Keystone logo
Manor College

Manor College

Manor College

Introduksjon

Manor College er en privat institutt, tilknyttet og bachelorgrad som er anerkjent for sin akademiske fortreffelighet og personlige tilnærming for å sikre at hver av studentene våre er klare til å utmerke seg i sine valgte felt.

Manor College ligger like utenfor Philadelphia på et 20 hektar stort campus i Jenkintown, Pennsylvania, og tilbyr svært konkurransedyktige karriereutviklingsprogrammer. Vi er en katolsk institusjon med røtter i det ukrainske amerikanske samfunnet og en stolt arv av å ønske studenter av all tro og bakgrunn velkommen.

Gjennom vår historie har Manor College alltid gitt studentene våre en rekke alternativer for å hjelpe dem å styre sin egen læring og personlige utvikling. Fra tradisjonelle boligkollegieopplevelser til online klasser, eller karriere-drivende sertifikatprogrammer, finner du dem alle her. Vi har til og med programmer med to påmeldinger for eksepsjonelle studenter som fortsatt er i videregående skole.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Jenkintown

    Fox Chase Road,700, 19046, Jenkintown

    Spørsmål