Keystone logo
Neapolis University Pafos Distance Learning LLM i internasjonal og europeisk forretningsrett
Neapolis University Pafos Distance Learning

LLM i internasjonal og europeisk forretningsrett

Online Cyprus

3 Semesters

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduksjon

Målene for LLM i internasjonalt og europeisk forretningsrett på fjernundervisning

Målet med Distance LL.M. i internasjonal og europeisk forretningsrett er å tilby et videregående studium til de som ønsker å kjenne de juridiske aspektene ved internasjonal og europeisk virksomhet, for å kunne bruke dem i sitt konkurransedyktige yrkesliv. Programmets læreplan er designet for å utforske de viktigste elementene i internasjonal og EU forretningsrett og forberede studentene på stadig mer komplekse transaksjoner og juridiske forhandlingssektorer som bank, transport og energi. Hovedopplæringen legger vekt på både ferdigheter og kunnskap som kreves for effektivt å forstå multijurisdiksjonelle transaksjoner i det bredere internasjonale og EU -lovregimet. Dette understrekes av spesifikke øvelser og vurderingsmetoder som de er sitert i studieveiledningen for hvert emne og generelt metodene for formative metoder.

LL.M. in International and European Business Law pensum er designet for å utstyre nåværende og fremtidige fagfolk med ferdigheter, kunnskap og verktøy de trenger for å håndtere vanskelighetene med komplekse juridiske spørsmål i forretningsrett med transnasjonal karakter. Det er en grad som er designet for å utnytte deltakernes arbeid. Dette bekreftes av de formative vurderingsmetodene og hver elevs deltakelse i vurderingen av de andre gjennom fagfellevurderingsmetoden, på en måte som erfaringen til hver enkelt blir godt utnyttet. Studentforumet og emndiskusjonen bidrar også til dette aspektet.

LL.M. i internasjonal og europeisk forretningsrett gir oppdatert kunnskap på en rekke juridiske områder som utgjør feltet internasjonal og europeisk forretningsrett, for eksempel handelsrett, konkurranserett og regulering, energirett, bank og verdipapirrett. I tillegg har LL.M. programmet gir advokater eller nyutdannede en relevant bakgrunn som politikk og økonomi med analytiske, ansvarlige og lederegenskaper for å forbedre deres beslutningsevne og for å fremme organisatorisk velvære i en kontekst av et stadig skiftende og konkurransedyktig internasjonalt og europeisk juridisk miljø . Dette understrekes av metoder som lyd- og videoopptak mens studentene analyserer et gitt lydopptak og sender inn en rapport.

Denne tilnærmingen utvider og utdyper studenters forståelse av flersidigdomssaker og juridiske spørsmål over landegrensene; det fremmer ferdigheter innen forskning, analyse, syntese og kreativitet; og det oppmuntrer til bevissthet om rollen og viktigheten av juridisk rådgivning i internasjonale transaksjoner.

Fordeler med programmet

  • Den internasjonale prestisjen og anerkjennelsen til Neapolis University Pafos.
  • Utmerket akademisk personale med sterk kompetanse i de underviste fagene.
  • Internasjonalt samarbeid med mange universiteter.
  • Fleksibiliteten til fjernundervisning.
  • Bruk av avansert teknologi og ressurser.
  • Det dynamiske valget mellom synkron og asynkron fjernundervisning.
  • Justeringen av LL.M. i internasjonal og europeisk forretningsrett til gjeldende akademiske trender og markedskrav.
  • Konkurransedyktige skolepenger.

Ansvarsfraskrivelse

Universitetet forbeholder seg retten til å definere valgfagene som tilbys på studieår.

Opptak

Læreplan

Programresultat

Om skolen

Spørsmål