Keystone logo
Peking University School of Transnational Law

Peking University School of Transnational Law

Peking University School of Transnational Law

Introduksjon

Om STL

Peking University School of Transnational Law (“STL”) er unik i Kina og unik i verden, og tilbyr en amerikansk JD-grad helt på engelsk, sammen med en kinesisk JM-grad. STL tilbyr også en LL.M. program med en læreplan rik på kurs som vektlegger transnasjonal lov og praksis, kinesisk lov og juridiske tradisjoner, og andre banebrytende kurs designet for å utstyre STL-kandidater av alle nasjonaliteter for ledelse i det 21. århundre.

140236_STLPics-BuildingExterior.jpg

Peking University

Peking University (“PKU”) er det eldste universitetet i Kina og et av de mest fremtredende og prestisjetunge forskningsuniversitetene i verden. QS World University Rankings og Times of Higher Education har begge rangert PKU som det 23. mest akademisk anerkjente universitetet for 2021.

plassering

STL ligger i den sørlige byen Shenzhen. Shenzhen, en raskt voksende metropol på 12 millioner mennesker, har hatt en jevn økning siden den ble etablert som Kinas første spesielle økonomiske sone i 1979. Nå er Shenzhen ikke bare et viktig knutepunkt i Kinas mest folkerike provins, Guangdong , men også en markedsleder innen hele Kina og et unikt område der verdens store rettssystemer smelter sammen og påvirker grenseoverskridende oppførsel. Byen er en lodestar for bioteknologi, logistikk og ny energiindustri, og topp selskaper som Huawei og Tencent er basert her. På verdensscenen har også Shenzhen satt sitt preg; i 2008, ble det kalt UNESCO City of Design, og i 2011, det vert den 26. Summer Universiaden.

140235_PKUSZ-Techtrip.jpg

Geografisk og økonomisk er Shenzhen også tett integrert med Hong Kong, som den deler en grense med. Omfattende muligheter for offentlig transport forbinder de to byene fra sentrum, man kan besøke Hong Kong via buss, metro og ferge. Med et samlet BNP på mer enn 650 milliarder dollar er Shenzhen-Hong Kong-regionen en av de største storbyområdene i verden.

Med sin unike geografiske beliggenhet, innovative ånd og banebrytende prospekt, har Shenzhen gradvis blitt en avansert by som forbinder med verden.
https://www.scmp.com/news/china/politics/article/3023330/beijing-unveils-detailed-reform-plan-make-shenzhen-model-city

Studenter, fakultet og karriere

Ledende studenter fra hele verden konkurrerer om opptak til STL. Lærskolens multinasjonale fakultet omfatter verdensberømte lærde og utøvere fra Kina, USA, EU og andre steder. STL-kandidater er svært ettertraktet for stillinger med ledende multinasjonale advokatfirmaer og selskaper, som leder kinesiske advokatfirmaer og selskaper, store SOEer og ledende internasjonale frivillige organisasjoner.

Cutting-Edge Curriculum

STLs signatur JD / JM dual degree program er fire år lang. JD-læreplanen, som er utdannet helt på engelsk, ligner på JD-læreplanene til de beste amerikanske lovskolene, med ytterligere dybde i kinesisk juridisk historie og lov. JM læreplanen gir kjernekurs i kinesisk lov og læres stort sett på kinesisk. De fleste kinesiske studenter registrerer seg i STLs togradige JD / JM-program; De fleste internasjonale studenter registrerer seg i STLs treårige JD-program. Begge læreplanene legger vekt på lawyering ferdigheter og kunnskap for det 21. århundre: (i) transnasjonal lov og praksis, (ii) tverrkulturell kompetanse, og (iii) faglig ansvar for advokater i disse sammenhenger. Ingen lovskole hvor som helst, gir bedre utdannere til privat sektor, offentlig sektor eller offentlig interesse, lovlig arbeid i Kina, USA, Storbritannia eller British Commonwealth-nasjoner.

Programmet består av minst tre fjerdedeler av heltidsstudiet i bostedet og et annet år for internships, fortsatt studie eller forskningsprosjekter etter studentens skjønn. Selv om graden er gitt på slutten av to år, er det mulig for boligen å bli ferdig etter en.

140233_STLPics-ClasswithProfessorJinZining.jpg

Internasjonale utdanningsmuligheter

STL-opplevelsen er iboende multinasjonal og tverrkulturell, uten å forlate PKUs vakre Shenzhen Graduate School Campus. Samtidig har STL-studenter flere muligheter til å studere utenlands på ledende lovskoler over hele verden som PKU og STL nyter utveksling av relasjoner med.

Globale ledere

STL-kandidater kommer fra studietiden som advokater som er unikt utstyrt for ledelse i dagens sammenkoblede verden, med dyp kunnskap og forståelse av kinesisk og vestlig lov og juridiske tradisjoner og med de praktiske ferdighetene som er nødvendige for tverrkulturell suksess. Peking University School of Transnational Law (STL) er den eneste advokatskolen i verden som tilbyr et dobbelt gradsprogram hvor studentene fullfører en amerikansk-modellert Juris Doctor (JD) grad sammen med en kinesisk Juris Masters (JM) grad. Studentene må være tospråklige på engelsk og mandarin for å fullføre dette fireårige programmet og oppgradere med flyt i rettssystemene til to av verdens supermakter, USA og Kina. STL tilbyr også en LLM-grad som kombinerer folkerett, kinesisk lov og vestlig lov, og gir internasjonale studenter muligheten til å studere side om side med Kinas høyest oppnådde studenter som vil fortsette å være partnere ved store advokatfirmaer, politiske eliter, ledere hos internasjonale organisasjoner, og forretningsledere. Begge læreplanene understreker advokatferdigheter og kunnskap for det 21. århundre: (i) transnasjonal lovgivning og praksis, (ii) tverrkulturell kompetanse, og (iii) advokaters faglige ansvar i disse sammenhengene. Ingen advokatskoler utretter bedre kandidater for privat sektor, offentlig sektor eller offentlig interesse juridisk arbeid i Kina og USA, alminnelig rett og sivil lov, øst og vest, alt i en enkelt læreplan.

GLOBAL LOV MESSIG

Den første årlige Global Law Fair vil introdusere deltakerne til eksepsjonelle advokatskoler fra hele verden. Registrer deg ved hjelp av dette skjemaet for å få sjansen til å lære om å fremme karrieren din gjennom internasjonale studier, stipendmuligheter for internasjonale studenter og mer.

Datoer:
Fredag 20. november 2020
Lørdag 21. november 2020

Tid:
12: 00-14: 00 GMT (sjekk din lokale tidssone)

Øktene finner sted på flere datoer for å imøtekomme forskjellige tidsplaner. De samme skolene vil være til stede på begge datoene, og vil holde samme presentasjon på begge datoene.

Deltakende advokatskoler:
Aix Marseille University juridiske fakultet (Frankrike)
Bucerius Law School (Tyskland)
Deakin Law School (Australia)
FGV Direito SP (Brasil)
IE Law School (Spania)
Indiana University Maurer School of Law (USA)
Jindal Global Law School (India)
Peking University School of Transnational Law (Kina)
Stockholms universitets juridiske fakultet (Sverige)
Juridisk fakultet ved University of Chile (Chile)
University of Iowa College of Law (USA)
University of Lausanne juridiske fakultet (Sveits)

For mer informasjon om arrangementets e-post: [email protected] .

Campus funksjoner

plassering

STL ligger i den sørlige byen Shenzhen. Shenzhen, en raskt voksende metropol med 12 millioner mennesker, har vært i en jevn økning siden den ble etablert som Kinas første spesielle økonomiske sone i 1979. Nå er Shenzhen ikke bare et viktig knutepunkt i Kinas mest folkerike provins, Guangdong , men også en markedsleder i hele Kina og et unikt område hvor verdens store rettssystemer smelter sammen og påvirker atferd over landegrensene . Byen er en ledestjerne for bioteknologi, logistikk og ny energiindustri, og toppselskaper som Huawei og Tencent er basert her. På verdensscenen har Shenzhen markert seg også; i 2008 ble den kåret til UNESCO City of Design, og i 2011 var den vert for den 26. sommeruniversiaden.

Geografisk og økonomisk er Shenzhen også tett integrert med Hong Kong, som den deler grense med. Omfattende offentlige transportmuligheter forbinder de to byene fra sentrum, man kan besøke Hong Kong via buss, metro og ferge. Med et samlet BNP på mer enn 650 milliarder dollar er Shenzhen-Hong Kong-regionen et av de største storbyområdene i verden.

Med sin unike geografiske beliggenhet, innovative ånd og banebrytende prospekt, har Shenzhen gradvis blitt en avansert by som forbinder med verden.
https://www.scmp.com/news/china/politics/article/3023330/beijing-unveils-detailed-reform-plan-make-shenzhen-model-city

  Rangeringer

  Peking universitet

  Peking University (“PKU”) er det eldste universitetet i Kina og et av de mest utmerkede og prestisjefylte forskningsuniversitetene i verden. QS World University Rankings og Times of Higher Education har begge rangert PKU til det 23. mest akademisk anerkjente universitetet for 2021.

  Steder

  • Shenzhen

   Peking University School of Transnational Law, Room 410, 2199 Lishui Road, Peking University, University Town Xili, Nanshan District , 518055, Shenzhen

   Spørsmål