Keystone logo
Northwestern California University School of Law

Northwestern California University School of Law

Northwestern California University School of Law

Introduksjon

Northwestern California University School of Law (NWCULaw®) ble grunnlagt for 38 år siden. Det begynte som en ekstern gradstipendisk lovskole og er nå den eldste gradstilsynte juridiske skolen i landet som tilbyr online fjernundervisning. Dets jusstudieprogram ble utviklet slik at økonomiske hindringer, familieforpliktelser, avstanden til stedet og andre vanskeligheter ikke ville forhindre fortjente personer fra å studere jus.

Skolen har for tiden omtrent 600 innskrevne studenter, og i løpet av de mange årene av skolens historie har et stort antall kandidater gått videre med å praktisere jus. Nyutdannede fra skolen har gått over til jobber som advokater og rettssakspersoner, stedfortredere, stedfortredende advokater, stedfortredere, byadvokater, patentadvokater, skatteadvokater, innvandringsadvokater, konkursadvokater, en admiralitet og maritime advokater, voldgiftsdommere, meglere, dommere i administrasjonsretten og advokatfirmaer som jobber for advokatfirmaer, private selskaper, organisasjoner og offentlige etater.

NWCULaw har en bevist suksess for online rettsskoler og fjernundervisning, og var den første av disse skolene som tilbød internettbasert undervisning til sine studenter ved hjelp av videokonferanseteknologi. Det gir et helt online lovstudieprogram som fører til presentasjonen av Juris Doctor (JD) -graden.

Steder

  • Sacramento

    2151 River Plaza Drive, Suite 306 Sacramento, CA 95833, 95833, Sacramento

    Programmer

    Spørsmål