Keystone logo
Mississippi College School of Law

Mississippi College School of Law

Mississippi College School of Law

Introduksjon

Mississippi College School of Law søker å tilby en overlegen juridisk utdannelse innenfor en kristen institusjon.

Målet vårt er å skape et institusjonelt miljø som fremmer intellektuell og praktisk læring. Vårt studentmiljø og lærere gjenspeiler et bredt spekter av bakgrunner og interesser. Ut av dette mangfoldet prøver vi å skape et vitenskapelig fellesskap der studenter og fakultetet diskuterer spørsmål fritt i en rekke miljøer, både formelle og uformelle.

Læreplanen vår er designet for å trene studentene til å bli dyktige og etiske advokater som er i stand til å tilpasse sin praksis til en skiftende juridisk verden. For å oppnå dette målet har vi sett på en liberal arts-modell i utformingen av lovskolens læreplan. Kursene våre understreker individuelt ansvar for læring, samtidig som de gir hver studentinstruksjon i de materielle og analytiske ferdighetene som er nødvendige for vellykket praksis.

Vi gir en forankring i den vanlige loven og de lovbestemte grunnlagene for vårt rettssystem, men utforsker også nye læresetninger og bruker i hver sammenheng tradisjonelle metoder for juridisk analyse, beriket av innsikten fra relaterte fagdisipliner. For å sikre at læreplanen vår inneholder det nyeste stipendet, er fakultetet vårt aktivt engasjert i forskning innen deres respektive kompetanseområder. I tillegg til kurs i juridisk doktrine, tilbyr vi et bredt spekter av instruksjoner i ferdighetene til moderne praksis.

Steder

  • Jackson

    East Griffith Street,151, 39201, Jackson

    Spørsmål