Keystone logo
L’Université Catholique Du Congo

L’Université Catholique Du Congo

L’Université Catholique Du Congo

Introduksjon

Den katolske universitetet i Kongo er en katolsk privat universitet kjent for sin dyktighet, sin dynamikk, sin eksepsjonelle kvaliteten på utdanning som tilbys til sine studenter og relevansen av læreplanen sin. Opprettet i 1987 av bispekonferansen i Zaire, under navnet endret fra Fakultet for katolsk teologi av Kinshasa til de katolske fakulteter Kinshasa (FCK). Institusjonen dermed telles to fakulteter: Det teologiske fakultet og filosofi. I juli 1989, den faste komité Bishops besluttet å opprette et tredje alternativ, som Science and Technology Development, kjent siden 2000-2001 studieår Fakultet for økonomi og utvikling. Det er også besluttet, i samme økt i juli 1989 for å organisere innenfor teologiske fakultet, et Canon juridisk avdeling. I juni 1991, Standing Committee of Bishops besluttet å opprette et fjerde alternativ: Avdeling for sosial kommunikasjon, hvis offisielle åpningen fant sted i oktober 1993.

Ved utgangen av juni 2007 styret, den faste komité Bishops besluttet å opprette en sjette Avdeling: Avdeling for lov og statsvitenskap, som åpnet i oktober 2009. Etter fem års eksistens, vil det bli eksploderte i to, i oktober 2013, for det første, Det juridiske fakultet og for det andre, at av statsvitenskap.

Gitt vekst av katolske Fakulteter av Kinshasa, plenum i juli 2009 og ble offisielt proklamert den katolske universitetet i Kongo (UCC) som etter vedtektene ble allerede godkjent i 2003 og ordenen i 2008.

Den katolske universitetet i Kongo i dag tilbyr et variert program ved fakultetet og grad fra den første, andre og tredje syklus, preget av tverrfaglighet, verdsetting av generell kultur og kristne verdier.

Den katolske universitetet i Kongo (UCC) har to campuser, en ligger i hjertet av byen Kinshasa i Limete, den andre i den vestlige delen av byen, i byen Mont Ngafula. De to studiestedene som utgjør enten campus Limete og Mont Ngafula, passer inn i den urbane stoff av byen Kinshasa.

Campus Mont Ngafula er under bygging, ligger i den vestlige delen av byen Kinshasa, i kommunen Mont Ngafula nær sognet St. Rita, overfor City-Green-området. Det består av tre fakulteter som teologiske som holder stolen av det katolske universitetet i Kongo, filosofi, og at sosial kommunikasjon. Dens bygningen er bygget på tre nivåer, i form av et kors av Jesus at hver vinge er et sett av publikum. Campus Limete, som består av fire fakulteter, ligger på Avenue of University # 2 i sentrale Kinshasa i kommunen Limete, nær sognet Saint Raphael, like ved Pastoral Centre Lindonge. Fakultetene organisert Limete nettstedet er: Canon Law, Economy and Development, jus og statsvitenskap. Det er der dette nettstedet er basert administrasjon av universitetet, også inkludert i det store biblioteket, forskningssenteret for kontor, apotek og mange restauranter og terrasser som besøkes av studenter.

Den katolske universitetet i Kongo er direkte tilgjengelig ved hjelp av rullende transport. Et bredt felt gjør at Parker biler kommer følge elevene og de lærerne er nesten alle bygninger. UCC er urban universitet par excellence og kvalitetssikring.

Offisiell anerkjennelse av institusjonen av kongolesiske staten

Den katolske universitetet i Kongo er anerkjent av resolusjon nr 06/0106 AV 12 juni 2006 godkjenner noen private etableringer av høyere utdanning og UNIVERSITY signert av presidenten i Den demokratiske republikken Kongo Joseph Kabila i Kinshasa 12 juni 2006 .

Mont Ngafula: En moderne campus

Studenter fra den katolske universitetet i Kongo setter pris på deres moderne campus, bygget på en høyde i byen Mont Ngafula, som inkluderer en bygning som oppfyller internasjonale standarder, med publikum, administrative kontorer, bibliotek, datarom og kafeteriaer . Andre prestasjoner er pågående.

En fremragende coaching

Ryktet om den prestisjetunge katolske universitetet i Kongo er basert på engasjement, tilgjengelighet og brukervennlighet av sine lærere (lærere og assistenter) samt sine mange egendefinerte komposisjonsmuligheter. En UCC, vil du finne lærere som vil oppmuntre deg og presse deg til vitenskapelig forskning, for å gi dine meninger og som vil støtte deg i øyeblikk av tvil eller vanskeligheter.

Viktige forskningsaktiviteter

I de senere årene har UCC gjort seg bemerket som en av de beste forskningsuniversiteter i DR Kongo. Forskning er gjort i den vitenskapelige, økonomiske, sosiale, kulturelle, miljømessige eller forbedre livskvaliteten. Inkludert organisere tverrfaglig symposium, foredrag for hvert fakultet, vitenskapelige workshops etc.

Kostnaden for den samlede forskningsfinansiering på UCC noen ganger når ......... ..L'UCC gir en viktig og avgjørende sted ute i den kategorien av katolske universiteter generelle formål.

Steder

  • Kinshasa

    Avenue BY-PASS, 384, , Kinshasa

    Spørsmål