Keystone logo
Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Introduksjon

Leder an innen profesjonell juridisk utdanning

Osgoode Professional Development tilbyr et unikt bredt og fleksibelt utvalg av utdannede og videreutdanningsprogrammer.

Om oss

Osgoode Professional Development er verdensledende innen jusskole livslang læring.

Fleksibel og praktisk læring

 • Klasserom, avstand og nettalternativer

Koble til et innflytelsesrikt nettverk

 • Bygg et nettverk av industriledere

Kreditt- og ikke-kredittprogrammer

 • Velg mellom CPD eller dybdestudier

Hvem vi er

Osgoode Professional Development er den livslange læringsdelen til Osgoode Hall Law School , en av Canadas ledende jusskoler. Siden grunnleggelsen i 1996 har vårt oppdrag vært konsekvent og klart. Vi tilbyr et unikt bredt og fleksibelt spekter av tverrfaglig juridisk utdanning på høyere nivå til fagpersoner med og uten jusgrader og er forpliktet til:

 • Holde fagfolk og ledere i forkant av juridisk kunnskap, ekspertise og kapasitet;
 • Integrering av internasjonalt utdannede advokater og jusstudenter i det kanadiske advokatyrket; og
 • Å bringe ulike fagpersoner sammen for å engasjere seg i juridiske spørsmål fra tverrfaglige perspektiver.

OsgoodePD er kjent globalt for vårt engasjement for pågående innovasjon innen pedagogisk teknologi og pedagogikk. Vi var det første jussprogrammet i Canada som tilbød fjernundervisning og har jobbet for kontinuerlig å forbedre kvalitet, tilgjengelighet og fleksibilitet. Vår visjon er å være i sentrum for innovativ design og levering av profesjonell juridisk utdanning, som muliggjør forståelse, tilkobling og transformasjon.

Våre tilbud

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre og utvide våre faglige utviklingstilbud. Etter hvert som behovene til det globale samfunnet for profesjonell utvikling innen juridisk utdanning utvikler seg, introduserer vi nye programmer og måter å lære på for å hjelpe deg med å nå dine profesjonelle utviklingsmål.

Profesjonell utvikling

 • Korte kurs, konferanser og sertifikater: OsgoodePDs konferanser og kortkurs representerer en av de største samlingene av Continuing Legal Education (CLE) tilbud i Canada.
 • Profesjonelle LLM enkeltkurs: Våre enkelt LLM-kurs gir fagfolk som ennå ikke er klare til å forplikte seg til et LLM-program med en fleksibel måte å utforske programmene de velger.
 • Interne og tilpassede programmer for organisasjoner: Vi har ekspertisen, ressursene og teknologien til å designe en tilpasset versjon av et eksisterende program, et sertifikat eller et nytt program som kostnadseffektivt oppnår treningsmålene dine.

Akademiske programmer

 • Deltids profesjonelle LLM-er: Designet på høyere nivå og strukturert for å imøtekomme behovene til den profesjonelle, kan du velge mellom 15 spesialiseringer og et bredt spekter av valgfag.
 • Profesjonelle LLM-er på heltid: Våre profesjonelle LLM-er på heltid er designet for internasjonalt trente advokater som ønsker å studere eller praktisere jus i Canada.
 • Graduate Diploma-programmer: Våre Graduate Diploma-programmer gir dyp innsikt i bestemte områder av loven.
 • Forskning LLM: En forskningsintensiv grad på heltid, ideell for studenter som ønsker å fordype seg dypt i spesifikke studieområder og for de som vurderer å gå videre til Ph.D.
 • Ph.D. i jus: En videregående fulltidsgrad som involverer omfattende, forskningsintensive studier, egnet for studenter som tar sikte på en akademisk stilling.

Internasjonalt utdannede advokater

Vi tilbyr det største antallet og bredeste utvalget av programmer hvor som helst i Canada for internasjonalt trente advokater og erfarne fagfolk. Når vi utformer disse programmene, fokuserer vi på de spesifikke behovene til internasjonalt trente advokater. Vi tilbyr et bredt spekter av studenttjenester for å hjelpe internasjonale studenter med å oppnå akademisk og karrieremessig suksess.

Steder

 • Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

Spørsmål