Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Mauritius Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Mauritius Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Mauritius Campus

Introduksjon

University Paris-Panthéon-Assas: en topp global jusskole i Mauritius

Ansett som Frankrikes fremste jusskole, University Paris-Panthéon-Assas er til stede på Mauritius siden 2015, hvor det tilbyr en LL.B. (Hons), en Bachelor of Arts i økonomi og finans (Hons) og en LL.M. International Business Law, alt undervist på engelsk. Universitetet i Paris-Panthéon-Assas, hjemmet til opprinnelsen til fransk lov, vedtok i 2011 en ambisiøs internasjonaliseringsstrategi, som inkluderte etableringen av de utenlandske campusene i Singapore, Mauritius og Dubai.

De 3-årige LL.B.-, 3-årige BA (Hons) og 10-måneders LLM-programmene undervises av fakultetsmedlemmer ved University Paris-Panthéon-Assas, samt advokater og fagfolk med internasjonal og lokal ekspertise.

LL.B. Kursstrukturen er designet for å møte kravene til både hjemmebaserte og internasjonale studenter med valgfrie strømmer som dekker Common Law, Civil Law, Mauritian Law, International Law og Comparative Law. Studenter drar dermed nytte av opplæring i verdensklasse i landets blandede rettssystem og i andre rettsområder som gjør dem i stand til å forfølge videre studier eller karrierer i utlandet.

LL.M. International Business Law-kurs ligner på de som tilbys på Paris, Dubai og Singapore campus og er designet for å møte kravene til både juridiske og ikke-juridiske fagfolk som ønsker å ta karrieren til neste nivå.

Bachelor of Arts (BA) i økonomi og finans (Hons) er et 3-årig honours-program spesielt utviklet for å gi studentene en sterk base i teoretiske, kvantitative og analytiske ferdigheter, nødvendig for å forfølge studier i svært selektive mastergrader også som videre karriere innen områdene Business, Data Science og Finance. Bachelorgradsprogrammet er kjent for sin eksepsjonelle selektivitet og anerkjennelse i franske rangeringer, med Paris-Panthéon-Assas University konsekvent innehar topposisjonen i Frankrike, spesielt innen økonomi og ledelse, hvor det utmerker seg når det gjelder nyutdannedes jobbintegrasjon og inntjeningspotensial*.

Et langvarig engasjement

I dag er universitetet mer enn noen gang forpliktet til å utvikle sin oversjøiske tilstedeværelse, spesielt på Mauritius. Dette inkluderer oppgraderte lokaler, med studentsalong og bibliotek, kontorer for det dedikerte personalet samt ny lyd- og videoteknologi for å forbedre studentenes opplevelse av ansikt til ansikt eller (under spesielle omstendigheter når det er nødvendig) nettbasert undervisning. For professor Anthony Mergey, dekan ved Mauritius campus, "De oppussede lokalene samt den konstante veksten i lokal og internasjonal studentpopulasjon reflekterer interessen og relevansen til programmene våre. Vårt mål er å utvide rekkevidden vår i løpet av de kommende årene ved å tilby et bredere spekter av kurs, på undergraduate, postgraduate og executive level. ”

Livet på Mauritius

 • Bank: Mauritius er vert for en rekke finansinstitusjoner med et omfattende produkttilbud og bankfasiliteter. De største bankene i Mauritius er blant andre MCB, SBM, Bank One, Afrasia og MPCB. Det er mange forsikringsselskaper å imøtekomme dine personlige behov for deg å velge mellom, da du må søke om medisinsk forsikring for å fortsette studiene ved Uniciti Education Hub. Du kan velge å søke om en i hjemlandet ditt eller på Mauritius.
 • Catering: Mauritius kan skryte av sin blanding av kulturer oversatt til maten. Mens du går rundt på øya vil du bli hengitt til en rekke forskjellige smaker og kulturelle retter, fra kinesisk, indisk, europeisk og andre lokale retter med en særegen tilberedning. Føl den samme mauritiske velkomsten i restauranter som i snacks.
 • Transport og kjøring: Mauritius er et venstrekjørt land med tett trafikk langs hovedveiene som forbinder byer. Å kjøpe bil kan være ganske kostbart, men å reise med buss er et gratis alternativ.
 • Reise, visum og vaksine: Du trenger et oppdatert pass før avreise og med en gyldighet på minst seks måneder etter avreise fra Mauritius. Studentvisumet ditt vil bli gitt til deg av Uniciti Education Hub eller gjennom institusjonen du meldte deg på. Pass- og immigrasjonskontoret er tilsynsorganet for å levere visumet ditt når du er tatt opp. Det er godt å vite at lokale myndigheter har rett til å avslå visumsøknader uten varsel. Det er ingen obligatorisk vaksinasjon for å reise til Mauritius.

Campus funksjoner

En unik studentopplevelse på Mauritius

Paris-Pantheon-Assas University er vert for Uniciti Education Hub, som ligger på Pierrefonds.

 • Forelesningsrom: forelesningsklasserommet som brukes av studentene tillater sanntidskommunikasjon over internett og on-demand kringkasting av klasseøkter.
 • Ressurssenter: et fysisk reservebibliotek hvor referansemateriell oppbevares for konsultasjon på stedet med datamaskiner, skrivere og studierom.
 • Square Root & Vatel restaurant: studentrestauranter tilgjengelig på campus.
 • Sportsfasiliteter: SPARC er det nyeste og største multisportsanlegget som ligger på vestkysten av Mauritius. SPARC tilbyr en førsteklasses opplevelse innen helse, fitness, sport og fritidsalternativer for å forbedre studentenes liv. Mer informasjon her.
 • Internett og telefonforbindelser: gratis tilgang til wifi rundt campus.

  Steder

  • Quatre Bornes

   Royal Road, Pierrefonds , 72448 , Quatre Bornes

  Spørsmål