Keystone logo
Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Neapolis University Pafos

Campus funksjoner

Livet på universitetsområdet

Livet på Neapolis University Campus er en unik opplevelse som studenter gleder seg over under studiene, den fører til en bygning av verdifulle øyeblikk og minner som varer livet ut ettersom studentbeboerne utvikler seg akademisk og sosialt. Neapolis University er forpliktet til å skape et praktisk og trygt miljø og har etablert et mangfoldig, flerspråklig, flerkulturelt universitetssamfunn, som respekterer og forbedrer den frie utvekslingen av ideer og livsstil.

Plasseringen av universitetsområdet, de ulike fasilitetene og tjenestene skaper det ideelle miljøet for å oppmuntre til kunnskap, arbeid og studentliv, slik at hver student kan berike sine erfaringer under studiene.

Campus ligger praktisk til i hjertet av byen med mange fasiliteter innen gangavstand, som bussholdeplasser, banker, strender, barer og restauranter, et kjøpesenter og kafeer.
Det er daglige bussruter som forbinder byen og tilbyr forbindelser til alle andre byer og flyplasser.

Hvorfor Paphos

Kombinasjonen av den historiske fortiden med den moderne verden, det milde middelhavsklimaet, strendene, den naturlige skjønnheten, den utmerkede transporten til det ytre samt antallet tjenester det tilbyr gjør Pafos til et ideelt sted å studere.

En av de største fordelene med å studere ved Neapolis University Paphos er at utdanningsinstitusjonen ligger i hjertet av en av de mest spennende kystbyene i Europa. Pafos har en fast befolkning på rundt 77 800 innbyggere.

 • Pafos er en by full av ungdom, med en av de høyeste andelene ungdom 18-35 år, sammenlignet med andre kypriotiske byer.
 • Paphos en moderne europeisk multikulturell by som tar imot mennesker fra hele verden, uavhengig av etnisk, sosial eller religiøs opprinnelse.
 • Pafos er et UNESCOs verdensarvsted, som et veiskille av mennesker og ideer med arkeologiske steder for å vitne om en nådeløs marsj på 9000 år i historie og kultur.
 • Paphos er et internasjonalt turistmål, takket være den unike kombinasjonen av natur, historie og mildt middelhavsklima. Direktefly mellom Pafos med store greske byer som Athen, Patra, Thessaloniki og Chania.

121839_kypros-4135015_640.jpg

  Steder

  • Paphos

   2 Danais Avenue 8042 Paphos Cyprus, , Paphos

  Spørsmål