Keystone logo
Queen's University Belfast LLM internasjonal handels- og forretningsrett
Queen's University Belfast

LLM internasjonal handels- og forretningsrett

Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

2 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

* internasjonal avgift

Introduksjon

LLM International Commercial and Business Law er designet som et forskningsledet program for kandidater fra jus og relaterte disipliner som har som mål å spesialisere seg i handelsrett, internasjonal handel og grenseoverskridende forretningstransaksjoner fra et sosio-juridisk perspektiv. Det vil hjelpe deg å forstå og mestre de svært dynamiske og komplekse juridiske og regulatoriske regimene som styrer internasjonal virksomhet og den globale økonomien. Hvis du sikter på en karriere innen selskaps-, finans- eller handelsrett, vil programmet vårt utstyre deg med solid kunnskap og en avansert forståelse av nøkkelprinsippene, reglene og praksisene innen områder som selskapsstyring, selskapsrett, konkurranserett, finanslov, og handelsrett. Med støtte fra ledende akademikere gjennom hele denne LLM, vil du være i stand til å utvikle et bredt sett med relevante ferdigheter som vil tillate deg å bidra til juridisk problemløsning på nøkkelområder innen kommersiell og forretningsjuss.

Takket være vårt mangfoldige personale og studentmasse vil du ha en unik mulighet til å møte forelesere og jevnaldrende med ulike erfaringer og bakgrunner, slik at du kan utvide ditt eget perspektiv og forståelse ytterligere. Tidligere år har studenter blitt med i programmet fra både Storbritannia og rundt om i verden, og har bidratt betydelig til diskusjonene i klasse- og gruppearbeid.

Skolens verdensledende akademikere spesialiserer seg på en rekke relevante områder, inkludert:

- Internasjonal og transnasjonal handelsrett, inkludert internasjonale kommersielle og finansielle transaksjoner, lovkonflikter/offentlig folkerett, harmonisering og regionalisering av handelsrett, og kommersiell rettstvist og voldgift.

- Internasjonal konkurranserett, inkludert europeisk og komparativ konkurranserett

- Internasjonal handelslov, inkludert lov fra Verdens handelsorganisasjon, internasjonal økonomisk lov, tvisteløsning og regionale og nasjonale handelslover og politikk.

- Juridiske aspekter ved innovasjon og ny teknologi, inkludert blokkjede og smarte kontrakter.

- Corporate Governance and Compliance, inkludert komparativ selskapsstyring og samfunnsansvar.

- Internasjonal finansregulering, inkludert reguleringsendringer i kjølvannet av finanskrisen i Øst-Asia og den globale finanskrisen, regulering av finans i sentrale jurisdiksjoner og i globale finanssentre og skatteparadiser, utdyping av finansiell integrasjon og finansiell fragmentering, lovens rolle og teknologi innen finans, og overgangen til bærekraftig og digital finans.

En forbundet og engasjert jusskole

Law School og dets akademiske ansatte er sterkt knyttet til institusjoner utenfor sektoren for høyere utdanning, noe som gjør det mulig for oss å tilby et program som er enormt relevant for problemløsning i den virkelige verden. Vi har hatt samarbeid med og innspill til programmet vårt fra FNs konferanse om handel og utvikling, konkurransemyndigheter på tvers av flere jurisdiksjoner, det internasjonale konkurransenettverket, lokale og nasjonale forretningsadvokatfirmaer, EU-kommisjonen, NI-avdelingen for økonomi og Bank of England. Law School-ansatte har vært involvert i å gi råd til ulike avdelinger om handelslover og retningslinjer de siste årene. Vi har også gitt juridisk opplæring i finanslov for Økonomiavdelingen under Assured Skills-programmet. Noen av disse samarbeidene har ført til gjesteforelesninger i moduler, der de eksterne ekspertene delte verdifull innsikt med studentene våre.

Smågruppeundervisning

De fleste av LLM-modulene bruker smågruppeundervisning for å øke engasjementet ditt med ansatte og jevnaldrende i klasserommet. Denne innstillingen maksimerer også tverrkulturell utveksling og læring som gjenspeiler mange av kompleksiteten og variasjonene i moderne internasjonal virksomhet.

Forskningsledet undervisning

Å bygge på den unike forskningserfaringen og kunnskapen til ansatte lar deg få toppmoderne innsikt i nøkkelspørsmål og diskusjoner om sosio-juridiske utfordringer og løsninger knyttet til internasjonal virksomhet og handel. Vi oppfordrer også LLM-studenter til å bli med på forskningsarrangementer ved Queen's og Law School, og vi har vanligvis flere foredrag fra verdensledende eksperter på kommersielle og forretningsjuridiske emner.

Høydepunkter innen internasjonal kommersiell og forretningsrett

Industri Lenker

Integrasjon med forretningseksperter hjelper studentene våre med å få sentrale lederstillinger både nasjonalt og internasjonalt. Law ble rangert som 11. i Storbritannia for kandidater (Times and Sunday Times Good University Guide 2022). Nord-Irland har de siste årene hatt den mest dynamiske tilstrømningen av utenlandske investeringer i Storbritannia og har blitt et sentralt britisk knutepunkt for juridiske og finansielle firmaer, inkludert fintech-firmaer. Kalifa Review (2021) på oppdrag fra UK Treasury lister Belfast og Nord-Irland som en av 10 britiske fintech-klynger med verdensledende styrke innen RegTech, InsurTech og Wealthtech.

World Class Fasiliteter

Fasilitetene våre på Queen's inkluderer en toppmoderne jussbygning med suverene undervisningsfasiliteter, en rettssak og studierom. Queen's har en av de mest moderne campusene i Storbritannia, inkludert det prisbelønte McClay Library, et av de fineste bibliotekene i verden, hjem til 1,2 millioner bind, en fantastisk digitalt tilgjengelig samling av bøker og tidsskrifter fra hele verden, og over 2000 leserplasser. Universitetet investerte betydelige ressurser i ytterligere å utvide sin kapasitet for å muliggjøre nettbasert læring og engasjement, og øke studentopplevelsen ytterligere. Vårt kroppsøvingssenter ble brukt som en treningsleir for OL i 2012. Vår Queen's Elms Student Village og studentinnkvartering i sentrum (bygget i 2018) ligger innen lett gangavstand fra universitetet. One Elmwood Student Centre, hjemmet til Students' Union and University Services, åpnet dørene i 2022 som et levende nytt knutepunkt for studenter i hjertet av campus og i umiddelbar nærhet til School of Law-bygningen.

Internasjonalt anerkjente eksperter

LLM er levert av vitenskapelig ansatte som gjennom sin forskning for tiden former globale, regionale og lokale debatter innen juridisk stipend og relaterte disipliner. De har erfaring med å samhandle med ledende beslutningstakere, regulatorer, bedrifter, advokatfirmaer og andre sentrale interessenter, og bidrar til pågående utvikling både i Storbritannia og utover. Law at Queen's er blant de 150 beste jusskolene over hele verden, og vi er rangert som 19. i verden for globalt syn. Research in Law ble rangert som 8. i Storbritannia i den siste forskningsvurderingsøvelsen (REF 2021). Nøkkelområder innen kommersiell og forretningslov og regulering, inkludert selskapsstyring, konkurranserett, lov om kommersielle og finansielle transaksjoner, lov om finanser og handelsrett er blant nøkkelområdene våre for vår forskningsstyrke, reflektert i undervisningen vår om denne LLM program.

Studentopplevelse

Dette programmet er spesielt designet slik at studentene våre kan komme frem med en dypere forståelse av stedet loven spiller i internasjonal virksomhet og den globale økonomien. Studenter studerer i en levende internasjonal blanding av studenter og ansatte fra hele verden. Vi fokuserer på dine individuelle karriere- og utviklingsbehov, bygger ferdighetene dine, forbedrer din personlige opplevelse av kurset og tenker på din karrierevei. Du vil bli undervist i ikke bare abstrakt teori, men også dens praktiske anvendelse på juridiske problemer og utfordringer som bedrifter, reguleringsorganer, yrket som forretningsadvokater og det bredere samfunnet står overfor. Hos Queen's vil du være en del av og medskape en blomstrende doktorgradskultur bygget på dyktighet i undervisning, ledende forskning, innovasjon, samarbeid og aktivt engasjement. Disse komponentene er også vevd sammen i vår Graduate School som støtter alle våre LLM-studenter i å utvikle ytterligere ferdigheter og økt personlig effektivitet som vil gjøre deg i stand til å skille deg ut i det overfylte og stadig mer konkurransedyktige globale arbeidsmarkedet. Livet på Queen's handler ikke bare om graden. Vi tilbyr og oppfordrer våre studenter til å berike studiene sine ved å bruke de mangfoldige mulighetene Belfast og det bredere Queen's Community har å tilby. Enten du er interessert i studentforeninger, sport, musikk, dans eller bare en kaffe med vennene dine, har Queen's eksepsjonelle fasiliteter for å imøtekomme alle interesser.

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål