Keystone logo
Palacky University Ph.d. i europeisk og internasjonal lov
Palacky University

Ph.d. i europeisk og internasjonal lov

Olomouc, Tsjekkia

3 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 1 200 / per year *

På universitetsområdet

* per studieår

Introduksjon

1

Nøkkelfunksjoner

 • 3 år (6 semester) heltid eller opp til 5 år deltid (avstand studien) program
 • utfordrende studium i europeisk og internasjonal lov
 • nær kontakt med professorer
 • stimulerende miljø
 • stipend og gi muligheter for fremragende studenter

Programoversikt

d

Ph.D. Programmet er en post-graduate studier-program som kombinerer en avansert lov dannelse og forskning i europeisk og internasjonal lov. Undervisning og forskning er under tilsyn av internasjonalt erfarne akademikere.

Studentene skal tilegne seg en dyp forståelse av europeisk og internasjonal lov. De har også en mulighet til å velge mellom en rekke spesialiserte emner som gjenspeiler forskningsinteresse for enkelte elever. På grunn av denne unike kombinasjonen av internasjonale og europeiske lover formasjons studentene er godt teoretisk rustet til å gjennomføre en kontekstuell og grundig forskning. Ved siden av den teoretiske fokus programmet tilbyr kurs på forskningsmetoder, gjennomføring av selvstendig vitenskapelig forskning og presentasjon av resultater. Studenter kan også ha undervisningsansvar.

Forskningstemaer fokusere spesielt på følgende områder:

 • European Union Law (f.eks ulike utgaver av EU Constitutional Law, EU Economic Law, EU sosialrett, EU Migration Law, EUs eksterne relasjoner, EU naboskapspolitikken, Eastern Partnership, europeiske menneskerettighets, EU Judicial System, anvendelse av EU Law i nasjonal retts systemer, esp. av konstitusjonelle domstoler, etc.)
 • Public International Law (f.eks ulike aspekter av generell folkerett, f.eks ansvar, ikke-statlige aktører i internasjonal lov, eller spesifikke områder, som for eksempel International Human Rights Law, Lov om bruk av makt, lov av væpnet konflikt, lov av internasjonale organisasjoner , internasjonal humanitær rett)
 • Internasjonal privatrett (Inkludert voldgift).

De hovedfagsstudenter oppfordres til å delta i ulike konferanser og workshops i regi av Det juridiske fakultet eller ved andre akademiske og forskningsinstitusjoner. Gode ​​studenter kan bli støttet av universitetet stipender og tilskudd.

d

Hvordan søke

Søknadsfrist: juni 17

 • Fyll ut det elektroniske søknadsskjemaet på: admission.upol.cz
 • Etter utfylling av elektronisk søknadsskjema, laste opp og sende inn følgende dokumenter: Alle dokumentene nevnt ovenfor (ledsaget av en bekreftet oversettelse til tsjekkisk eller engelsk, hvis ikke opprinnelig i et av disse språkene) må være innlevert innen fristen også som offisielt godkjente papirkopier per post, ekspresspost eller rekommandert post til International Relations Riks det juridiske fakultet.
  • Strukturert Curriculum Vitae (signert)
  • Bekreftet kopi av mastergrad diplom i lov eller lignende fagområde. Du er også kvalifisert til å søke løpet av det siste året av nåværende studiet, forutsatt at du får din endelige grad og sende en bekreftet kopi før 30. september i det enkelte år.
  • Karakterutskrift og vitnemål fra Universitetet (eller en bekreftet kopi)
  • Letter of Motivation
  • Letter of Anbefaling - fra en professor eller en akademiker som kan vurdere søkerens evne og motivasjon for å delta i programmet
  • Bevis på engelskspråklig kompetanse (CEFR nivå B2) - må dokumenteres med engelsk språk sertifikater (TOEFL, IELTS, CAE, CPE) eller dokumenter om tidligere universitetsstudier i engelsk språk
  • Pass Kopi av gyldig pass eller europeisk ID-kort - en kopi av siden med et bilde og personlige data
  • Dissertation prosjektforslag - forslag fra 1,000-1,500 ord må definere teoretisk eller empirisk forskning innen avhandlingen prosjektet, overordnede målet med forskningen, state-of-the art diskusjon av teori og forskning på området, foreslo metodisk tilnærming, og bibliografi
  • Ytterligere dokumentasjon (hvis relevant) - prøvetrykk av faglig aktivitet i det valgte fagområde (for eksempel konferansedeltakelse, ikke-graders studie, publikasjoner, etc.).
 • Betale påmeldingsavgiften på CZK 580 (tilsvarende i EUR) på nettet eller via bankoverføring.
 • Du vil bli innkalt til opptaksprøver. Inngangen Eksamen består av et intervju, hvor asylsøkeren presenterer avhandlingen prosjektet før styret av professorer. I tilfelle av internasjonale studenter ved Det juridiske fakultet kan avgjøre om opptak på grunnlag av innsendte dokumenter. Men i tillegg en skype intervju kan være nødvendig.

Forskning og utvikling

Sentrale aktiviteter i programmet blir utført av Institutt for International og European Law som rangerer blant ledende forskningsmiljøer innen feltet. Programmet er beriket med kompetanse fra andre avdelinger (Institutt for statsvitenskap, Institutt for Constitutional Law) og via et omfattende forskningsnettverk med ulike forsknings- og utdanningsinstitusjoner over hele Europa. Medlemmer av denne avdelingen dekker et stort antall felt i internasjonal og europeisk lov i deres kompetanse. Pågående og tidligere aktiviteter inkluderer forskningsprosjekter støttet av EU-kommisjonen, Den europeiske sosialfondet, Den tsjekkiske Science Foundation, International Visegrad fondet, Ministry of Foreign Affairs i Tsjekkia, og Palacký Universitetet i Olomouc (IGA).

Foruten forskningsaktiviteter, engasjerer avdelingen i en rekke skole-støtte prosjekter som har som formål å opprettholde kvalitet i juridisk undervisning og formasjon ved Det juridiske fakultet. Pågående og tidligere aktiviteter inkluderer prosjekter som er støttet av EU-kommisjonen (f.eks Jean Monnet Modules), Den europeiske sosialfondet, Universitetet utviklingsfond (etablert av den tsjekkiske Ministry of Education), og Palacký Universitetet utviklingsfond (etablert ved Universitetet).

Opptak

Om skolen

Spørsmål