Keystone logo
Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Introduksjon

En verdensleder innen videregående juridisk utdanning

Osgoode Professional Development (OsgoodePD) er den livslange læringsarmen til Osgoode Hall Law School. I løpet av nesten tre tiår har oppdraget vårt vært konsekvent og klart: vi tilbyr et unikt bredt spekter av tverrfaglig juridisk utdanning på akademisk nivå designet for profesjonelle. Vi er forpliktet til:

Integrering av internasjonalt trente advokater i det kanadiske advokatyrket

Vi anerkjenner at internasjonalt utdannede advokater bringer verdifull erfaring og potensielle kunder til den kanadiske advokatprofesjonen. Som en del av vårt ansvar for å hjelpe til med diversifiseringen av advokatyrket i Canada, tilbyr vi det bredeste utvalget av programmer hvor som helst i Canada for internasjonalt trente advokater, uten å ta en ensartet tilnærming som passer alle. Vi forstår at internasjonalt utdannede advokater ofte har like behov og mål, men også at hver enkelt student tar med seg egne interesser og levde erfaringer som tjener til å berike programmene de blir en del av. Bredden av våre kurstilbud og vårt brede utvalg av studenttjenester er designet for å hjelpe internasjonale studenter med å oppnå akademisk suksess og karrieresuksess.

Teknologi og innovasjon

OsgoodePD er kjent globalt for sitt engasjement for pågående innovasjon innen pedagogisk teknologi og pedagogikk. Vi var det første jussprogrammet i Canada som tilbød fjernundervisning, og har jobbet for kontinuerlig å forbedre kvalitet, tilgjengelighet og fleksibilitet. Vi streber etter å være i sentrum for innovativ design og levering av profesjonell juridisk utdanning, som muliggjør forståelse, tilkobling og transformasjon.

Forbli i forkant av juridisk kunnskap, ekspertise og kapasitet

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre og utvide våre faglige utviklingstilbud. Etter hvert som behovene til det globale samfunnet for faglig utvikling innen juridisk utdanning utvikler seg, introduserer vi nye programmer, kurs og måter å lære på for å hjelpe studentene med å nå sine mål.

Våre tilbud

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre og utvide våre faglige utviklingstilbud. Etter hvert som behovene til det globale samfunnet for profesjonell utvikling innen juridisk utdanning utvikler seg, introduserer vi nye programmer og måter å lære på for å hjelpe deg med å nå dine profesjonelle utviklingsmål.

Profesjonell utvikling

Akademiske programmer

Internasjonalt utdannede advokater

Vi tilbyr det største antallet og bredeste utvalget av programmer hvor som helst i Canada for internasjonalt trente advokater og erfarne fagfolk. Når vi utformer disse programmene, fokuserer vi på de spesifikke behovene til internasjonalt trente advokater. Vi tilbyr et bredt spekter av studenttjenester for å hjelpe internasjonale studenter med å oppnå akademisk og karrieremessig suksess.

Campus funksjoner

To praktiske steder

OsgoodePD tilbyr programmer på to steder: Osgoode Hall Law School ved York University og vårt renoverte læringsanlegg i hjertet av Toronto sentrum. Våre fjernundervisningsevner er uten sidestykke, med det siste innen teknologi og kunnskapsrik og profesjonell brukerstøtte.

Toronto sentrum

 • Ligger i hjertet av Toronto sentrum
 • Direkte tilgang fra Dundas t-banestasjon
 • Profesjonell utvikling korte kurs, konferanser og sertifikater
 • Profesjonelle LLM-er på deltid

Keele Campus

 • Ligger på York University state of the art campus
 • Tilgang fra York University t-banestasjon
 • Fulltids profesjonelle LLM-programmer
 • Programmer for internasjonalt utdannede advokater

Studenttjenester

Som en fulltids profesjonell LLM-student vil du dra nytte av et bredt spekter av studenttjenester designet for å hjelpe deg med å nå dine akademiske og karrieremål.

Karriereutvikling: Vi forstår at våre heltidsstudenter ofte er interessert i å gjøre en karriereovergang etter studiene, så vi legger betydelig vekt på å tilby en rekke ressurser, arrangementer og en-til-en-veiledning for å hjelpe studentene våre å møte deres mål.

Akademisk suksess: Fulltids profesjonelle LLM-studenter kommer fra hele verden og fra mange forskjellige profesjonelle bakgrunner. For å hjelpe deg med å oppnå akademisk suksess tilbyr vi ressurser og rådgivning gjennom hele programmet.

Studentliv: Studentene våre er unikt posisjonert til å delta i studentlivet på York Universitys Keele Campus og gjennom grupper og arrangementer ved Osgoode Hall Law School, samt i profesjonelle juridiske arrangementer og nettverk gjennom Osgoode Professional Development Center.

Vårt komplette utvalg av tjenester og flere detaljer om hver enkelt kan sees nedenfor.

Akademiske tjenester

 • Programretning
 • Innledende kurs
 • Workshops og ressurser
 • Konfidensiell akademisk og velværerådgivning

Karrierehjelp

 • Stillingsannonser
 • Ressurser/veiledninger
 • Workshops og arrangementer
 • rådgiving

Studentlivet

 • Student sosiale aktiviteter
 • Osgoode & York U Extra Curricular
 • Profesjonelle nettverksarrangementer

Alle våre akademiske og karriereutviklingstjenester er tilgjengelige eksternt, og veiledningstimer har varierte tidsplaner for å passe behovene til deltidsstudenter.

  Steder

  • Toronto

   Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

   • Toronto

    4700 Keele Street, Ignat Kaneff Building, M3J 1P3, Toronto

    Spørsmål