Keystone logo
Leiden University LLM Public International Law
Leiden University

LLM Public International Law

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2 314 / per year *

På universitetsområdet

* Ikke-EØS, ikke-sveitsisk og ikke-Surinam: 16400

Introduksjon

Public International Law er en ettårig master spesialisering på den internasjonalt anerkjente Leiden Law School ved Leiden University . Programmet fokuserer på det juridiske rammeverket som styrer internasjonale relasjoner i et stadig mer komplekst globalt samfunn.

Ulike perspektiver

I dette avanserte masterprogrammet vil du få en grundig forståelse av lovgivningen som styrer internasjonale relasjoner i et stadig mer komplekst globalt samfunn. Du vil lære grundig om et bredt spekter av aspekter som påvirker vår verden, i tillegg til å få muligheten til å spesialisere ditt studieområde. Gjennom fokuserte seminarer og workshops vil du bli utfordret til å utvikle dine egne synspunkter på folkerettens rolle og funksjon.

For dette programmet velger du en av følgende spesialiseringer:

  • Internasjonal straffelov (Avansert)
  • Fred, rettferdighet og utvikling (avansert)

Etter hvert som programmet skal undervises i Leiden og Haag, vil det så langt som mulig trekke seg på den kompetansen som finnes i de ulike internasjonale institusjonene i Haag, slik som Den internasjonale domstolen, Det internasjonale straffedomstol for Jugoslavia, Den internasjonale straffedomstolen og Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen.

Nåværende globale utfordringer

Som et resultat av globalisering og internasjonal gjensidig avhengighet, endres folkeretten. Mens tidligere, denne loven var begrenset til forholdet mellom stater, har organisasjoner, folkeslag, næringsliv og enkeltpersoner de siste årene også blitt en del av folkerettens rike. Hvem har rett til å gripe inn i situasjoner med massebrytelser av menneskerettighetene? Hvilke virkemidler har lov til å bekjempe internasjonal terrorisme? Kan det internasjonale samfunnet utvikle styringsmekanismer, inkludert lov, for å håndtere problemer som globale klimaendringer?

Læreplan

Om skolen

Spørsmål