Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Introduksjon

Et av verdens fremste forskningsuniversiteter, Pennsylvania State University kombinerer styrke i tradisjonelle akademikere med en fremtidsrettet, fremtidsfokusert tilnærming til tverrfaglige studier og internasjonalisering. Penn State er konsekvent rangert blant den øverste prosenten av universiteter over hele verden, og er et av de største og mest respekterte universitetene i USA.

Ansett som blant landets beste jusskoler, er Penn State Dickinson Law den eldste ABA-akkrediterte jusskolen i Pennsylvania og en av de eldste i USA. I over 185 år har Dickinson Law produsert noen av verdens beste advokater, dommere, regjerings- og bedriftsledere og juridiske lærde.

Gjennom sin rike 40-årige historie har Master of Laws (LL.M.)-programmet ved Dickinson Law tatt imot advokater fra hele verden som har kommet for å fremme sine juridiske karrierer gjennom direkte tilgang til rettssaksutøvere og juridiske forskere i verdensklasse, faglig spesialisering innen spesifikke områder eller juss, og innovativ forskning og stipend.

LL.M. Programmet er designet for både nasjonalt og internasjonalt trente jurister som søker spesialisert kunnskap og avanserte studier i bestemte rettsområder. I løpet av dette fleksible ettårige programmet kan studentene melde seg på et bredt utvalg av kurs som tillater konsentrasjon i visse aspekter av lov eller lovrelaterte emner. Studenter kan følge spesifikke læreplaner eller sertifikatspor.

Hvorfor Penn State Dickinson Law ?

Å velge riktig institusjon er en viktig beslutning. Her er noen av de mange grunnene til at LL.M. elevene velger Penn State Dickinson Law :

 • Campusen vår. Dickinson Law tilbyr LL.M. studentene et ideelt miljø med tilgang til ressurser i verdensklasse og dyktige fakulteter. Vår historiske campus tilbyr et toppmoderne anlegg og et moderne forskningsbibliotek som tilbyr lovrelaterte ressurser og et bredt spekter av tjenester som støtter fremme av juridisk stipend.
 • Vår rekkevidde . Penn State har et pulserende universitetssamfunn med 24 studiesteder lokalisert over hele Commonwealth of Pennsylvania og et globalt alumninettverk på over 700 000 alumner som både forbereder studentene til å jobbe i den globale økonomien og sikrer en Penn State-forbindelse nesten hvor som helst i verden.
 • Vårt fakultet. LL.M. studenter lærer fra et særegent og dedikert heltidsfakultet supplert med et tilleggsfakultet med praktiserende advokater og dommere. Våre professorer har brukt år på å praktisere jus og engasjere seg nasjonalt og internasjonalt gjennom praksis, forskning og stipend.
 • Læreplanen vår. Penn State Dickinson Law tilbyr en fleksibel ettårig LL.M. program som kan startes på høsten (august) eller våren (januar). Studerer sammen med JD-studenter, LL.M. studenter kan melde seg på et bredt utvalg av kurs som tillater konsentrasjon i visse typer juss eller lovrelaterte emner. Dickinson Law-pensumet gir alle kurs som er nødvendige for å gå opp til advokateksamenen i New York.
 • Vår plassering.Dickinson Law campus ligger i Carlisle, som er strategisk plassert nær Harrisburg - hovedstaden i Commonwealth of Pennsylvania - og dets rettslige, lovgivende og utøvende kontorer. Philadelphia, Washington DC, Baltimore og New York City er alle lett tilgjengelige med bil eller tog. Carlisle rangerer kontinuerlig som en av landets mest beboelige småbyer i USA, delvis på grunn av mangfoldet av mennesker og institusjoner, fasiliteter og en rekke samfunnsaktiviteter. Levekostnadene er konsekvent lavere enn gjennomsnittet i USA, noe som gjør det til et rimelig og kostnadseffektivt alternativ for å gå på jusstudiet. Generelt er alt man trenger innen lett gang- eller sykkelavstand. De fleste LL.M. studenter finner rimelige boliger nær campus.

Campus funksjoner

  Opptak

  Månedlig LL.M. informasjonsmøte

  Steder

  Steder
  • Carlisle

   150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

   • facebook
   • twitter
   • linkedin

  Programmer

  Spørsmål