Keystone logo
New York University NYU School of Law LLM i internasjonale juridiske studier
New York University NYU School of Law

LLM i internasjonale juridiske studier

New York, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

NYU School of Law tilbyr kanskje det bredeste, mest varierte og dynamiske programmet i folkeretten og den globale styringen av enhver skole i verden. Fakultetet er uovertruffen i dybden av kunnskap og engasjement. Læreplanen er uovertruffen i styrken og mangfoldet av internasjonale og relaterte kurstilbud, fra menneskerettigheter og internasjonal humanitær rett til handel, finansiering og investeringer, fra global miljø- og energirett til FNs og Verdensbankens praksis, fra transnasjonal voldgift til internasjonal juridisk teori.

Masterstudenter lærer av anerkjente globale ledere innen sine felt, og fullfører en del av kursene sine i avanserte seminarer som tilbys i en liten gruppeinnstilling og er dedikert til en grundig utforskning av emner. Direkte engasjement med fakultetet er også en integrert del av programmet, ettersom studentene utvikler sine forsknings- og skriveideer, og definerer retningen for deres fremtidige intellektuelle og profesjonelle utvikling.

Studentene får stor nytte av å være lokalisert i New York, med sin nærhet til FN og utallige besøkende på høyt nivå som kommer for å møte studenter og jobbe med vårt ledende fakultet, inkludert utøvere ved store advokatfirmaer og frivillige organisasjoner som jobber med å kutte kanten av folkeretten. I tillegg gir vårt fremste globale fakultet og globale besøkende hvert år friske perspektiver fra hele verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • LLM internasjonal lov og global styring
  • Leeds, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Global Master i internasjonal sportsrett
  • Madrid, Spania
  • Online
 • LL.M. i internasjonale juridiske studier
  • Washington, USA