Keystone logo
Pepperdine University Caruso School of Law

Pepperdine University Caruso School of Law

Pepperdine University Caruso School of Law

Introduksjon

Pepperdine Caruso Law gir en overlegen juridisk utdanning på en vakker beliggenhet ved Stillehavet nær Los Angeles, CA. I tillegg til våre studieprogrammer, tilbyr vi erfaringsbasert læring, mentorskap og etterutdanning for å forberede utøvere til å bringe sitt beste til arbeidet sitt og til verden.

Et støttende fellesskap

Studenter kommer sammen fra hele verden og USA og finner et fellesskap preget av en følelse av oppmuntring og støtte, samtidig som de opplever en streng utdanning med praktisk læring i det virkelige liv. De

Straus institutt for tvisteløsning

Ettersom mekling, voldgift og forhandlinger fortsetter å eksplodere i popularitet i rettssaker og internasjonale saker, rangerer Pepperdines Straus Institute for Dispute Resolution konsekvent som et toppprogram av US News og World Report .

LLM og Master of Dispute Resolution

Pepperdines LLM- og Master of Dispute Resolution (MDR)-programmer tiltrekker seg studenter fra hele verden. Studenter varierer fra nyutdannede til erfarne advokater og dommere som har deltatt eller pendlet til programmet fra Kina, Korea, Russland, Hellas, Moldova, Spania, Pakistan, Jordan, Storbritannia, Tyskland, Sverige og mer.

Pepperdine har tiltrukket forskere fra prestisjetunge organisasjoner som Fulbright, Muskie, American States og Rotary Foundation.

En investering i verdi

Karriererådgivning er tilgjengelig, og du blir introdusert for et internasjonalt nettverk av alumner. Studentene våre fortsetter å bli ledere i sine lokalsamfunn over hele verden, løse tvister, fremme praktisering av jus og skape positiv endring.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Los Angeles

    Los Angeles, USA

    Spørsmål