Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Introduksjon

Law School er kjent for sitt engasjement for å bygge praksisklare advokater. Vi har et av de eldste kliniske programmene i landet, nå rangert som nummer 32 blant over 200 ABA-rangerte jusskoler av US News and World Report. Gjennom klinikken har studentene våre muligheten til å bruke en betydelig del av sitt tredje år på å representere reelle kunder under veiledning av erfarne fakulteter. I løpet av de siste årene har vi utvidet våre erfaringsbaserte tilbud til å inkludere Environmental Law & Policy Lab, the Entrepreneurship Project og Human Rights Advocacy Project, der studentene utvikler sine ferdigheter i utforming og påvirkning mens de tjener samfunnet. Læreplanen vår er supplert med et omfattende Eksternship-program, som lar studentene bruke et semester på å jobbe med lokale arbeidsgivere innen deres faglige interesseområder. Alle studentene våre deltar også i ferdighetspensumet vårt for å hjelpe dem med å øve på kompetansen de trenger for å starte sin advokatkarriere.

Jusskolen vår har også læreplaner for både sivil og felles lov, slik at studentene våre kan forberede seg til praksis lokalt, nasjonalt og globalt. Læreplanen vår er designet for å gi studentene et unikt komparativt perspektiv fra første semester. Vi erkjenner også at hver student har en unik læringsstil, så vi gir individualisert oppmerksomhet og støtte, starter med de små delene i det første året advokatkurs, og fortsetter med våre omfattende akademiske støtte- og barforberedende programmer.

Loyolas fakultet er nasjonalt og internasjonalt kjent for sitt stipend, men er like (om ikke mer) forpliktet til undervisningen. I tråd med jesuitttradisjonen er fakultetet vårt dedikert til å utdanne hele mennesket, noe som betyr å kjenne hver og en av våre elever utenfor klasserommet. Når jeg går i gangene hver dag, ser jeg professorene våre møte studenter for å diskutere oppgaver eller eksamener, spise lunsj i studentsenteret vårt og øve med medlemmer av våre nasjonalt rangerte rettssaker og rettssaker.

Hos Loyola er vi stolte av mangfoldet og kollegialiteten til studentmassen vår. Med våre heltids-, deltids- og kveldsprogrammer gjør vi jusstudiet tilgjengelig for arbeidende fagfolk, foreldre og andre hvis timeplaner krever fleksibilitet. Våre studentorganisasjoner skaper muligheter for studenter til å forfølge sine profesjonelle interesser, nettverk i og tjene New Orleans-samfunnet og bygge relasjoner med hverandre. Vårt alumninettverk er sterkt og forpliktet til hverandre, jusstudiet og til hver generasjon av Loyola-studenter.

Og selvfølgelig er vi lokalisert i en av de mest fantastiske byene, ikke bare i USA, men i verden.

Vårt oppdrag

I 1914 åpnet Loyola University New Orleans College of Law dørene og hadde åpnet sinnene til fremtidige advokater siden den gang. I jesuitttradisjonen med akademisk strenghet, jakten på rettferdighet og tjeneste for andre, har College of Law som sin oppgave å utdanne fremtidige medlemmer av advokaten til å være dyktige talsmenn og sensitive rådgivere forpliktet til etiske normer i jakten på av verdighet for alle. College of Law tilbyr både sivilretts- og fellesrettslæreplaner, heldags- og deltidskveldsprogrammer, samt tre fellesgradsprogrammer. Kritisk og analytisk tenkning, etikk og profesjonalitet, og en forpliktelse til å tjene samfunnet i det 21. århundre fremmes og oppmuntres. College of Law-fakultetet er et fellesskap av forskere forpliktet til akademisk dyktighet i undervisning og stipend, og service til andre.

Livet i New Orleans

New Orleans er en pulserende by alene, og det juridiske samfunnet er like aktivt. En rekke regionale og nasjonale firmaer har kontorer i New Orleans, det samme gjør mange store, mellomstore og boutique advokatfirmaer med base i Louisiana.

College of Law tilbyr mange forskjellige fokusområder for å betjene en mangfoldig populasjon av selskaper, gründere, miljøinteresser, underholdere, lokale og føderale myndigheter, militære behov, internasjonale interesser, familier og samfunnet for øvrig.

Et stort senter for det føderale og statlige rettssystemet, New Orleans, er det perfekte stedet for å knytte forbindelser og starte din juridiske karriere. Det er mange muligheter til å lære av praktiserende advokater mens du tjener lokalsamfunnet. Bli involvert i lokale domstoler og få erfaring fra den virkelige verden. En Loyola Law-grad er en vei til enestående prestasjoner. New Orleans, med sine tradisjoner og spennende landskap, fungerer som det perfekte bakteppet for læring og arbeid mot rettferdighet.

Populære reisemål

 • WWII museum
 • New Orleans kunstmuseum
 • Audubon naturinstitutt
 • New Orleans bypark
 • French Quarter
 • Magazine Street
 • Konserveringshallen
 • St. Charles Ave. & Streetcar
 • Dampbåt Natchez
 • Mardi Gras verden

festivaler

I New Orleans kan du finne og delta på en festival nesten hver helg i året. Det er ingen mangel på temaer å feire heller, med temaer for festivaler som spenner fra komfortmat (NOLA Mac N' Cheese Fest) til store musikalske arrangementer som Voodoo Music + Arts Experience. Utvalget av festivaler som arrangeres i New Orleans er blant landets beste og tiltrekker seg både ikoniske nasjonale artister og sære lokale artister. På New Orleans Jazz and Heritage Festival, French Quarter Festival og andre festivaler finner du noe for enhver smak.

Selvfølgelig kan vi ikke glemme Mardi Gras. I flere uker forvandler krewes hele byen til en gigantisk fest. Det er en sesong full av gledelig dekadanse og fargerike kostymer.

Mat

New Orleans er nasjonens ultimate kulinariske smeltedigel! Godt over 1000 restauranter spenner over Greater New Orleans-området. Tallrike New Orleans-baserte kjente kokker, som Susan Spicer, Donald Link og Aaron Sachez, skjærer opp den kulinariske industrien. Enten du leter etter kreolske og cajun-spesialiteter, tradisjonell sørlandsk hjemmelaget mat, banebrytende gastronomiske herligheter, mat i europeisk stil eller den ferskeste sjømaten i sør, vil du garantert finne det i Big Easy.

Musikk

New Orleans har en lang og bemerkelsesverdig musikalsk historie. Selv om New Orleans lenge har vært ansett som det amerikanske episenteret for jazz- og bluesmusikk, har byen mer enn 80 livemusikksteder som er vertskap for folk-, cajun-, funk-, rock- og R&B-musikk. Samtidsmusikere og band som Big Freedia, Lil Wayne og Revivalists bærer byens musikalske arv inn i fremtiden.

Ta en månelys tur ned Bourbon Street eller Frenchman Street, og du vil høre levende musikk strømme ut fra nesten hver eneste klubb hver kveld. Du kan bare oppdage din nye favorittartist.

sport

I ingen annen by er sportsfans mer lidenskapelig. Crescent City er hjemmet til Saints NFL fotballag, Pelicans NBA basketball team, Gold rugby team, Jesters National Premier League Soccer team og Big Easy Rollergirls.

I tillegg er New Orleans full av muligheter for enkeltpersoner til å delta. Lake Pontchartrain er et populært fiske- og seilsted. Byens utforming er ideell for joggere og syklister. For en mer eventyrlysten idrettsmann tilbyr DEFY New Orleans, New Orleans Boulder Lounge og Fly Circus Space spennende utfordringer.

museer

Historie er vevd inn i stoffet til New Orleans. Enten du rusler nedover St. Charles Avenue eller utforsker det franske kvarteret, venter utallige øyeblikk, steder og figurer bare på å bli gjenoppdaget. Her inspirerer og styrer fortiden vår bys fremtid. Utvikle en større forståelse av lokal og nasjonal historie, og la den vekke nye ideer i din juridiske reise.

New Orleans er hjemmet til en rekke førsteklasses museer, inkludert The National World War II Museum, The New Orleans Museum of Art, Ogden Museum of Southern Art, Contemporary Arts Center New Orleans og The Cabildo.

Studentuttalelser

Steder

 • New Orleans

  526 Pine Street, , 70118, New Orleans

  Spørsmål