Keystone logo
Queen's University Belfast LLB Law Seniorstatus
Queen's University Belfast

LLB Law Seniorstatus

Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18 800 / per year *

På universitetsområdet

* internasjonal avgift

Introduksjon

Denne akselererte jusgraden gir studentene muligheten til å studere på to år de kursene som kreves for å la dem gå videre til neste trinn av sin juridiske utdanning. Dette studiet tiltrekker seg studenter fra Storbritannia, Irland og Nord-Amerika og skaper et kosmopolitisk læringsmiljø. Studenter drar nytte av å studere jus i en av de eldste og mest prestisjefylte jusskolene på disse øyene med et internasjonalt rykte for fortreffelighet. De siste årene har våre kandidater gått videre til juridiske karrierer i Canada, Storbritannia og Irland.

Ved QUB Law School har studentene muligheten til å få juridiske ferdigheter i den virkelige verden samt en utmerket forståelse av jus fra et akademisk perspektiv.

Høydepunkter i juss seniorstatus

Law ved QUB er rangert som nummer 18 i Storbritannia i Complete University Guide 2022. Law ble rangert som 8. i Storbritannia for karriereutsikter i Times Good University Guide 2022.

Profesjonell akkreditering

 • Graden gir studentene muligheten til å studere modulene som kreves for det akademiske stadiet av juridisk kvalifikasjon. I tillegg tilbys studentene muligheten til å utforske interessene deres i det siste året med moduler som tilbys som lar dem spesialisere seg på et bestemt område, eller bare få en mer avrundet følelse av hva "lov" er. Mange av disse modulene vurderer loven og lovlignende interaksjoner på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.
  Det betyr at graden dekker de emnene som anses som forkunnskaper for juridiske profesjonsstudier. Seniorstatusgraden er spesielt populær blant kanadiere, da den lar kandidater kvalifisere seg med en jusgrad på bare 2 år.
  Queen's University Belfast har en lang historie med kanadiske studenter som studerer jus hos oss. Etter fullførte studier velger noen studenter å bli og praktisere i Storbritannia eller Irland, mens andre vender tilbake til Canada for å ta fatt på juridiske karrierer.
  For de som planlegger å returnere til Canada, er følgende en guide om prosessen med kanadisk akkreditering:
  • Når de returnerer til Canada vil LLB-studenter avlegge en rekke utfordringseksamener for å oppfylle kravene satt av Federation of Canadian Law Societies' National Committee on Accreditation (NCA).
  • Studentene kan velge å forberede seg til sine utfordringseksamener gjennom selvstudium, hvor Kystverket gir pensum og studentene studerer hjemme. De fleste studenter fullfører utfordringseksamenene sine innen et år etter retur til Canada. Alternativt kan studenter fullføre en anerkjent common law-kvalifikasjon, vanligvis ett år, ved en kanadisk jusskole når de kommer tilbake.
  • Studenter som fullfører vår 2-årige LLB for nyutdannede med en 2:2 eller høyere (tilsvarer en C i Canada) i alle moduler, må vanligvis avlegge syv utfordringseksamener.
  • Studenter som fullfører et 3-årig LLB-program med 2:2 eller høyere (tilsvarer en C i Canada) i alle moduler, må vanligvis avlegge fem utfordringseksamener. Studenter som tar en 3-årig LLB rett fra videregående vil også ha ekstra utfordringseksamener satt av NCA.
 • Informasjonen ovenfor er veiledende. Vi anbefaler at studentene utfører sin egen forskning og sjekker med de relevante jurisdiksjonene de ønsker å praktisere i for den mest oppdaterte informasjonen da regelverket kan endres.

Industri Lenker

Law School at Queen's har en veletablert tradisjon med regelmessig konsultasjon med juridiske profesjonelle organer og internasjonale advokatfirmaer som er veldig gunstig for studenter.

Jusstudenter har den unike muligheten til å jobbe med industriledere gjennom kommersielle bevissthetsarrangementer og andre forhandlingsøvelser som gir innsikt i juridisk praksis (og tjenester) verden, men også gir en forbedret kompetanseutviklingserfaring.

Fasiliteter i verdensklasse

 • The £ 20m School at Queen's gir studentene tilgang til fasiliteter i verdensklasse, som et fullt interaktivt Moot-rettssal, et One Button Recording Studio og et velværesal.

Internasjonalt anerkjente eksperter

 • Studenter ved School of Law undervises av verdensledende eksperter innen områdene jus, menneskerettigheter, kriminologi og sosio-juridiske studier. Våre ansatte har tette forskningsforbindelser med profesjonene, myndigheter og sivilsamfunn. Research in Law ble rangert som nummer 15 i Storbritannia i den siste Research Assessment (2014).

Studentopplevelse

 • Studenter kan bli med på en rekke studentledede initiativer innen skolen, inkludert Law Society, Alternative Dispute Resolution Society, Women in Law-gruppen og Street Law-prosjektet. Andre initiativ inkluderer Global Skills Project, LawPod, Queen's Student Law Journal, Lawyers without Borders, studentmagasinet 'The Verdict' og Mooting Society.
 • Studenter kan bli med på en rekke studentledede initiativer innen skolen, inkludert Law Society, Alternative Dispute Resolution Society og Street Law Project. Andre initiativ inkluderer Queen's student Law Journal, Lawyers without Borders, studentmagasinet 'The Verdict' og Mooting Society.

Karrieremuligheter

Læreplan

Opptak

Program undervisningsavgift

Stipend og finansiering

Om skolen

Spørsmål