Keystone logo
Peking University School of Transnational Law LLM (Master of Laws)
Peking University School of Transnational Law

LLM (Master of Laws)

Shenzhen, Kina

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

CNY 176 000 / per year *

På universitetsområdet

* Levekostnadene er lave i Kina

Introduksjon

140234_LLMTripCropped.jpg

STLs LL.M. Program

LL.M. Studentene vil få dyp kunnskap og forståelse av kinesisk og vestlig lov og juridiske tradisjoner, samt de praktiske ferdigheter som er nødvendige for tverrkulturell suksess. LL.M. Nyutdannede fra PKU STL vil fortsette å fremheve karriere i privat sektor, offentlig sektor, offentlig interesse juridisk arbeid og juridisk akademi rundt om i verden.

140232_STLPics-BuildingInterior.JPG

Peking University

Peking University ("PKU") er et av de mest anerkjente forskningsuniversitetene i verden. Tiden for høyere utdanning har kalt PKU som nummer 1-universitet i Kina, nummer 1-universitetet i alle BRIC-landene, nummer 2-universitetet i hele Asia, og det 27. akademisk anerkjente universitetet i verden.

Studenter, fakultet og karriere

Ledende studenter fra hele verden konkurrerer om opptak til STL. Lærskolens multinasjonale fakultet omfatter verdensberømte lærde og utøvere fra Kina, USA, EU og andre steder. STL-kandidater er svært ettertraktet for stillinger med ledende multinasjonale advokatfirmaer og selskaper, som leder kinesiske advokatfirmaer og selskaper, store SOEer og ledende internasjonale frivillige organisasjoner.

140233_STLPics-ClasswithProfessorJinZining.jpg

Cutting-Edge Curriculum

STLs læreplaner legger vekt på lawyering ferdigheter og kunnskaper for det 21. århundre: (i) transnasjonal lov og praksis, (ii) tverrkulturell kompetanse, og (iii) advokaternes faglige ansvar i disse sammenhenger. Ingen lovskole hvor som helst, gir bedre utdannelse til privat sektor, offentlig sektor eller offentlig interesse juridisk arbeid relatert til Kina, USA, Storbritannia eller British Commonwealth-nasjoner.

Globale ledere

STL-kandidater vil være unikt utstyrt for ledelse i dagens sammenhengende verden, med dyp kunnskap og forståelse av kinesisk og vestlig lov og juridiske tradisjoner og med de praktiske ferdighetene som er nødvendige for tverrkulturell og grenseoverskridende suksess.

Shenzhen-en dynamisk by

140235_PKUSZ-Techtrip.jpg

STL ligger i den sørlige byen Shenzhen. En av de raskest voksende og mest økonomisk vellykkede byene i verden, har Shenzhen hatt en jevn økning siden den ble etablert som Kinas første spesielle økonomiske sone i 1979. I dag har Shenzhen blitt kalt Silicon Valley of China, og det er episentret for Kinas raske teknologiske vekst. Byen er en stjerne for bioteknologi, logistikk, telekommunikasjon og elektrisk bilindustri og ny energiindustri, og ledende globale selskaper som Huawei og Tencent er basert her. På verdensscenen har også Shenzhen satt sitt preg; i 2008 ble den kåret til UNESCO City of Design, og i 2011 var den vert for den 26. sommeruniversiaden. Det er mange andre ting å elske ved byen også, fra å arrangere en årlig internasjonal maraton- og jazzfestival til å være hjemmet til de episke RoboMaster-robotikkonkurransene, det er noe for alle å glede seg over.

Ligger rett over fastlandsgrensen fra Hong Kong, er det en del av et unikt område der verdens store rettssystemer smelter sammen og påvirker grenseoverskridende oppførsel. Omfattende kollektivtransportalternativer forbinder de to byene, og man kan besøke Hong Kong via buss, metro, høyhastighetstog og ferge. Med et samlet BNP på mer enn 650 milliarder dollar er Shenzhen-Hong Kong-regionen en av de største storbyområdene i verden.

Programstruktur

Som LL.M. Programmer som tilbys av de beste amerikanske lovskolene, PKU STLs LL.M. Program for utenlandske studenter vil bestå av ett år til to års heltidsstudie. Pensumet skal utformes for å vektlegge ferdigheter og kunnskaper for det 21. århundre: (i) transnasjonal lov og praksis; (ii) tverrkulturell kompetanse; og (3) faglige ansvar for advokater i disse sammenhenger. Spesialiserte tilbud i kinesisk juridisk historie og lov vil gjøre det mulig for studenter å få en dyp forståelse av de kulturelle tradisjonene og den moderne utviklingen i Kina i dag.

LL.M. kandidater kommer frem av programmet som advokater som er unikt utstyrt for ledelse i dagens sammenhengende verden, med dyp kunnskap og forståelse av kinesisk og vestlig lov og juridiske tradisjoner og med de praktiske ferdighetene som er nødvendige for tverrkulturell suksess. Læreplanen er den mest varierte og omfattende engelskspråkkurs i Kina med mer enn 60 engelskspråkkurs som dekker et bredt spekter av emner, fra internasjonal og sammenlignende lov til amerikansk lov til kinesisk lov, kurs dekker komplekse transnasjonale forretningstransaksjoner og tvisteløsning, samt Kina-lov, rettssystem og juridisk historie. LL.M. Nyutdannede fra PKU STL vil fortsette å fremheve karriere i privat sektor, offentlig sektor, offentlig interesse juridisk arbeid og juridisk akademi rundt om i verden.

Å tjene LL.M. grad, kandidater må:

 • har bodd i minst tre fulle akademiske kvarterer;
 • tjene minst 36 studiepoeng (ca 12 kurs);
 • fullføre en avhandling eller vesentlig forskningsoppgave under fakultet veiledning på et emne etter eget valg, bestå avhandlingens forsvar og;

Hvordan søke

Søkere bør normalt ha en første grad i lov (f.eks. JD, JM, eller LL.B.) eller på annen måte være lisensiert til å utøve lov i deres hjem jurisdiksjon. Vi aksepterer også søknader fra studenter som for øyeblikket er påmeldt i førstegradsprogrammet som ønsker å tjene penger mot STLs LL.M. grad samtidig. For eksempel er amerikanske lovstudenter kvalifisert til å overføre et visst antall studiepoeng opptjent i utlandet mot deres JD-grader; studiepoeng opptjent i STLs LL.M. Programmet kan derfor være kvalifisert til å søke samtidig mot både USJD og STLs LL.M.

Søkere hvis første språk ikke er engelsk eller som ikke har en utdannet utdanning helt utført på engelsk, må dokumentere engelsk ferdighet. Programmet krever minimum score på 92 i TOEFL IBT eller 6,5 i IELTS med 7,0 i IELTS skriving.

Søknadsprosedyrer

 1. Fyll ut det elektroniske søknadsskjemaet og last opp annet påkrevd bruksmateriell på Peking University Application Portal på studyatpku.com/member/login. Do ved å se instruksjonen for online applikasjon, som gir trinn-for-trinn-applikasjonsinstruksjoner med skjermbilder for å unngå forvirring. Vær også oppmerksom på formatene og filstørrelsene du ber om før du laster opp applikasjonsmaterialet.
 2. Send en e-post til STL til [email protected] og til [email protected] som indikerer at du har sendt inn søknaden din online.
 3. Send med en sporbar leveringsmetode som gir deg bekreftelse på mottak, papirkopier av originaldokumentasjonen inkludert eventuelle forseglede brev.

Søknad sjekkliste

Søkere må levere materialene som er oppført nedenfor. Søknadene blir kun gjennomgått etter at alt materiale er mottatt. Alle dokumenter skal skrives på engelsk. Hvis dokumentene ikke er på engelsk, må de ledsages av en notarisert engelsk oversettelse.

 1. Peking University School of Transnational Law Søknadsskjema.
 2. Personlig erklæring: Send inn et personlig utsagn som forklarer årsakene til at du forfølge en LL.M. grad og hvordan graden vil hjelpe deg med å fremme dine planer og mål. (700 til 1000 ord)
 3. Akademiske poster: Offisielle transkripsjoner fra alle bachelor- og utdanningsinstitusjoner, og offisielle diplomer (originale eller notariserte dokumenter med engelske oversettelser hvis dokumenter ikke er på engelsk).
 4. Fortsett eller Curriculum Vitae.
 5. Anbefalingsbrev: Minst to signerte anbefalingsbrev fra professorer, arbeidsgivere eller andre som er kjent med dine faglige og faglige kvalifikasjoner. (opprinnelig)
 6. Bevis for engelsk kompetanse: En fotokopi av resultater av TOEFL eller IELTS eksamen (med mindre du er engelskspråklig høyttaler eller du har en grad fra en postsecondary institusjon utført på engelsk).
 7. Kopi av pass, eller identifikasjonskort.

Merk: Alt søknadsmateriell må være mottatt innen fristen 31. mars.

Påmeldingsavgift

Søknader mottatt før 1. mars krever ikke gebyr. Alle andre søknader krever et gebyr på 800 RMB som kan fravikes etter lovskolens skjønn for økonomisk behov.

Søkere bør sende søknadspakken til:

PKU STL LLM Admissions, Room 410, Peking University School of Transnational Law , University Town, Nanshan District Shenzhen 518055, Kina

Frist for søknad

Merk: Alt søknadsmateriell må være mottatt innen fristen 31. mars.

Opptak Beslutninger

Opptakskomiteen vil ta avgjørelser i henhold til søkernes materiale og kan avgi beslutninger om tidlig opptak på rullerende basis. Alle tilbud om opptak til STL LLM-programmet må da bekreftes av Peking University, og det offisielle opptaksbrevet sendes vanligvis innen juni.

Overnattingssteder og tjenester

De fleste internasjonale studenter velger å bo på vår vakre campus og nyte fellesskapet, spisestue og idrettsmuligheter samt nærhet til lovskolens bygning. Enkeltrom og dobbeltrom er tilgjengelig på campus. Studentene kan også velge å leve utenfor campus.

Undervisning og kostnader

Studieavgiften for STL LL.M. programmet er 176 000 CNY som oppholder seg i ett eller to år. Overnattingskostnad er 12 000 CNY for et enkeltrom med eget bad i ett år. STL er forpliktet til å gjøre programmet tilgjengelig for kvalifiserte kandidater, og det er et begrenset antall internasjonale stipendier tilgjengelig. Søkere oppfordres også til å vurdere stipend som de er kvalifisert for.

stipend

STL er forpliktet til å gjøre programmet tilgjengelig for kvalifiserte kandidater, og det er et begrenset antall internasjonale stipendier og delfinansierte stipendier og andre økonomiske priser tilgjengelig for vellykkede søkere. Søkere oppfordres også til å vurdere stipendier som de er kvalifisert for.

Stipend fra den kinesiske regjeringen

Stipend fra den kinesiske regjeringen er også tilgjengelig for internasjonale studenter.

Opptak

Læreplan

Stipend og finansiering

Fasiliteter

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål