Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Singapore Campus

Introduksjon

Université Paris Pantheon-Assas ble grunnlagt i 1970, og er arving etter 'La Sorbonne», det tidligere Faculté de Droit et de Sciences Economiques de Paris siden 1200-tallet. Universitetet er nasjonalt og internasjonalt anerkjent som det ledende franske universitetet i jus, forpliktet å sikre det høyeste nivået av fortreffelighet, med hensyn til alle rettsområder.

Singapore har blitt et av de mest velstående landene i verden og posisjonerer seg som regionens finansielle og høyteknologiske knutepunkt. Assas International, Singapore campus er vert for INSEAD Asia innenfor One-North, et område dedikert til utdanning, forskning, innovasjon og næringsliv.

Et ord fra dekanen

"Velkommen til Assas International, Singapore campus, hvis mål er å fremme beste praksis innen internasjonal forretningslov. Vår LL.M. Programmet undervises av professorer fra Université Paris-Panthéon-Assas, som publiserer og underviser i banebrytende felt, og av erfarne advokater og utøvere som kommer fra de beste internasjonale advokatfirmaene og selskapene i Asia.

Vår LL.M. kandidater får dermed en grundig forståelse av noen av de mest fremtredende og raskt skiftende rettsområdene, med innspill fra professorer fra både sivilretts- og fellesrettssystemer. Studentene våre kan dra nytte av en bredt basert læreplan som inkluderer internasjonal lov, internasjonale kontrakter, åndsverk, internasjonal voldgift, internasjonal handel, internasjonal finans, miljørett, skatterett og andre felt.

Til slutt tilbyr Assas International, Singapore Campus, lederprogrammer hele året, standard eller on-demand, for å bidra til forbedring av advokaters og interne rådgiveres beste praksis, samt sommerkurs.»

Programmer som tilbys

I Singapore tilbyr Assas International 3 forskjellige programmer:

 • Graduate-kurs tildelt av Paris-Panthéon-Assas University, for eksempel LL.M. i internasjonal forretningsrett.
 • Executive-programmer som er åpne for fagfolk, kan deltas personlig eller eksternt. Alle våre juridiske kurs er akkreditert av Singapore Institute of Legal Education.
 • En sommerskole: består av flere sommerkurs som finner sted i juli, åpne for studenter og fagfolk på bachelor- og masternivå. Disse 2-ukers kursene lar deltakere fra hele verden utforske moderne emner fra et økonomisk og juridisk perspektiv mens de utforsker Singapores vidundere.

Campus funksjoner

En enestående opplevelse på Singapore campus

Assas International School er vert for INSEAD Business School-Asia campus, som ligger innenfor Singapores kunnskapssenter.

 • Amfiteateret: fullt utstyrt for live videoopptak og fjernoppmøte, vårt amfiteater kan inneholde opptil 55 deltakere og er egnet for personlig, online eller hybrid klasser.
 • Ressurssenter: INSEAD Tanoto-biblioteket støtter studentene i deres forskning og pensumaktiviteter. Åpent 24 timer i døgnet, romslige arbeidsområder med høyhastighets nettverkstilkobling og utstyrt med høyteknologiske datamaskiner og skyutskriftstjenester; 24-timers selvlån boktjeneste.
 • Restaurant: åpner ved lunsjtid og tilbyr ulike måltider.
 • Treningssenter: utstyrt med et utvalgt utvalg av kondisjons- og styrkeutstyr for treningen din, drop-in rate på $5 per besøk eller S$35 per måned. Medlemskapet inkluderer bruk av alt utstyr til treningssenteret, deltakelse i aerobic/treningstimene, kondisjonstestvurdering og gratis bruk av skap og håndklær. Åpningstider: 5.30 til 23.00 på hverdager; og 8.00 til 18.00 i helgene.
 • Trykkeri: for å håndtere post- og utskriftsjobbene du måtte trenge. Filer kan sendes inn via minnepinne.
 • Internett og telefonforbindelser: gratis wifi-tilgang rundt campus.

  Steder

  • Singapore

   Ayer Rajah Avenue, 1, 138676, Singapore

  Spørsmål