Keystone logo
San Joaquin College of Law

San Joaquin College of Law

San Joaquin College of Law

Introduksjon

På San Joaquin College of Law er din personlige vekst som advokat vårt fremste mål. Fra vårt studiekompetanse før innmelding til de utallige praksiskursene som er nedfelt i læreplanen, vil du se din potensielle blomstring. Klassestørrelser er små, i gjennomsnitt 25 studenter per seksjon, noe som gir deg en enestående mulighet til å samhandle med professorene og klassekameratene.

SJCL tilbyr en solid juridisk utdannelse - en som ikke begrenser karriere eller livsvalg på grunn av svimlende gjeld. I løpet av sin 40-årige historie har mer enn 84% av SJCL-kandidater bestått California Bar Exam. Men SJCL søker å utdanne studenter til å kunne praktisere advokat og være fremragende advokater - intellektuelt, etisk og personlig - ikke bare passere baren.

Mulighetene for praktisk erfaring florerer. Studenter i New American Legal Clinic bistår hundrevis av lovlige innvandrere i året, og behandler saker under professortilsyn fra inntak til løsning. Praktikopphold i føderale og statlige domstoler, distriktsadvokatkontorer, administrative byråer, juridisk bistand og private firmaer er lett tilgjengelig, det samme er ansettelsesmuligheter i kontorstasjoner.

Juridisk skole er en opplevelse og en prosess. Gjennom det oppdager du at du er i stand til mer enn du noen gang har drømt om mulig. Det er et sted og et behov for disse evnene i San Joaquin Valley. Sysselsettingsmuligheter har alltid vært tilgjengelige i regionen, selv om de er knappe i andre områder. Din virkelige erfaring i klinikker, praktikantplasser og kontorarbeider under advokatskolen utvikler seg naturlig til advokatstillinger når du blir medlem av advokaten.

Steder

  • Clovis

    5th Street,901, 93612, Clovis

    Spørsmål