lever i en verden av krympende grenser og av økonomisk og teknologisk samtidighet. Men det er også en verden der forskjellen og regionalisme presentere seg akutt. Det er en verden som SOAS er utpreget posisjonert til å analysere, forstå og forklare. Vårt faglige fokus på språk, kulturer og samfunn i Afrika, Asia og Midt-Østen gjør oss til en uunnværlig tolk i en kompleks verden.

PG Åpen Kveld http://www.soas.ac.uk/admissions/pg/openevenings/

PG Webinarer http://www.soas.ac.uk/admissions/pg/webinars/

UG Åpen dag http://www.soas.ac.uk/admissions/ug/opendays/

UG Webinarer http://www.soas.ac.uk/admissions/ug/webinars/

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • London

    SOAS, University of London Thornhaugh Street, Russell Square, WC1H 0XG, London

Spørsmål