Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Campus funksjoner

Fasiliteter Dickinson Laws fullstendig renoverte historiske hjem i Carlisle, Pennsylvania, har blitt designet med hensikt for å fremme Law Schools engasjement for samfunnet. Dette LEED-sertifiserte anlegget har toppmoderne klasserom og seminarrom; en karakteristisk rettssal med et 200-seters observatorium; et lovgivende høringsrom; det tre-etasjers H. Laddie Montague, Jr. Law Library; gruppe-studierom; Ridge Commons; en gårdsplass; og en kafé. Alle klasserommene er utstyrt med sofistikert audiovisuell teknologi som lar studenter og professorer kommunisere i sanntid med kolleger og fagfolk over hele verden.

  Opptak

  LL.M. programmet ved Penn State Dickinson Law er svært selektivt med et begrenset antall kvalifiserte studenter tatt opp hvert år. For å bli vurdert for opptak må søkere ha fullført, eller være i ferd med å fullføre, en første profesjonsgrad i jus. Dette er vanligvis en JD fra en ABA-godkjent, amerikansk jusskole eller tilsvarende JD fra en internasjonal jusskole. Vellykkede søkere har ofte advokatbevilling og har betydelig yrkeserfaring innen advokatvirksomhet.

  Dickinson Law opprettholder en helhetlig tilnærming til opptak. Vellykkede søkere vil ha gitt en klar og overbevisende begrunnelse for å forfølge en LL.M. grad og spesifikt ved Penn State Dickinson Law . Det er viktig at søkere har veldefinerte karriereplaner og viser viktigheten av å oppnå en LL.M. grad i realisering av disse planene.

  For opptak til LL.M. program, må søkere sende inn en søknad via Law School Admission Council (LSAC). Dickinson Law vurderer ingen søknadsgebyrer.

  Mens de fleste studenter søker å melde seg på i høstsemesteret (august), LL.M. studenter har også muligheten til å begynne på LL.M. program i vårsemesteret (januar).

  Visumkrav

  Når de er påmeldt, vil internasjonale studenter motta melding fra iStart, Penn State sitt immigrasjonsstyringssystem for internasjonal student- og stipendrådgivning. Hver student vil motta en melding fra Pre-Arrival Admissions som forklarer hva som trengs angående immigrasjonsoverholdelse. Når studenten har levert nødvendig dokumentasjon til iStart, vil en I-20 (forutsatt F-visum type) bli sendt innen 2-4 uker. I-20 er et "Certificate of Eligibility for Nonimmigrant Student Status" som lar en student søke om et ikke-immigrantvisum ved nærmeste amerikanske ambassade eller konsulat. Studenter på andre visumtyper, inkludert J-1-visum, vil kreve annet papirarbeid, men selve visumprosessen er generelt den samme.

  Internasjonale studenter støttes av Office of International Students and Scholars ved Penn State Global for alle immigrasjonssaker.

  Stipend og finansiering

  Penn State Dickinson Law er forpliktet til å gi hver student tilgang til en juridisk utdanning i verdensklasse. Alle LL.M. søkere vurderes automatisk for meritbaserte stipend ved opptak.

  For en oversikt over kostnader, inkludert skolepenger, avgifter, bøker og levepenger, klikk på lenken nedenfor. For å redusere levekostnadene, etablerer de fleste studenter et personlig budsjett, velger å bo sammen med en romkamerat, handler i rimelige matbutikker, går eller sykler til campus, tar med måltidene sine til campus og mer. Penn State tilbyr studentrabatter på programvare, datamaskiner, klær og mye mer.

  Månedlig LL.M. informasjonsmøte

  Steder

  • Carlisle

   150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

  Spørsmål